Gebruikers over webshop GameSync
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenik heb de bestik heb de bestelling gelijk in mijn mail gekregenelling gelijk in mijn mail gekregen
en de code werkt
AlgemeenShop heeft scherpe prijzen, bestelling is zo gedaan. Code voor de games zijn binnen op het moment dat de iDeal betaling uitgevoerd is.
VerzendingHet zijn werkende codes en zoals eerder vermeld binnen op het moment dat de betaling rond is.
AlgemeenXbox live kaart gekocht, deze wordt binnen 2 minuten in je mailbox gestuurd.
Voordat ik daadwerkelijk iets kocht, heb ik ook eerst wat review sites bezocht. De prijzen waren in mijn ogen iets te goedkoop.
Maar nu uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het klopt.
Een fout is direct opgelost, zonder verdere vragen te stellen. Ondanks dat het mijn fout was.
AlgemeenAl meerdere games gekocht en voor een goede prijs. Binnen een paar minuten de Key in de mail. Er zijn veel key sites, Gamesync is betrouwbaar.
VerzendingKey direct via mail ontvangen
AlgemeenGame werd tot twee keer toe niet geleverd, terwijl er wel betaald is. Commentaar van Gamesync: Dan moet je bij Microsoft zijn. Alsof je een game bij de Intertoys koopt en thuis blijkt de hoes leeg te zijn. Wanneer je terug gaat naar de winkel, verwijzen ze je door naar de ontwikkelaar. Gamesync is de tussenpersoon, dus ZIJ zijn verantwoordelijk. Zeer teleurstellend!
VerzendingTot twee keer toe kon de game niet gedownload worden, terwijl er wel teee keer betaald is vanaf verschillende bankpassen.
KlantenserviceZeer onbeschoft. Namen geen enkele verantwoordelijkheid, terwijl deze volledig bij hen hoort te liggen.
AlgemeenIk vind het een goede site met goedkope prijzen. (ik moest wel eerst reviews bekijken omdat het heel goedkoop is).
VerzendingIk kreeg het binnen 2 minuten binnen de sims 4 aan het werk echt nice.
AlgemeenEcht geweldig en super snel, ik vertrouwde het eerst niet maar toch gedaan en ik heb geen spijt.
VerzendingIk kreeg de verzilveringcode heel snel binnen en heb het gelijk geïnstalleerd
Ik heb een game bestelt, en ik heb geen problemen gehad met de bestelling of prijs.
VerzendingDe key kwam binnen voordat ik mijn mail kon openen
Echt een geweldige website. Meerdere keren games gekocht, voor een aanzienlijk lagere prijs dan bij de originele verkopers. Je krijgt de games écht binnen een paar minuten binnen.
KlantenserviceEen keer dacht ik dat de code niet goed was. In alle paniek snel een e-mail gestuurd naar de klantenservice en de volgende ochtend gelijk antwoord. Gelukkig had ik het gewoon niet goed ingevuld.
Als ik games koop, doe ik dat bij voorkeur bij GameSync. Lage prijs, en geen noodzaak om je te registreren. Snel bestellen, betalen, en direct de gevraagde key in de mail. Exact wat ik wens/verwacht.
VerzendingKey sneller in de mailbox dan je "key sneller in de mailbox" kunt typen.
Eerste keer zo een sims 4 bundel gekocht bestellen ging makkelijk activeren ook via origin.
VerzendingErg snel had de email al in mijn inbox toen ik ging kijken na bestellen.
KlantenserviceWist niet hoe het werkt met een code bestellen via origin mail gestuurd vroeg in de ochtend en zeer snel een antwoord
Code werd na 20 minuten geleverd, iets later dan verwacht dus. Code werkte wel direct en verder geen problemen ondervonden.
Bestellingen in 1-2 minuten afgerond, email met code een minuut later ontvangen en geregistreerd. Top!
VerzendingEmail was duidelijk. Wat valt er verder nog te zeggen?
Een fijne webpagina, het zou wel fijn zijn als ze beter Nederlands gebruiken en misschien ook een keurmerkje.
VerzendingIk kreeg wat me werd beloofd. Binnen 2 minuten een bericht in mijn postvak met mijn tegoedbon.
Gewoon duidelijk en overzichtelijk. Ik vind het ook prettig dat het aanmaken van een account optioneel is.
VerzendingKeurige instructies over de download, het werkte zonder problemen.
KlantenserviceIk had zelf een verkeerde keuze gemaakt bij de bestelling, en besloot om coulance te vragen via email. Ik kreeg direct antwoord (nota bene in het weekend), en er werd geen moment moeilijk gedaan over de coulance.
Een Windows 10 licentie gekocht. Het werkt precies zoals beschreven: bestellen, binnen een minuut per e-mail de code en instructies. Het werkte perfect!
Heb bij GameSync een Xbox live kaart/digitale key gekocht.
Site is overzichtelijk ingedeeld, betalen was gemakkelijk en ik had binnen een halve minuut de code in mijn inbox!
Prima webshop.
Uitstekende service, werkende key zat binnen enkele seconden in mijn mailbox. En activatie op steam ging zonder enig probleem. Top!
VerzendingCode zat binnen een minuut in mijn mail voor de laagst bekende prijs op internet.
Doom gekocht vandaag, het ging allemaal vlekkeloos. Via Ideal betalen, twee minuten later de CD key in de mail, aan Steam toevoegen en klaar. Scheelde 20 euro met Steam. Dik tevreden, nu alleen nog even duimendraaien tot de 52 GB gedownload is