NKON

Gebruikers over webshop NKON

Woensdag twee setjes lithium batterijen besteld, omdat ze hier het scherpst geprijsd zijn. Website simpel maar doeltreffend.

Netjes verpakt, in een bubbeltjesenvelop, de volgende dag ontvangen.

Eenvoudig, goed en snel. Als je op zoek bent naar een goed product voor een prima prijs dan is Nkon de zaak waar je moet zijn.

Maandag op 12-01-2015 een bestelling voor 5 Lithium 1/2AA batterijen gedaan via de website. Eerder die dag telefonisch contact gehad met een vraag. Uitstekend en proffesioneel antwoord. Dinsdag het bestelde per brief ontvangen, netjes en solide in bubbels verpakt. Prima bedrijf!
Gerrit

Bestelling van een oplader inclusief batterijen (Technoline BC-1000) geplaatst, netjes betaald via iDEAL en alles netjes op tijd ontvangen

Volgens afspraak alles binnen gehad, verpakking was prima.

Dit was alweer mijn derde bestelling bij NKON, en ik ben wederom erg tevreden. De website is eenvoudig maar overzichtelijk. Alle producten worden goed weergegeven en prijzen zijn duidelijk. Bij afname van grotere aantallen is automatisch korting van toepassing. Besteld via de https://sk.nkon.nl website, dit geeft op een aantal producten nog nèt een lagere prijs ten opzichte van bestellen via de 'normale' http://www.nkon.nl website. De prijzen voor Eneloop batterijen zijn echt scherp, maar ook de prijs van een Ansmann lader is lager dan bij sowieso alle Nederlandse aanbieders.
Zie ook het topic over oplaadbare batterijen: forum: [Ervaringen] Oplaadbare Batterijen

Verzending is prima. Na het plaatsen van bestelling de volgende dag in huis. Per email al snel bevestiging en de track & trace code ontvangen. Bij besteding boven Eur 90,- is verzending gratis.

Bij ontvangen van het pakket bleek dat er een item van de bestelling niet aanwezig was in de doos. Even per email contact opgenomen met nkon, en een dag later alsnog het item ontvangen zonder onnodige discussie of extra verzendkosten. Helemaal goed! Ben erg tevreden en een volgende bestelling van oplaadbare batterijen zal zeker weer bij nkon gedaan worden!

duidelijk website met veel keuze, je kan bestellen met paypal wat ook erg handig is.

had voor de envelop gekozen, alles was netjes verpakt in een bubbeltjes envelop en was voordeliger, werd conform de website de volgende dag reeds geleverd.

uitgebreide info over de producten (batterijladers batterijen) apart op de pagina, daarna moet je even zoeken om je keuze te maken. Had hier overigens eerst mijn tweede mechanische toetsenbord vandaan.

snel en correct verpakt, batterijen per buspakje maar ook altijd de volgende dag in huis, als dat niet zo was ontving ik snel een mail met de reden en wordt het een dag later, dat vind ik super service!

Op zoek naar een Sanyo batterij oplader en batterijen kwam ik op het forum al snel de link van NKON tegen. De positieve reacties daar deden mij er toe besluiten mijn bestelling te plaatsen. De webwinkel is simpel maar doet zijn werk. De batterijladers categorie pagina vond ik wel duidelijk maar de losse batterijen pagina daar mag nog wat meer structuur in komen dat staat een beetje ongeorganiseerd naar mijn mening. Een bestelling is wel zo geplaatst en het is ook netjes dat je je niet hoeft te registreren.

Voor 16:00 besteld vandaag verzonden staat er groot op de website. Ik deed mijn bestelling om rond 15:50 op 12-06 en vandaag 13-06 is het pakketje al om 11 uur binnengekomen. Uitstekende levering en goed verpakt.

Webshop is niet de meest overzichtelijke, maar met een beetje puzzelen kom je er wel uit.
Prijzen worden prima weergegeven en bestelling loopt ook soepel.

Zeer snelle levering (binnen 24 uur) en producten prima verpakt.

Perfecte service. Artikel was op dat moment niet direct bereikbaar voor verzending. Arjan van NKON stuurde een mailtje dat hij daarom een gelijkwaardig (en duurder) product zou opsturen.

Hele scherpe prijzen. Wel altijd even zoeken welke batterijen nou het voordeligst zijn. Een labeltje "Aanbevolen" of iets dergelijks zou wel helpen. (Eneloop batterijen in een blister verpakking, per stuk, per 4, in een doosje...)

Snel verzonden en erg goed ingepakt.

Er ontbraken een aantal AAA batterijen, terwijl ik een flink aantal had besteld van zowel AA als AAA. Even schrikken, want zie dat maar eens aan te tonen. Maar ik had na 3 minuten reactie op mijn vraag via het contactformulier en de overige batterijen worden nu nagezonden.

Nog nooit zo'n snelle en nette afhandeling gezien i.c.m. superscherpe prijzen.
Ook het telefonisch en mailcontact dat bij scherp geprijsde winkels vaak achterwege wordt gelaten verloopt meer dan naar tevredenheid.
Arjan, ga zo door!!

tweemaal zelfs daags erna ontvangen!!

De webwinkel is een beetje rommelig qua links, maar alles is goed terug te vinden. De prijzen zijn zeer goed te noemen.

Voor 16:00 uur besteld.... volgende dag in huis, dat wordt waargemaakt. Pakketje was goed ingepakt en de inhoud wordt beschermd door genoeg schuimpjes.

Ik had een 3-tal batterijen en een batterijlader besteld . Bij de batterijlader werd geadverteerd dat er een 12V lader bij zou zitten wat niet het geval was. Via de website een mail gestuurd en binnen 15 minuten antwoord, de 12V lader wordt gratis nagezonden.

Zeer goede service, je wordt goed geholpen door Arjan wanneer je telefonisch contact opneemt. Voldoende onderbouwing wat de beste keuze is etc.

---

Nogmaals, netjes te woord gestaan. Product was volledig en compleet, ontbrak niets.

Op 26-02-2014 besteld, en zoals beloofd op de site, 27-02-2014 ontvangen. Binnen nog geen 24 uur. Perfect.

Ik heb hier een legitieme (veel namaak op de markt) Panasonic NCR 18650B 3400 batterij besteld, omdat zij deze voor een lage prijs verkopen. Omdat ik een gerichte aankoop deed van één item, heb ik de zoekfunctie benut en verder niet veel rondgekeken. Het bestelproces verliep zoals je het verwacht (winkelwagen, ideal betaling, bevestigingsmail en afwachten). In de bevestigingsmail stond dat zij geen verzendbevestiging versturen als het gaat om verzending per envelop; en die heb ik inderdaad ook niet gehad.

Op een zondag besteld en op een dinsdag ontvangen, netjes in een bubbeltjesenvelop. Top.

Goede website met ruim assortiment. Duidelijke informatie bij elk artikel en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk.

Zelfde dag verzonden met track& trace maar helaas met een dag vertraging gearriveerd. Geheel buiten de schuld van de webshop maar te wijten aan NL Post. Uitstekend verpakt.

De dag vertraging werd keurig gemeld met een mailtje, Post NL had onvoldoende capaciteit.
Geen enkele reden daar aan te twijfelen aangezien enkele andere pakketjes ook een dag later arriveerden. Vandaar ook levertijd op "op tijd" gezet.

De site is wat onoverzichtelijk met bijv. maar 1 categorie voor Lithium batterijen, waar vervolgens 75 verschillende items worden getoond. Gelukkig kun je met de zoekfunctie nog wel wat beter filteren.

De lage prijs voor de batterijen en lage verzendkosten maken dit echter helemaal goed.

"Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden" zag ik staan. Dit las ik 15:45 dus heb ik toen snel de bestelling afgemaakt. Dit is geen loze kreet want ik heb vandaag mijn oplaadbare batterijen binnen :) Top, zo zie ik dat graag!

Scorekaart voor NKON