Computeroutlet.nl

Gebruikers over webshop Computeroutlet.nl

Snel efficiënt en met meerdere betalingen mogelijkheden. Goed koppeling naar betalingen apps die op de toestel staan. Snel geholpen , goed advies gehad! Fijne winkel, blij met mijn product! Daarnaast ben ik zeer tevreden over de klantenservice

Zeer snelle levering,degelijk verpakt. Levering ging exact volgens schema, Niets op aan te merken

Klantenservice was zeer behulpzaam. Men wist meteen waar je over sprak. Je krijgt direct een email met gespreksverslag van het telefoongesprek.

Zo gebeurt via ideal. Dat is ook het probleem niet...de levering is het probleem....en de slechte kante service

Maken reclame op de site met direct leverbaar..na bestelling niets meer gehoord. Na bellen..ja volgende week. Dit gaat nu al 2 weken zo. Geld terug vragen is ook geen optie lees is bij de andere reviews.

Wordt beloofd maar maken niets waar. Ook geen mailtje dat iets vertraagd is..
Na plaatsing van deze review werd ik binnen een dag terug gebeld. Met de belofte morgen is de laptop er ..niet die ik besteld had maar met upgrade..
Eerlijk is eerlijk..ze hebben zich aan hun woord gehouden...de volgende dag was de laptop op tijd voor mijn moeders verjaardag met als leuke geste happy birthday als bureaublad...
Laurens harstikke bedankt...slechte start maar prima afgehandeld.

gebruikte pc's kunnen nog prima dienst doen. Zijn echt nog niet op. Beter hergebruiken dus.

Laurens van computeroutlet.nl zorgt goed voor de afhandeling. contact verloopt fijn.

Een collega raadde computeroutlet aan om bij hen een refurbished pc te kopen voor op werk. We wachten nu al ruim 2 weken en we horen niets.
Mail gestuurd, geen antwoord. Ik denk dat we maar gaan annuleren en geld terug vragen.

Geen ervaring, wel betaald maar horen erna helemaal niets.
Tis stil aan de andere kant.

Geen idee nog krijgen geen contact. Zie ook wel goede recensies op de site.

1 februari 1 laptop van 279euro via iDeal betaald, de laptop was en is op voorraad op huj website. .
Na 2 weken na diverse telefonische contacten, op 17 februarie ik heb de besteling geannulerd.
Na nog meer telefonische contacten, was er nog geen geld gestort op de bankrekening. Op 26 april is een Credit Memo met 14 dagen betalings termijn. Het is nu 6 juni en er is nog geen geld gestort. Elke keer hoor ik de zelfde verhalen.

Het product was nooit afgeleverd, Besteld op 1 februarie 2017, op 17 februarie heb ik de bestelling geannuleerd omdat de laptop was nog niet in voorraad. Elke dag telefonische contact, elke keer het zelfde verhaal dat de laptop morgen komt.

Niemad weet niks waarom de terugbetaling is nog gedaan.
Leugens, elke keer meer en meer leugens.

Eigenaardige wijze van handelen en wandelen in deze toko.
Bij een fysiek bezoek kon ik mijn ogen niet geloven.

Ik heb twee laptops voor mijn zonen besteld.. Er zaten kleine deukjes in maar vooruit het zijn tweedehands, gerefurbishte apparaten, dus daar kijk ik doorheen.
De beloofde updates (Windows 10) zijn niet gedaan én de bestelde muizen niet geleverd.
De updates doe ik dan zelf maar (niet zo moeilijk) maar ik bel wel even (voor de muizen) en het feit dat ik geen € 29.50 ga betalen voor Updates die ik zelf uitvoer. Geen punt, daar worden creditnota's voor opgemaakt. De eerste laptop gaat goed, Windows 10 staat er in een oogwenk op. Bij nummer 2 echter blue screen. En allerlei meldingen over het geheugen.
Belletje gedaan. Misschien fijn als ik langs kan komen. Het is een rit van 225 km (op en neer) maar ik besluit toch aan te rijden.
Wat ik in Zeist aantref is ontluisterend. Groot pand met een ongelofelijk hoop rommel. Overal liggen opengemaakte laptops en in het magazijn zitten de medewerkers tussen de dozen te werken. Ik wordt zo goed geholpen als mogelijk is, maar tijdens mijn bezoek komen er steeds mensen binnen lopen (een echtpaar bijvoorbeeld al voor de 4de keer die week).
De medewerker besluit om de BIOS te updaten en warempel, dat blijkt toch te werken. Op mijn vraag of deze handeling niet bij het "refurbishen" thuishoort antwoord hij "ja, eigenlijk wel".
Affijn naar huis.
Thuis aangekomen komt zoonlief met de laptop uit school en verteld dat hij twee keer een blue screen heeft gehad en dat hij acht(!!) keer heeft moeten opstarten voordat de computer de harddisk herkende.
Hier is kennelijk ook vanalles mis mee. Contact via de chat gezocht en gezegd dat ik geen vertrouwen heb in het spul en het zaakje wil retourneren.
Dat kan.
Er zal snel een creditnota worden opgemaakt en ik krijg mijn geld terug.

Ik heb de werkomstandigheden van deze mensen gezien. En als je op dagelijkse basis klachten krijgt dan vind ik eigenlijk dat ze zich er manmoedig doorheen slaan.
Weliswaar heb ik nog geen cent terug ontvangen, en er was beloofd dat dit binnen 3 dagen zou gaan gebeuren. Ik wacht nu een week. Zojuist belletje gekregen. De persoon die de nota's behandeld is er vanmiddag niet maar spoedjes mochten via de app worden doorgegeven. Dat zou worden gedaan volgens de medewerker. Hij zou mij via de mail op de hoogte houden. Met stroop vang je meer vliegen dan met azijn dus ik wacht af en ben altijd vriendelijk geweest. Dat kost wel moeite moet ik toegeven.

UPDATE: Het geld is overgemaakt.

In eerste instantie lijkt alles goed te gaan, maar daarna is het alleen maar ellende.

In slechte staat afgeleverd, terugbetaling wordt beloofd maar duurt erg lang of komt in het geheel niet.

Geen enkele belofte wordt waar gemaakt. Laptop na 1 dag teruggebracht maar terugbetaling lijkt geheel ten onrechte op onoverkomelijke problemen te stuiten.
Het lijkt op oplichting.

Zeer tevreden over de webshop. Het is eenvoudig en snel om de interessante producten te filteren en te bestellen. Er was goede informatie

Snelle levering met goede verzendinformatie van tijdstip van aflevering. Doen ze via Post.nl.
Product goed verpakt, en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

We hebben lang moeten wachten op de laptop voor mijn dochter omdat deze niet op voorraad was, maar uiteindelijk een verbeterde laptop gekregen voor haar, perfect geholpen .

Netjes geholpen, na een goed contact met klantenservice

Kan ik weinig van zeggen, heb de computer online besteld en heb hem
daar opgehaald en betaald. Ja kon daar keurig pinnen

Een mooie standalone computer met een keyboard en muis . Kon de computer daar werkend zien. Werkte daar en werkt nu nog steeds.

Vriendelijk personeel, hebben mijn oude bestanden ook nog even teruggezet en mijn wificode geinstalleerd. Dus ik hoefde hem alleen aan tesluiten thuis.

Ja de betaling ging heel snel, veel mogelijkheden om te betalen. Had bij de opmerking gezet dat ik mijn oude laptop wilde inruilen. Kreeg daarna een keurige mail dat dit kon maar dan moest ik wel langskomen ipv dat ze het zouden verzenden. Dat begrijp ik ook

Mijn laptop moest ik ophalen omdat ik mijn oude wilde inruilen. De jongen in de
winkel raadde mij die inruil af. Ze konden hem leeghalen en dan opnieuw installeren. Dat vond ik een goeie deal. Zo gedaan. 3 dagn later kreeg ik mijn "oude" met een nieuwe installatie weer terug. Die ligt klaar voor onze kleine als die op de computers kan.

Die jongen in de winkel wil niet het onderste uit de kan. Hij denkt gewoon mee.
Wel een enorm magazijn vol met computers enzo

Op 24-2 jl een laptop besteld, de beloofde 3 werkdagen afgewacht om deze te ontvangen, maar niks. Contact gezocht via de mail, geen reactie. Dag later via de telefoon, een erg ongeïnteresseerd persoon nam op en zette mij vervolgens ruim 10 minuten in de wacht om met het bericht te komen dat er iemand was ontslagen en het daardoor nog een week langer kon duren. Bestelling dezelfde dag per mail geannuleerd. Nu, vandaag gebeld door de eigenaar (n.a.v. deze recensie) en een uur later had ik mijn geld terug op mijn rekening.

Geen levering binnen de 3 werkdagen die zij beloven op de site, ook geen bericht
bij vertraging

Eigenaar heeft telefonisch contact gezocht en ik had dezelfde dag mijn geld op mijn rekening

Op 6 februari heb ik een laptop besteld bij computeroutlet.nl.
Na twee weken de bestelling nog niet ontvangen. Daarom besluit ik om te bellen. Eerst kreeg ik iemand aan de lijn die mij meteen in de wacht zette. Na een half uur in de wacht te hebben gestaan, heb ik maar opgehangen. Nogmaals geprobeerd, maar toen werd er niet opgenomen. Ik heb ook vrijdag en zaterdag nog gebeld, zonder gehoor te krijgen. Uiteindelijk krijg ik iemand aan de lijn op maandag. Deze vriendelijke jongen vertelt mij dat de laptop die ik wil niet meer te leveren is, omdat er te vaak problemen mee zijn en hij daarom uit de running is gehaald. Erg vervelend dat ik hierachter moet komen omdat ik zelf bel. De jongen biedt mij een andere laptop aan, een ouder model. Dan hoef ik niet meer bij te betalen voor Windows 10. In eerste instantie ga ik akkoord, maar na er even over nagedacht te hebben ben ik eigenlijk niet tevreden. Ten eerste betaal ik eigenlijk 2,50 meer als ik het uitrekenen, ten tweede wil ik eigenlijk geen laptop van een oudere generatie. Ik ben dan ook helemaal niet tevreden over de oplossing. Ik heb daarna nogmaals gebeld. De dame aan de lijn zei dat ze het vervelend vond, maar dat er geen andere oplossing is. Ik kon wel wachten totdat de laptop die ik eigenlijk wilde wel weer leverbaar was. Dit begrijp ik niet, aangezien de jongen eerder zei dat hij uit de running is gehaald vanwege problemen. De dame zei dat als ik de bestelling wil annuleren, dat ik dit via mail moet doen. Dus via email vraag ik om een betere oplossing en dat ik anders mijn bestelling wil annuleren. De altijd vriendelijke Laurens belt mij nav de mail op 22 februari op. Hij vertelde mij dat de bestelde laptop die maandag erop (27 februari) in elkaar gezet kon worden en verstuurd zou worden. Als dit niet zou lukken, dan zou ik op de hoogte gehouden worden. Er is inmiddels alweer meer dan een week voorbij en ik heb wederom niks vernomen. Ik besluit mijn bestelling te annuleren en heb hier op 6 maart een email voor verstuurd. Nav deze hele gebeurtenis toch maar eens het internet afgezocht. Ook al had ik in eerste instantie goede reviews gevonden, nu vind ik na wat dieper graven ook andere reviews met negatieve verhalen. Er zijn veel mensen nog aan het wachten op geld en hebben soort gelijke ervaringen.

Ik was dan ook erg benieuwd en huiverig tegelijk wanneer ik mijn geld terug zal krijgen. Tot mijn verbazing werd ik echter vandaag (8 maart) gebeld door Laurens met excuses en dat ze het geld meteen gingen overmaken. Ik heb de 400 euro dan ook zojuist weer terug gekregen op mijn rekening. Prima afhandeling dus na annulering van mijn bestelling (en na plaatsing van een review hier op Tweakers).

Na annulering van mijn bestelling, had ik twee dagen later meteen mijn geld op mijn rekening en ben ik nog gebeld door Laurens en de directeur Arnold met uitgebreide excuses.

Itt belofte een zeer lange levertijd van ruim een week. Order tussentijds geannuleerd (ik had de adapter snel nodig), maar dat komt niet door. Sturen vervolgens gebruikte spullen op, terwijl we nieuw besteld hebben. Zit nu nog steeds op creditbedrag te wachten. Worden heel vervelend aan het lijntje gehouden. Mijn advies: geen zaken mee doen.

Levering erg vertraagd en dat is voor een adapter er vervelend. Beetje jammer, had dat liever gewoon vooraf geweten.

Aan het lijntje gehouden met allerlei smoezen, maar uiteindelijk geld retour gekregen. Bellen wel op nav recensie.

Op zich werkt de website en de bestelling. Vooraf betalen graag. Leveren doen we niet.

Betaald voor 3 PCs'. Met veel moeite 1 PC geleverd gekregen.
Oplichters!

Begin december 2016 3 pc's besteld en vooraf betaald. Diverse contacten volgden toen de levering uitbleef. Telefonisch onbereikbaar. Op email wordt niet of dagen later gereageerd. De "vriendelijke medewerkers" beloven van alles maar komen geen afspraak na. pas na mijn dreigement om de politie in te schakelen in januari 2017 in totaal 1 PC ontvangen de andere 2 PC's zouden nu toch zeker eind vorige week geleverd worden. NOT.
Het lijkt me goed om dit bedrijf aan te pakken zodat ze niet meer klanten duperen. Ik denk aan waarschuwende berichten in de social media en het leggen van beslag op hun rekeningen.
Bewerk

Afgelopen zondag mijn bestelling geplaats voor en HP 2560P i5, werd keurig maandag gebeld dat deze niet op vooraad was, kreeg en betere Dell 6230 toegezonden. Deze had ik woensdag in huis met en extra muis erbij. Heel tevreden over de service van deze zaak.

Goed verpakt in een stevige kartonnen doos met bubbel folie

Vriendelijke jongen aan de telefoon gehad.

Ook wij hebben een laptop besteld bij deze webshop, helaas nooit het geleverde product mogen ontvangen. Na twee weken wachten maar eens contact opgenomen, heel toevallig kwam die middag de laptop binnen op het kantoor. Wij hebben toch besloten van de koop af te zien aangezien we meneer aan de telefoon niet heel betrouwbaar achtte. Natuurlijk ook direct aangegeven dat we z.s.m. ons geld terug willen, dit hebben wij, nu 3 weken na bestelling, nog steeds niet terug ontvangen. Herhaaldelijk gebeld en gemailed en steeds is het ene Laurens die we te spreken krijgen, hij geeft aan dat het geld al is over gemaakt en we het nu/vanmiddag/vanavond op onze rekening kunnen verwachten. Dit zijn dus overduidelijk allemaal loze woorden want we hebben het geld nog steeds niet ontvangen! Inmiddels zijn wij genoodzaakt een incassoprocedure op te starten. Zoals u kunt lezen een zeer slechte webshop, met zeer onkundig, onaardig en onprofessioneel personeel.

Het bestelde product nooit ontvangen. Webshop beweert binnen 2-3 dagen te leveren...

Zeer bijdehand te woord gestaan door ene Laurens, die van alles belooft maar niets waar maakt.

Telefonisch ook zeer slecht te bereiken, vaak word de hoorn er op gegooid.

Zeer duidelijke website, overzichtelijk en strak. Extra opties zijn gemakkelijk te kiezen. Veel betaalopties, zelfs creditcard.

De levering verliep prima. Goede doos en was stevig ingepakt, veel karton, al gaf dat wel veel schilfers bij het uitpakken. Alsnog tevreden.

Ik had vooraf contact gezocht en werd zeer vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Ik ben zelf nogal A-technisch, maar kwamen tot een goed besluit na een paar suggesties. Totaal geen spijt van mijn Lenovo laptop en de kwaliteit is zeer behoorlijk! Dank jullie wel, jongens! Een tevreden klant uit Aalsmeer.

Zoals de meerdere kopers hier moet ik toegeven dat ik een zeer slechte ervaring heb met deze leverancier. Na een bestelling geplaatst te hebben had ik vijf dagen gewacht. Toen contact op genomen met de leverancier, ik kreeg als antwoord: "mijnheer het door uw bestelde systeem is niet op voorraad, maar morgen of overmorgen word er een beter systeem aan u verzonden. " Drie dagen later, weer gebeld en het antwoord was, "Mijnheer het is zo druk, dat uw systeem vertraging heeft opgeleverd. Maar morgen of overmorgen wordt het verzonden. Het is een vertragingstactiek die vaker wordt toegepast om als bedrijf langer het geld onder zicht te houden.

Als je belt krijg je de indruk dat ze echt aan het werk zijn voor je helaas blijken niet blijken te doen.

De website is overzichtelijk genoeg en het proces is helder. De betaalopties zijn afdoende. Je krijgt een account waar je de status kunt volgen.

De levertermijn is niet waargemaakt. Sterker nog, ik wacht na twee weken nog steeds, op een bestelling welke 1-3 dagen zou duren. Zoals uit de voorgaande recensies te lezen valt, is dit een bekende situatie. Tevens moet je er dus zelf achteraan gaan. Er wordt telkens gezegd dat het druk is en dan wordt er weer een nieuwe datum genoemd. Ook dit is blijkbaar hier een bekend fenomeen. Ik zal maar weer zelf contact opnemen. Maar, vanwege de zelfde patronen in de voorgaande recensies wilde ik dit ook aangeven in deze recensie, zodat een eventuele klant dit kan meenemen.

Ze blijven vriendelijk, maar er worden dingen gezegd die ze niet nakomen. Het is beter klanten pro actief te benaderen als levertijden niet nagekomen kunnen worden.

Scorekaart voor Computeroutlet.nl