Gebruikers over webshop Pc Centrum Bennekom
Review toevoegenHeb hier een computer gekocht van het merk XXXODD omdat deze winkel hier dealer van was en omdat ze zeiden dat als hij kapot is ze deze zelf konden maken en alle onderdelen hiervoor in huis hadden. Blijkt niet zo te zijn
KlantenserviceKoop in augustus 2009 een nieuwe computer XXXODD. Heb deze winkel gekozen omdat hij in mijn dorp is en als er dan iets mee is de reparatie makkelijker maar niets is minder waar. Heb op 9 april 2011 computer gebracht omdat de CD/DVD driver niet werkt. Kan geen bestanden erop schrijven. Computer gebracht en hier moet een nieuwe drive in maar omdat XXXODD failliet is is het een probleem. CD/DVD driver opgestuurd naar Duitsland maar nooit meer iets van gehoord. Na maanden maar weer naar de winkel hoe nu op te lossen. In augustus word gezegd we bestellen wel een nieuwe en bellen u op als hij er is. Nooit gebeld, weer naar de winkel en de baas zelf zegt "ik denk dat een van mijn medewerkers dit in een andere computer hebben geplaatst". Ik zal weer een nieuwe bestellen en ik zal u bellen maar je raad het al er word nooit gebeld. weer naar de winkel en inderdaad hij was binnen en ze hebben hem erin gezet en getest en ze zeggen "hij werkt weer naar behoren". Thuis doet hij het niet dus conclusie "niet getest". Computer weer daar gelaten en krijg naar weken [omdat ik weer naar de winkel ben gegaan] te horen dat ze een backup moeten maken en de PC weer helemaal opnieuw moeten installeren, kosten 80 euro. Ik word boos en zeg dat ik dat niet betaal en direkt zegt de baas nou ieder de helft. Hiermee ga ik niet akkoord en zeg "maak de PC maar ik betaal niets". Na een week weer naar de winkel en PC is gerepareerd. Moet 39 euro betalen en ik zeg dat ik dat niet doet. Baas word boos en zegt "dan hou ik de computer" en neemt hem mee naar achteren. Omdat ik geen zin meer had in discussies heb ik onder protest betaald en gezegt "hier kom ik nooit meer. Mensen wees gewaarschuwd, een computer verkopen kunnen ze wel maar de service is byzonder slecht. Al met al is de PC stuk geweest van 9 april t/m 10 november 2011.
HIER KOM IK NOOIT MEER
Ik ben hier terecht gekomen i.v.m. een XXODD laptop, deze was alleen bij deze winkel te verkrijgen ( in de regio ).
Alles liep redelijk goed, maar het personeel kwamen niet echt geïnformeerd en verkoop willend over, gelukkig wist ik wat ik wou dus kon het op dat moment goed geregeld worden. Tot de aftersales!
Over de laptop was water heen gegaan, daardoor moest hij terug naar PC Centrum Bennekom, wij hadden de laptop daar afgegeven en hij zou binnen 2 a 3 dagen wat laten weten.
Helaas na een week nog geen reactie van deze winkel, en toch maar zelf gebeld, toen zijden ze dat ze er nog geen tijd voor hadden gehad en ons binnen 2 a 3 dagen terug zouden bellen.
Maar helaas, Weer geen telefoon!. zo ging het een tijdje door tot eindelijk na 6 weken de laptop weer gerepareerd was en terug was.
Nu na 2 jaar geen problemen te hebben gehad met de laptop, ging het weer mis, het beeldscherm schee ermee uit en XXODD is failliet, en er waren nog wat andere mankementen,
na het wegbrengen naar PC Centrum Bennekom, zou hij ons gegarandeerd de zelfde dag terug bellen, maar u kunt het al raden, nee, er ging weer 5 dagen overheen!
Afgelopen week hebben we er vaak achteraan lopen bellen, toen eindelijk kwam hij met de uitslag: XXODD is failliet en de laptop is Totalloss,
meneer zou de volgende dag 's ochtends een mail sturen met de totallossverklaringen voor de verzekering.
U kunt het al raden, de volgende ochtend geen mail! 's middags er weer achter aan gebeld, meneer zegt: ik heb er geen tijd voor gehad, ik zal het morgen afhandelen,
hier ging ik niet mee akkoord en zette meneer onder druk om hem alsnog vandaag te versturen, zoniet dat ik andere acties zou ondernemen,
na wat lelijke woorden van de verkoper is nu toch eindelijk de verklaring er.
1 ding is zeker, hier ga ik niet meer heen en zal het ook afraden
Computer anderhalf jaar geleden samengesteld bij deze winkel. Hij stond bekend als een goede computerwinkel, dus samen met een werknemer een xxodd computer samengesteld en deze ook meteen besteld.
VerzendingAangezien ik hem heb opgehaald hier geen probleem mee gehad.
KlantenserviceNa ongeveer 6 weken viel de computer uit. Hij ging met geen mogelijkheid aan en daarom weer teruggebracht. De winkel heeft op zijn site staan dat men binnen 24 uur een reactie hebt met een diagnose. Na een week nog niks gehoord te hebben, maar eens gebeld. Ze hebben de computer onderzocht en het blijkt dat het moederbord kapot was. Zij zouden de computer terugsturen naar xxodd en dan werd het gerepareerd. Dit zou ongeveer een week, misschien 2 weken duren. Na drie weken opnieuw gebeld, maar ze hadden nog niks gehoord. Ze zouden mij daarna terugbellen met wat extra informatie. Dit is niet gedaan. De computer kwam terug 7 weken nadat ik hem had ingeleverd en verschillende telefoontjes, zonder excuses.
Na een half jaar kreeg de computer last van BSODs. Dit was vervelend, maar hier kon ik mee leven, omdat het af en toe gebeurde. Vlak daarna viel de computer wederom uit. Nu was het de videokaart hoorde ik 2 weken na aflevering. Wederom heeft de computer daar zonder statusupdates of een telefoontje uit zichzelf 7 weken gestaan. De computer bleef daarna onstabiel. De winkel is erg makkelijk in iets beloven, maar beloftes nakomen kunnen ze niet. Het was een goede winkel, maar juist de aftersales waar een fysieke winkel in kan uitblinken tegenover de goedkopere webshops laten ze het op liggen.