Gameleader.nl

Gebruikers over webshop Gameleader.nl

Zowel de bestelprocedure als de afhandeling gingen soepel en er is erg netjes over gecommuniceerd via mail. Het ging om Duke Nukem Forever; GameLeader was de shop die 'm nog op voorraad had, met de laagste prijs hier in de pricewatch. Bij shops die het spel goedkoper aanbieden was het allemaal uitverkocht.

Kortom: een prima ervaring voor mij met deze shop.

Mijn bestelling werd tijdig opgepakt en verzonden. Over de belangrijkste zaken werd ik via mail op de hoogte gehouden zodat ik wist hoe het met de bestelling was, iets dat ik altijd erg waardeer.

Kwam bij GameLeader via Kieskeurig.nl. Prijs was erg aantrekkelijk. Kende de webshop niet, dus de site bekeken (ziet er prima uit). Aangesloten bij 'Thuiswinkel waarborg' (eerst wel ff gecheckt) dus betrouwbaar. En dan bleek.!

Bestelling werd verzonden van TNT post. Was niet thuis bij de eerste keer bezorgen, dus kon via internet een afspraak maken voor een nieuwe poging. Werkt perfect!

De website is makkelijk in gebruik.
Alles is overzichtelijk.
De bestelling ging heel makkelijk en soepel.

Vaak is het goedkoper dan bij de rest.

Kwam terug via tweakers.net omdat het de goedkoopste was

Dezelfde dag kon ik bij Track&Trace volgen

Makkelijke bestelprocedure. Eigenlijk niks op aan te merken. Kwam als goedkoopste webshop bovenaan te staan via een andere vergelijkingswebsite (budgetgaming.nl).

Prima. De dag van verzending een e-mail ontvangen. Volgende dag spel in de bus.

Niks mis mee; bestelling werkte overzichtelijk. Niets op aan te merken. Zoals het hoort. Ik heb gewoon meteen na het doorlinken via Tweakers pricewatch besteld, verder niet de hele website bekeken.

Maandagavond iets voor middernacht Assassin's Creed Brotherhood besteld; volgende middag meteen een mail dat hij verzonden was en de ochtend daarna afgeleverd. Dus inderdaad gewoon keurig binnen een dag na verwerking aankoop verzonden; 24 uurs levering nagekomen. DVD prima ingepakt, envelop met bubbeltjespapier. Niet teveel, niet te weinig. Gewoon prima.

De prijs was wat aan de hoge kant. Veel web-shops gaven aan Bullet Storm Epic Edition op voorraad te hebben, maar tevergeefs. Hier hadden ze game zoals stond aangegeven op de site, gewoon op voorraad.

Daarnaast ziet de site er keurig uit en het afhandelen van de bestelling ging soepel, zoals je dat tegenwoordig mag verwachten.

Een ander klein detail is voor mij relevant, dat er met credit card kan worden betaald!

Tnt kwam het spel als een pakket aan de deur brengen, er moest voor getekend worden. Veilig en vertrouwd! Je moet alleen wel thuis zijn natuurlijk :$

duidelijke, korte bestelprocedure, geen overdadige communicatie.....................................

's avonds om 20:00 besteld, volgende dag om 14:00 binnen

Wat me opvalt is dat de website + mails van dit bedrijf vlot, goedgeschreven Nederlands bevatten. Geen blabla wollige toestanden maar to the point en klantvriendelijk. Daar hou ik wel van.

De site bevat voldoende info en is prettig om mee te werken.
Prijzen zijn netjes, bestelproces duidelijk.
Eerste ervaring met deze shop is erg goed te noemen :)

Mijn game werd aangetekend verzonden, maar de kosten voor verzending waren 0,00. Prettig! In een stevige bubbelenvelop werd de game de dag na bestelling aangeboden, zoals beloofd en vermeld in de mailberichten.

Ik heb bij Gameleader.nl een Logitech Driving Force GT besteld toen deze weer op voorraad was. Op de site stond dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden, dus dat was mooi meegenomen. Gameleader was volgens de pricewatch ook nog eens de goedkoopste.

Prima verzonden, gewoon in de originele Logitech verpakking. Kwam de volgende dag aan met de TNT post.

De website is duidelijk en overzichtelijk waar alleen de noodzakelijke informatie op staat.

Door een fout vanuit mijn kant was de bestelling van 3 januari naar een foutief huisnummer gegaan. Doordat ik het spel nodig heb voor een verjaardag heb ik 4 januari het spel opnieuw besteld en via mail afgesproken dat het geld van de oude levering teruggestort word wanneer deze retour is bij de afzender.

Spel zat in een bubbelenvelop. En is onbeschadigd geleverd.

Heb bij Leader.nl het spel AC Brotherhood (PS3) besteld. Overzichtelijke site en de prijs was zeer goed. Mooi meegenomen dat je bij bestellingen boven de €50 geen verzendkosten hoeft te betalen, ook niet bij Rembours.

Ik had het 's avonds om een uur of zes besteld. Kreeg direct een bevestiging binnen. Volgende dag kreeg ik de Track and Trace code van TNT binnen. Was prima volgende dag geleverd in een bubbel-envelop .

Gelukking (nog) geen ervaring mee gehad.

Goede overzichtelijke website. Kwam er terecht via de pricewatch als goedkoopste winkel voor 2 exemplaren WoW Cataclysm (geen verzendkosten boven de € 50,-). Op 25 november dus gepre-ordered en via iDeal betaald. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Kreeg op 6 december (1 dag voor release) een verzendbevestiging met Track&Trace code en de volgende dag om 10:00 stond TNT inderdaad voor de deur met het overigens prima verpakte pakketje.

Zoals gezegd alles prima afgehandeld, nog geen aftersales nodig gehad.

Zeer goede indruk van deze webwinkel. Lage prijzen en zeer redelijke verzendkosten (boven €50 zelfs gratis).

Het spel Wii Party was zeer netjes verpakt (in een doos met luchtkussens) en toch waren verzendkosten maar €2.30. En zoals beloofd, volgende dag geleverd. Zeer netjes!

Kunnen hoop webwinkels nog iets van leren.

Kreeg netjes een Track&Trace code via mail toegestuurd om 19:10 op de dag van bestellen. Zeer netjes.

Voor de rest nog geen aftersales nodig gehad.

Scorekaart voor Gameleader.nl