IPCam.nu

Gebruikers over webshop IPCam.nu

Gisteren een bestelling voor 2 AP's van Ubiquiti geplaatst, betselproces snel kunnen doorlopen, en redelijk snel bevestiging gehad.

Tegen de avond bevestiging van verzending gekregen, plus een track&trace code.
Vandaag het pakketje bij de buren op mogen halen.
Zat netjes verpakt in een grote doos en gelukkig hadden ze de overtollige ruimte opgevuld met grote proppen pakpapier (heb een hekel aan de meeste alternatieven, plastic luchtbellen uitgezonderd)

Goede winkel, snel verzonden! Eerste bestelling en prima gegaan. Ondersteunen meerdere betaalmethodes, in sommige gevallen erg handig.

Levering in 24h via DHL

Makkelijke site, snel relevant antwoord aan de telefoon. Deskundig, voor zover ik dat kan nagaan.

13 uur besteld , de voglende (zater)dag om 9 uur op de stoep. Wat wil een mens nog meer.

Een levering besteld bij IPCam.nu, echter is deze niet afgeleverd door de vervoerder. Na contact met IPCam.nu is dit zeer goed opgelost en is er een 2e zending verzonden.
De problemen bij de vervoerder komen niet ken kosten van de klant en wordt goed te woord gestaan ook al kan er niet altijd infromatie verstrekt worden.

De verzending is niet verlopen zoals het hoort, echter is dit een incidenteel probleem geweest en heb ik er vertrouwen in dat dit goed geregeld is.

Klantenservice erg goed geen lang keuze menu maar direct een contactpersoon aan de telefoon die inhoudelijke informatie kan geven.

Ik kon een accesspoint goed en makkelijk vinden, de prijs was scherp, de levering snel en ook de verpakking, extra documentatie en informatie waren prima op orde.

Verzending met track-and-trace en levering conform belofte binnen 1 dag.

Was op zoek naar een degelijk access point. Na wat zoekwerk en (slechte) ervaring met andere merken gegaan voor een Ubiquiti Unifi long range. IPcam.nu kon hem voor een goede prijs leveren en binnen 24 uur. Een 20 tal reviews hier op Tweakers.net en een redelijk overzichtelijke website maakte dat ik vertrouwen had in het tot dan toe voor mij onbekende IPcam.nu. Order plaatsen en afrekenen gaat eenvoudig en zonder problemen.

Dezelfde avond verzonden met DHL en de volgende ochtend om 10 uur pakketje in huis. Product zat netjes ingepakt in andere doos en was dus voldoende beschermd. Al met al dus zeer snelle levering. Pakket voorzien van pakbon dus alles prima in orde!

Klantenservice ook 5 sterren en in mijn ogen ook de belangrijkste 5 sterren. Had geen ervaring met semi-professionele AP van het merk Ubiquiti dus heb telefonisch contract opgenomen. Werd direct en netjes te woord gestaan door een medewerker die verstand had van de producten die IPcam.nu aanbied. Deze makkelijke bereikbaarheid en persoonlijk advies geeft gewoonweg extra vertrouwen voordat je iets besteld.

De combinatie van persoonlijk product advies en webshop is iets wat tegenwoordig helaas steeds minder voorkomt.

Site is duidelijk, maar komt wat mij betreft niet heel betrouwbaar over. Na even zoeken bleken ze wel de goedkoopste.
Als je 1 van de goedkoopste aanbieders bent zorg en dan voor dat de communicatie naar de klant toe beter is, je krijgt anders snel het gevoel dat er iets niet goed zit.

producten werden netjes goed verpakt afgeleverd. Niet heel snel, pas 9 werkdagen na betaling, maar ik had ook 9 camera's besteld.

Na mijn betaling eerst 10 dagen niets vernomen, vervolgens via de site op de chat een vraag gesteld, maar daar kwam geen antwoord op. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik het antwoord dat de betaling binnen was en de camera's geleverd gingen worden.

Ubiquity apparaat hier besteld wegens goedkoopste in de tweakers pricewatch met voorraad. Bestelproces liep perfect.

Besteld om 16 uur, dag erna geleverd met DHL. Uitstekend.

Eenvoudig via de pricewatch terecht gekomen op de pagina van de Unifi AP.
Standaard eenvoudig webwinkel bestelproces (Magento). Geen account hoeven aan te maken.

Levering binnen 24 uur zoals op de website staat aangegeven.

Duidelijke site met scherpe prijzen. Wilde meerdere ubiquiti Unifi's kopen en het was erg fijn dat je op de site kon zien dat er ook set's van 3 bestaan.

Prima verpakt en de volgende dag al in huis. kreeg via de mail ook duidelijke updates van waar mijn pakketje verbleef

Prima webshop, snel gevonden, snel besteld en afgerekend. Zou er zo weer bestellen, nog geen ervaring met aftersales.

's middags besteld en de volgende dag in huis.

Service is super komen na wat ze beloofde product is goed ga zo door ipcam.nl

---

Prima ga zo door mooie site en komen na wat erop sta

Zoals vermeld op de site de volgende dag in huis

De website is duidelijk, makkelijk door te zoeken, ze hadden product wat ik wilde tegen een juiste prijs. Tevens veel betalingsmogelijkheden waaronder paypal.

Verzending was snel, het is dat ik een de next day niet thuis was, maar de dag erna kon ik het pakket in ontvangs nemen.

Mooie website met een volledige omschrijving van het product. Accesoires zijn op dezelfde pagina mee te bestellen, alles met prijsvermelding. Winkelwagen geeft een volledig en overzichtelijk beeld van de bestelling en de verzendgegevens.

Camera was goed verpakt en werd zoals beloofd de volgende dag door een koerier afgeleverd.

Camera de dag na de bestelling ontvangen, deze bleek geen beeld te leveren. Na een onderzoek via Teamviewer waarbij mijn pc werd overgenomen door de support afdeling is besloten de camera om te ruilen voor een nieuwe. Prima opgelost.

aanvulling 4-7-2014
Jammer dat er nog niks is gedaan met de beloofde verzendkostenvergoeding van de defecte camera. Aftersales aangepast van 5 naar 2 sterren.

Ik had om 10 over half 6 gebeld of het nog mogelijk was de volgende dag een ENH210-EXT geleverd te krijgen. Dit terwijl ze tot half 6 officieel open zijn en tot 5 uur verzenden.

Medewerker vond dat geen probleem om nog te verzenden om de volgende dag rond 12 's-middags bij mij afgeleverd te worden met PostNL.

Ik heb donderdag een EnGenius ECB350 accesspoint besteld, en hij is vrijdag binnengekomen. Tussentijds heb ik een paar emails ontvangen over de status van mijn bestelling.

het pakket is optijd bezorgd met DHL. Track and Trace code ontvangen per e-mail.

Tot mijn verrassing had IPcam.nu een door hen zelf geschreven handleiding in het Nederlands bijgevoegd. Een prima service!

Ik ben vriendelijk geholpen en geadviseerd over de aankoop van camera software. Nadat ik onze situatie had beschreven heb ik eerst een 30 dagen demo versie van Milestone geïnstalleerd. Omdat ik hier erg tevreden over was heb ik uiteindelijk een licentie gekocht bij deze shop

Er is een licentiebestand (.Lic) verzonden per email

Een duidelijke website met beknopte maar relevante informatie. Men denkt zelf na over de teksten, copy/paste niet van de sites van fabrikanten

Het pakket is verzonden via UPS en was de volgende dag binnen. Erg snel.

Ik heb twee EnGenius ECB-350 acces points bij IPCAM besteld. Er waren na installatie wat problemen met bereik op mobiele apparaten (iphone, ipad). Door een tip over het aanpassen van de encryptie van WEP2-TKIP naar WEP2-AES is alles nu opgelost en werkt het snel en vlekkeloos.

Prima Website en goed geholpen over de telefoon bij het uitkiezen van de juiste WiFi accespoint, vervolgens item besteld en kon het binnen een half uur afhalen in Leiden! Bij het afhalen nog wat tips gehad om de WiFi accespoint te configureren en na thuiskomst binnen kwartier overal in huis WiFi! helemaal top dus! Dit bedrijf is zeker weten aan te raden!

Bij het zoeken naar een wifi adapter en goede gevonden, de laagste prijs, en op voorraad bij IPCam.nu.

Zoals aangegeven dezelfde dag nog verzonden (voor 17:00 bestellen). Dag erna goed verpakt afgeleverd.

Scorekaart voor IPCam.nu