Gebruikers over webshop Computernoobs
Review toevoegenComputernoobs is een nieuw bedrijf dat computergerelateerde artikelen verkoopt via een veiling. Ze hebben elke nieuwe artikelen en de prijs zakt. De voorraad is minimaal en is het artikel wordt steeds goedkoper totdat er een koper is.
Ik heb het product echter buiten de veiling om gekocht !
De site is vrij eenvoudig, net als het design. De producten worden voorzien van beknopte specs en er staat een link naar de fabrikant voor meer informatie over de producten.
Ik heb besteld, heb toen een orderbevestiging gekregen. Daarna kwam de betaling, en de betalingsbevestiging. Daarna kwam de track en trace en stond mijn artikel op de stoep. Dinsdag besteld en vrijdag in huis, kan sneller maar ik vond het prima.
Er wordt snel gereageerd op e-mails, met telefoon heb ik geen ervaring. Meestal dezelfde dag, als je voor de middag een e-mail stuurt.
Ik ben zeer te spreken, aangezien deze shop goedkoper was dan de Pricewatch en voor mij alleen de prijs telt.
Het artikel zat in zijn eigen doos, daar omheen zat de verzendingsdoos. Deze was goed opgevuld zodat de inhoud er stevig in bleef zitten.
Ik heb een Track & Trace gekregen, wel zelf moeten opvragen.
Het pakket was zelfs verzekerd verzonden.
Via TNT.
Hier heb ik geen oordeel over, omdat ik dit niet heb ervaren. Mocht het artikel kapot gaan neem ik sowieso altijd contact op met de fabrikant en niet met de winkel.