Hdmikabelshop.nl

Gebruikers over webshop Hdmikabelshop.nl

Goede site met duidelijke menu's en uitgebeide search. Je kan je search makkelijk uitbreiden met wat extra filters om goe te kunnen vergelijken.

Door de search is het makkelijk om tevergelijken en juiste kabel te vinden.
Ik had 2 korte hdmi kabels nodig en zij hadden levertijden van 24 uur.

Na bestelling meteen mailtje gehad van de order en meteen nog een omdat de betailing (via Ideal) binnen was. Later op de dag een mailtje gahad met track en trace code.

Volgende dag de kabels al ontvangen. netjes op tijd.

Levering binnen 24 uur.
Verpakking:
Kreeg een kartonnen doos met daar in een zakje met de kabels.
Voor de kabels was de verpakking goed genoeg, misschien was de doos wat aan de groote kant. Daarin tegen zou ik andere spullen (wat kwetsbaardere items) liever niet niet zo in een doos ontvangen.
(vrij groote doos voor een klein item zonder extra bescherming. eg. luchtige opvuling.)

Prima website. De top menu navigatie kan wat overzichtelijker, goede filteropties. De naam van de winkel doet het assortiment tekort. Ik heb er zelf een audiokabel besteld, 100 meter. Toch al snel 30 euro goedkoper dan wat ik kon vinden bij andere winkels.

Goedkoop en erg snel bezorgd. Keurig.

Gratis bezorging voor dit orderbedrag.
Erg goede voorraadindicatie die na bestelling keurig werd bijgewerkt. Om 15:00 besteld en inderdaad dezelfde dag verzonden en met track&trace te volgen.

Ik zocht een goede high speed HDMI 1.3 en een toslink kabel en had deze beide kabels al snel gevonden in deze webshop.

Ze gaven aan dat als je voor 17:00 een voorradig artikel besteld het de volgende dag binnen zou zijn. Dit klopte ook.Vrijdag rond 16:30 had ik 2 kabels besteld en zaterdag werden ze door TNT geleverd.

Ik had 2 kabels besteld en deze kwamen beide in een doos aan. Er zat geen verpakkingsmateriaal in de doos, maar dat is voor 2 kabels ook niet nodig.

Helaas had ik een te korte kabel besteld. Hierover had ik via de website een RMA aangevraagd. Begin van de volgende dag kreeg ik een antwoord van hun via de mail. Hierin stond dat de kabel gratis terug kan worden gestuurd en het geld weer terug op mijn rekening krijg gestort als hun de kabel hebben ontvangen.

Als bijlage in de mail zal al een PDF die zo uitgeprint kon worden om vervolgens op de doos te plakken. Erg slim en vooral handig.

Vandaag de kabel pas terug gestuurd. Hoelang het duurt voordat het geld is teruggestort, kan ik dus niet zeggen.

Overzichtelijk website, supersnelle service, E-mail worden zeer snel beantwoord in ieder geval allemaal dezelfde dag nog! Zeer concurrerende prijzen

Meerdere artikelen besteld, werden zonder uitzondering de volgende dag bezorgd. Alles is zeer goed verpakt in stevige dozen, met daarin voldoende bescherm materiaal. Paket is via track en trace te volgen.

esteld een HDMI switch/splitter en een HDMI repeater, de volgende dag in huis! Dus vandaag besteld morgen geleverd klopt echt. Nadat de repeater defect blijkt even een mailtje gestuurd waarop direct door HDMI shop gereageerd werd dat ze het vervelend vonden en het RMA traject zouden opstarten. Wat schertst mij verbazing, de volgende dag al gelijk een goede repeater bezorgd. Helaas is met de bestelde apparatuur mijn probleem niet opgelost en dit voorgelegd aan de shop, die kwam met het voorstel het met een minder dure oplossing te proberen en als dit niet lukte ik alles kosteloos retour kon sturen. Kortom mijn probleem is nog niet opgelost maar er wordt snel, hulpvaardig en klantvriendelijk meegedacht. Hopelijk kan ik de uitkomst nog aan deze review toevoegen. Deel 2 Na overleg met de shop besloten om een nieuwe kabel te proberen (15m) waarbij mij niet de duurste werd aangeraden omdat dat voor mijn toch geen toegevoegde waarde zou hebben. Wederom was de kabel de volgende dag alweer in huis! En.....ja de nieuwe kabel heeft veel problemen opgelost, alleen nog niet het probleem van het wegvallen van de verbinding in combinatie met de switch/splitter. Weer het probleem voorgelegd aan de shop met het idee dat het door de HDMI handshaking procedure steeds verkeerd gaat. De shop kon dat niet bevestigen maar kwam met het voorstel om toch nog een keer een nieuwe switch/splitter te proberen en als dat geen oplossing bood ik alles KOSTELOOS retour kon sturen! Alweer de switch de volgende dag in huis! Helaas om een lang verhaal kort te maken lag het dus niet aan de apparatuur van de HDMI shop maar aan het HDCP handshake procedure. Probleem is dus niet opgelost en moet met de hand de HDMI kabel omsteken, maar de HDMI hop heeft er werkelijk alles aan gedaan om mee te denken. Dit gecombineerd met supersnelle reacties op e-mail en razendsnelle bezorgservice maakt dit een TOP webshop die zich in service onderscheid.
Mochten er lezers zijn die een oplossing hebben voor mijn probleem dan hoor ik het graag.

Scorekaart voor Hdmikabelshop.nl