Gebruikers over webshop iPhone Service Point
Review toevoegenVia iphoneoutlet.nl hebben wij tot 2 maal toe de refurbished iphone 5C wit moeten terug sturen wegens een defect. Hierbij kregen wij de echte apple accessoires met het apple logo er op en bijbehorende info. (makkelijk te onderscheiden van nepperds) Het defect was na de 1e keer retourneren niet opgelost. Na 2 keer terug gestuurd te hebben kregen we een nieuwe Iphone 5C, die eigenlijk roze is volgens de informatie van de telefoon maar heeft een witte behuizing. Hierbij werden nep accessoires bijgeleverd die een kortsluiting veroorzaken in de iphone, earpods waren van slechte waardeloze kwaliteit en de draden waren erg goedkoop. Hier over heb ik een mail gestuurd en er werd mij verteld dat ze altijd nep accessoires mee leveren. Hier op ben ik niet ingegaan. De "nieuwe" telefoon is voor de rest prima. Helaas moeten we toch zelf accessoires kopen.
VerzendingDe levering is altijd op tijd.
KlantenserviceDe klantenservice wist snel en op tijd antwoorden te geven.
De website is duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk te navigeren en je bent niet verplicht een account aan te maken om wat te bestellen.
VerzendingZoals belooft keurig de eerst volgende werkdag verstuurd. Ik had namelijk zondag de bestelling geplaatst. Maandagmiddag keurig een sms gekregen dat de bestelling verzonden was.
Tevens een track and trace nummer gekregen waardoor ik mijn order keurig kon volgen. De volgende dag (dinsdag) keurig het pakketje in ontvangst mogen nemen. De verpakking was van goede kwaliteit met genoeg vulling om eventuele schade aan de doos tijdens transport op te vangen.
Ik wilde online een Iphone 4 bestellen en ben gaan googelen op gebruikerservaringen. Iphoneservicepoint kwam er goed uit.
De website vond ik overzichtelijk en ik kon snel vinden wat ik zocht. De prijs vond ik ook gunstig. Naar aanleiding van vragen die ik nog had gebeld en ik werd snel en goed geholpen. En dus besloten om via hen te bestellen.
Ik had de bevesting van de bestelling snel binnen en ook de daaropvolgende levering verliep super.
Kortom: ze hebben er een zeer tevreden klant bij en ik durf op basis van mijn ervaringen iedereen aan te raden om hier een toestel te bestellen!
Hilde
verzending ging supersnel! Supertevreden.
De dag na mijn bestelling had ik de telefoon al in huis!
Dus ook complimenten voor de partner voor levering waar Iphoneservicepoint mee samenwerkt: DynaFix. Ook hier: geen lange wachttijden aan de telefoon, afspraken worden correct nagekomen.
Prima in orde, ze hebben mij uitstekend en vlug geholpen.
Helaas bleek mijn 1e Iphone een probleem te hebben (DOA). Daarover heb ik contact met hen opgenomen, met schrik en beven, want ik was bang voor een langdurige en vermoeiende belsessies. Wat meteen opviel én meeviel waren de wachttijd aan de telefoon; die was er namelijk niet. Ook geen gezeur over schuldvraag of iets dergelijks.
Er werd afgesproken dat ik het toestel zou terugsturen en dat ik een nieuwe geleverd zou krijgen. Vervanging was geen enkel probleem. De volgende dag had ik de telefoon al in huis!
Ik heb later ook nog per mail contact met hen gehad omdat ik dacht dat mijn nieuwe toestel opnieuw een probleem had met de ontvangst (maar het bleek dat dat aan mezelf lag, beschermfolie niet goed aangebracht, dom! :-)). Ook deze contacten verliepen vlot en professioneel en vriendelijk.
Toen ik nog in de veronderstelling was dat ik mijn Iphone opnieuw zou moeten toesturen zou ik een vervangend toestel opgestuurd krijgen. Wat later dus gelukkig niet nodg bleek te zijn.
Via een aantal lovende kritieken die ik online tegenkwam, ben ik bij deze webwinkel uitgekomen. Keurige website, heldere indicatie van de voorraad iPhones en accessoires aanwezig.
Hele dikke pluim voor deze webshop.
Ik heb mijn bestelling vrijdagavond 21 januari voor 21:00 uur geplaatst en ik kreeg binnen een uur een mail met een track&trace link om mijn bestelling te volgen.
Er werd in die mail netjes aangegeven dat de bezorger maandag 24 januari tussen 8 en 18 uur zou langskomen. Op mijn verzoek is de bezorger na 1 uur 's middags langsgekomen.
Ik was op zoek naar een betrouwbare webshop waar ik een simlockvrije iPhone 3GS kon kopen. Middels ervaringen van andere mensen kwam ik terecht bij iPhone Service Point. De website ziet er professioneel en overzichtelijk uit, bij de producten stond ook de actuele levertijd vermeld. En het bestellen ging zonder problemen. Na mijn bestelling ben ik middels e-mails zeer goed geinformeerd over de status van mijn orders. Enkele vragen die ik had werden vrijwel direct middels e-mail beantwoord.
VerzendingDe bestelde iPhone was op voorraad en ging nog diezelfde avond in verzending. Middels een Track en Trace nummer kon ik de zending exact volgen, waarna ik de volgende ochtend de iPhone al in huis had, klasse voor deze webshop! De bestelde iPhone was prima verpakt, en als leuk extratje zat er een autolader, screenprotector en cover bij.
KlantenserviceNadat ik mijn iPhone had ontvangen had ik nog een vraag over de screenprotector, ook hierop kreeg ik heel snel een reactie, klasse.