ledtuning.nl

Gebruikers over webshop ledtuning.nl

Online een LED strip besteld bij ledtuning.nl Al met al was dit een bovenwaardige ervaring door de manier waarop er gecommuniceerd werd, problemen werden verholpen, advies werd gegeven en er meegedacht werd met een oplossing.

De levering was snel, goed te volgen via track & trace. Uitermate goed en veilig verpakt en afgeleverd op de het aangegeven tijdstip. Helaas niet binnen 24 uur maar dat was simpelweg door het feit dat ik de zaterdag voor Pasen bestelde.

Ledstrips zijn te bestellen op zelf op te geven formaten. Toen ik er bij levering achter kwam dat bij het bestelproces de verkeerde afmeting was doorgekomen heb ik direct contact opgenomen met ledtuning.nl. Ik werd keurig te woord gestaan en mijn probleem werd direct opgepakt en opgelost ondanks dat het niet direct de schuld van de webshop was. Ik kreeg telefonisch uitleg over de oplossingen en kon uiteindelijk het product retourneren waarna ik de juiste lengte (langer dan was doorgekomen) kosteloos vergoed kreeg.

Prima service, geen moeilijke rma procedures, snelle behandeling en afhandeling. Kan de webshop zeker aanbevelen.

De bestelling binnen 2 dagen binnen.

Led voeding ging na 1,5 jaar kapot. Na melding via email binnen 5 dagen een nieuwe in huis onder garantie. Prima service!

Zeer informatieve website, met gedetailleerde technische informatie.
Het advies via mail en telefoon was zeer welkom. Leo heeft een mooi design gemaakt en voor ons uitgerekend welke voeding we nodig hadden en wat de beste controller was voor ons doel. We verbouwen de badkamer en alles wordt voorzien van kleur instelbare ledstrip. Je kunt je eigen kleuren maken en opslaan, toto 10 verschillende kleuren toe, d.m.v. een IR afstandsbediening.

Geweldig advies gekregen. De bestelling was al de volgende dag in huis. Keurig doosje, van binnen ook zeer verzorgd, goed beschermd tegen beschadiging en alles duidelijk van labeltjes voorzien. Ook een aansluitschema zat erbij. De LED-strips waren zonder extra kosten voorzien van extra lange draden en ferrules, zeer netjes! Alles kon zo kant-en-klaar gemonteerd worden, er was geen soldeerwerk nodig. Die Rembrandt controller is echt het einde, kwam ik nergens anders tegen, het is een eigen ontwikkeling van ledtuning, begreep ik van Leo. Dit is werkelijk de finishing touch voor onze badkamer.

Leo, belde nog of alles goed was gegaan, met de aanleg in de badkamer.
Alles top! Alles werkt naar behoren. Als alles klaar is zal ik foto's sturen.
De draden aan de ledstrip waren meters langer gemaakt, zonder extra kosten, dat is een goede service.

Er staan erg veel producten op de website, veel soorten ledstrips, maar er wordt ook duidelijk uitgelegd wat specifieke eigenschappen zijn.
Er is hier vooral ook veel technische informatie te vinden, onder meer in het linker boxje .:: Tech Info ::.
Inforamtie over IP ratings (met ledstrip foto's), draad info, draad en ledstrip calculators en zelfs een CIE converter die kleuren van golflengte en kleurtemperatuur op het scherm zet.
Service is zonder meer goed, ik werd door een medewerker gebeld hoe lang ik het draad aan de watervaste ledfstrip wilde hebben.
En ik had het de volgende dag al in huis.

Zeer snelle levering via PostNL.

De website is niet heel overzichtelijk. Zeker omdat het vrij specifieke onderdelen betreft, zou het handiger zijn als je makkelijker kan vergelijken.

Liefst zou ik een tabelletje zien met vergelijk tussen verschillende LED lampjes. Verschil in vermogen, spanning, stroomsterkte, kleur, vormfactor, efficiency, lichtsterkte, stralingshoek. Als je specifieke wensen hebt zou het fijn zijn als je niet eerst de hele website door hoeft te klikken om te zien wat hieraan het beste voldoet.

De foto's en gegeven productinformatie zijn echter wel zeer informatief!

Mijn spullen kwamen keurig verpakt in een bubbeltjesenveloppe. In deze enveloppe zater hersluitbare, gelabelde plastic zakjes waarin de onderdelen gesorteerd waren. Voor de onderdelen in kwestie (6 80 mA LEDjes, 12 weerstandjes en 2 meter kabel) heel netjes dus.

De formulering van de mail waarin stond dat de onderdelen verzonden waren was wel ietwat vreemd. Maar als een dag later de spullen binnen zijn vind ik dat verder overkomelijk.

De verzending duurde wel een beetje lang. Zaterdagavond besteld, dinsdag verpakt en opgestuurd, zondag binnen. Op zich prima, maar niet super.

Scorekaart voor ledtuning.nl