Gebruikers over webshop Telefoonleader.nl
Review toevoegenOverzichtelijke website, en zeer snelle levering. ´s Avonds besteld en de volgende dag (een zaterdag) voor 10 uur ´s ochtends binnen. Prijzen zijn ook okee. Netjes een track en trace nummer (heb ik overigens niet gebruikt wegens de extreem snelle levering). Communicatie verloopt via email en is ook keurig. Verzendkosten worden niet in rekening gebracht, ook altijd lekker
Zeer zeker een aanrader
Netjes verpakt in karton met luchtkussens en zoals gezegd erg snel
2Gb SD Geheugen kaartje besteld.
Prima website (ik ben er via de pricewatch gekomen en heb hem verder dus niet bestudeerd ofzo).
Betaling via iDeal, werkt prima.
Kreeg gelijk een mail dat de bestelling verwerkt werd en de volgende dag een melding dat mn bestelling verzonden was.
De envelop lag echter niet die dag al op de deurmat (zoals bijvoorbeeld bij bol.com) maar dat is mij snel zat.
geen oordeel het betreft een sandisk geheugen kaartje en die doen het meestal wel.
Goede site. Gemaild om te vragen of HTC Desire op voorraad was en dat was hij. Supersnel antwoord trouwens per mail (10:21 gemaild, 10:23 antwoord). Paar andere bedrijven lieten langer (1 dag tot 1 week(!)) op zich wachten, dus duidelijk bij wie ik ging bestellen (gecombineerd met hun lage prijs natuurlijk).
Dag daarna besteld voor 22:00 uur en dus de volgende dag in huis (alleen omdat de postbode de eerste keer de deur niet kon vinden had ik hem pas een dag later).
Prima ingepakt en snel thuis. Voor 22:00 uur besteld en hij gaat de volgende (werk)dag idd meteen mee op de post. Als de postbode iets voortvarende te werk was gegaan had ik hem ook meteen gehad, nu werd het een dagje later, maar daar kan TelefoonLeader niks aan doen.
KlantenserviceGeen ervaring mee gehad (nog).
Bestelling volgens het boekje: vrijdagavond om half acht besteld. Duidelijke site, ziet er betrouwbaar uit, goede shopreviews en ook belangrijk: op voorraad (HTC Desire los) en de volgende dag in huis.
Duidelijke statusupdates en mailtje met tracktrace code met daarbij inderdaad dat je pas de volgende dag kan zien.
Prima, de doos van de telefoon was in een ruimere doos met beschermmateriaal geduwd, handtekening voor ontvangst. TNT gewoon, dat is altijd een pluspunt voor mij (GLS is maar zo-zo).
KlantenserviceNog geen ervaring mee gelukkig!
Via pricewatch een HTC Desire gezocht voor de meest gunstige prijs. Ik kwam dus al snel hier uit. Nette website met voorraad status (wat ik wel belangrijk vind). Besloten om de Desire te bestellen alleen liep ik vast bij het iDeal betaal systeem, even een belletje gedaan richting het bedrijf en werd vriendelijk te woord gestaan. Het probleem was dat ik even mijn cookies moest verwijderen en de bestelling opnieuw moest plaatsen en toen ging het wel goed. Gelijk nog even gevraagd of de telefoon idd op voorraad was en werd beantwoord met nog 77 meneer, meer dan genoeg dus.
snelle status update over betalingen en verzending.
Volgende dag was de telefoon al binnen netjes verpakt in een omdoos met luchtzakjes ter opvulling, zeer netjes!
Duidelijke website, nette prijs en je krijgt snel een echt iemand aan de telefoon. Telefoon en mailcommunicatie duidelijk en beleefd.
Ik heb HTC Snap telefoon besteld. Volgens de website was deze op voorraad. ik heb betaald met mijn credit card.
Een dag later ontving ik een email in verband met een controle betreft mijn creditcard. Hier heb ik op geantwoord en een paar uur later achteraan gebeld of alles in orde was.
'Alles is goed zo, telefoon gaat vandaag de deur uit'.
Dag later gebeld omdat ik geen verzendbericht had ontvangen. Telefoon was niet verzonden, en was ook niet op voorraad en 'kwam misschien einde van de week binnen'.
zzzzz. Omdat mij huidige telefoon kapot is heeft deze bestelling haast. Bestelling geannuleerd.
Volgens de email die ik kreeg wordt het geld binnen 10 dagen teruggestort. Afhankelijk of ze zich aan deze termijn houden pas ik later het after sales oordeel aan.
Zoals al meer mensen voor mij schreven, BELACHELIJK snelle levering! Geweldig geregeld! Ik kreeg om 9 uur s'avonds zo'n 5 minuten na mijn bestelling 4 mailtjes binnen, te weten:
- Bestelbevestiging Telefoonleader
- Betaalbevestiging Rabobank
- Betaalbevestiging Telefoonleader
- Verzendbevestiging Telefoonleader
De volgende dag om 1 uur had ik mijn bestelde HTC Desire!
Een aantal dagen na de bestelling kreeg ik nog een mooi maitlje nagestuurd of ik op Tweakers en Kelkoo mijn mening over deze shop wilde delen. Hier zat ik niet echt op te wachten, en volgens mij mogen ze mijn e-mailadres hier ook helemaal niet voor gebruiken... Erg jammer dus.
Ben al tijdje aan het twijfelen om een HTC Desire te kopen en gisteren de "bestel button" maar geklikt.
Na 2 zoek acties, via pricewatch en een random search in google, kwam deze shop naar voren.
De website ziet er OK uit, maar daarvoor kwam ik daar niet echt.
Natuurlijk wel de FAQ op de website gelezen, zodat ik weet waar ik aan toe ben.
Een zeer groot plus punt is dat je geen account nodig hebt om een bestelling te plaatsen.
Rond 19:24 het berichtje van de bank dat betaling gedaan is, 6 min later een mail van de shop dat alles ok is en het pakketje aangeboden wordt. Om 21:05 een mail met track en trace nummer.
Wat wil je nog meer
Vanochtend rond 12:30 stond TNT voor de deur.
Het pakketje werd aangeboden in een kartonnen (onherkenbare) doos, waarin de HTC Desire zich bevond. De lege ruimte in de doos werd netjes opgevuld.
De chauffeur is sneller dan het track en trace gebeuren.
Na een kort telefonisch contact waar ik direct duidelijk antwoord kreeg, had ik besloten om mijn HTC Desire hier te bestellen en bij een vriend in Nederland te laten leveren. Dit was voor mij, wonende in België, de goedkoopste oplossing.
De zending was onder rembours en zonder extra kosten! Dit is altijd erg geruststellend.
De verzending onder rembours is zonder problemen verlopen via TNT post.
Zoals vermeld probeert men twee maal de levering aan huis te brengen, maar zoals ik had verwacht is er dan niemand thuis. Hierdoor kon ik het pakket 2 dagen na bestelling ophalen in het TNT postkantoor vlakbij mijn vriend thuis.
Website is duidelijk en verschaft de juiste informatie.
Je kunt het product vergelijken, ze laten eventuele accessoires zien en de specificaties zijn ook kort, maar krachtig.
Als ik iets om 21:00 's avonds bestel en het wordt de volgende ochtend om 11:00 geleverd? Dat is nou iets wat ik werkelijk TOP vindt.
Geen suffe vinkjes op voorraden die niet klopen, geen misleidende teksten e.d. Gewoon ronduit goed!
Verpakking was ook zoals het hoort.
Ik weet niet of het onder After Sales valt, maar ik heb 2 mailtjes gestuurd naar TelefoonLeader.nl en beide waren binnen een half uur beantwoord met juiste informatie. Ook hier kan ik kort over zijn. Ze hebben daar alles goed op orde.
De website is overzichtelijk en rustig om naar te kijken. Er worden geen extra kosten voor afrekening met creditcard gevraagd en ook betaal je géén verzendkosten voor orders boven de €50,-. Onder de €50,- betaal je slechts €2,30 verzendkosten.
Je krijgt bij elke statuswijziging en direct na bestelling netjes e-mails met uiteraard als het pakket verzonden is ook een Track & Trace code van TNT post.
Ik heb betaald met American Express vanwege de goede service van deze creditcard. Helaas wordt deze kaart op internet nog maar bij weinig nederlandse shops geaccepteerd. Bij Telefoonleader is dit dus wél mogelijk zonder extra kosten!
Op voorraad is ook echt op voorraad aangezien ik vrijdag avond ná 22.00 besteld heb (voor 22.00 wordt het de volgende dag al bezorgd, hier heb ik helaas geen ervaring mee) en vandaag geleverd. Op zaterdag werken ze dus niet.
De telefoon zat netjes met een pakbon in een omdoos met om het toestel heen luchtkussens zoals je mag verwachten.