Blueface

Gebruikers over webshop Blueface

Levert hdmi - micro hdmi adapter niet ook al staat er bij 24 uurs levering na ong 24 dagen nog niets ontvangen. En reageert niet op mail.

Product nooit ontvangen. reageert niet op herhaaldelijke mailtjes.
Bestaat dit bedrijf nog wel. Waarom niet offline

Ik had 2 artikelen besteld een vga naar hdmi converter en een displaypoort kabel (zondag 22-06-2014) beide binnen 24 uur geleverd. Heb vandaag pas de converter binnen en van de kabel heb ik niks meer gehoord (25-06-2014).

Slecht niet binnen 24 uur geleverd en niet eens alle producten geleverd

Leuke webshop met redelijk veel (computer) spullen.Je kunt er veel onderdelen en accessoires vinden.Ik mag er graag rondsnuffelen.Natuurlijk speelt ook het feit mee dat er geen verzendkosten berekend worden.Die zullen best wel in de producten doorberekend worden maar toch.Alleen het idee al spreekt me aan.Verder is Blueface goed via mail bereikbaar en ze antwoorden snel.Dat is mijn ervaring.

De bestelde artikelen waren keurig verpakt en op tijd afgeleverd.Ik heb hier al verschillende keren wat besteld en op de verpakking/verzendig en aflevering heb ik niets aan te merken.Gewoon zoals het hoort.

Bij de laatste bestelling miste een onderdeel.Ik heb gemaild naar Blueface, keurig antwoord gehad en twee dagen later had ik de envelop met met het betreffende onderdeel in de brievenbus.Dat noem ik service van de bovenste plank.Hier ga ik natuurlijk vaker shoppen.

Een zeeg goede webshop. Ik kan echt niet klagen. Ik hoor soms mensen klagen over service ed. Maar ik kan dit echt niet geloven. Ik bestel met blueface met regelmaat en heb nog nooit een echt probleem gekend met blueface. Ik heb een maal een mail moeten sturen, dezelfde dag een mail teruggekregen met een oplossing naar mijn voordeel !

Eigenlijk dezelfde dag heb ik mijn pakje gekregen. Ik bestel op zondag en de maandagmorgen krijg ik een levering. Kan het nog sneller ?

Ik heb dus een maal een mail moeten zenden, op dezelfde dag was het probleem opgelost naar mijn voordeel. Ik kreeg een ander kabeltje opgestuurd !
Via Blueface ken ik de beste service na verkoop voor een online webshop. Ik heb vroeger nog met ander webshop gekocht, maar Blueace.nl is be beste ooit !!

Goede/snelle bereikbaarheid via email, helder antwoord gekregen op mijn vraag over het product, vervolgens besteld en bevestiging/statusupdate mails ontvangen, en nu ook tevreden over het product.

bestelling snel ontvangen

Ik had een 2.5 inc hdd case besteld toen het binnenwas paste een 2.5 inc hdd niet eens daarbij was het hoesje gescheurd en zat er geen driver cd bij

Ik had ook een casefan besteld daar waren stukjes plastic uit

Verder wel super snel geleverd en goed verpakt alleen bestel ik daar niet meer

de website is redelijk overzichtelijk (op mijn telefoon was hij helaas niet zo goed navigeerbaar maar das niet echt een issue) je krijgt keurig updates vanwaar je bestelling uithangt. ik had een klein probleempje met mn afleveradres maar na een mail naar de klantenservice werd het allemaal keurig opgelost dus niets dan lof over deze winkel. groe bonus daarbij is dat ze ALLES (!) gratis verzenden. en als dank kreeg ik op mijn bestelbon ook nog een 10% korting op de volgende aankoop. das een lokkertje voor herhalingsaankoop uiteraard maar desalniettemin toch wel tof :-)

ik geef ze 9/10

keurig op tijd, netjes veilig en mileubewust verpakt, prima dus.

netjes te woord gestaan want ik had een klein probleempje omdat ik het verkeerde adres had geselecteerd bij het verzenden maar na een kort emailtje naar hun klantenservice (volgende dag meteen beantwoord) was mijn adres probleempje keurig opgelost. eigenlijk niets dan hulde voor deze shop. ik zal niet twijfelen om hier nogmaals te bestellen

Redelijk duidelijke website. Assortiment lijkt wat willekeurig maar als je vindt wat je zoekt is dat natuurlijk geen probleem.

Een notebookslot besteld dus dat kan wel een stootje hebben. Wel netjes ingepakt in bubbeltjesenvelop. Bovendien kan dat door de brievenbus dus dat was ook geen probleem. Levertijd was keurig: met een werkdag was het product binnen.

Ondanks dat op de website aangegeven was dat het notebookslot op standaard aansluitingen zou passen, bleek dit voor mijn laptop niet het geval. Daarom via het contactformulier op de website gevraagd om instructies om het product retour te zenden.

Helaas is het niet mogelijk om gewoon te e-mailen of te bellen, alles moet via een contactformulier waarvan je ook geen bevestiging ontvangt. Er wordt aangegeven dat je binnen 2-3 dagen reactie krijgt maar helaas, na 6 dagen nog geen reactie ontvangen.

Zojuist opnieuw dat formulier ingevuld met het verzoek om mijn bestelling retour te zenden. Op de website staat aangegeven dat hiervoor eerst contact opgenomen moet worden, niet bepaald bevorderlijk om de bestelling nog binnen de wettelijke 7 dagen terug te zenden. Wordt vervolgd?

Site ziet er overzichtelijk uit en ze hebben een aardig groot assortiment.
Contact via email verloopt goed en ze reageren vrij snel.

De geleverde SD kaart zat netjes verpakt in een bubbeltjes envelop en werd direct opgestuurd, had het de volgende dag in huis.

Ik heb bijna 2 jaar geleden een SD kaart gekocht (16gb class6 Transcend) bij wat toen One2remember heette, nu heet de webshop Blueface.

De SD kaart raakte defect en ik nam contact op met Bblueface.
In eerste instantie kreeg ik te horen dat ze 1jaar garantie op de SD kaart gaven maar ik mocht mijn SD kaart toch RMA sturen, 2 werkdagen later kreeg ik een nieuwe SD kaartje toegestuurd.
Super service!

Duidelijke website, prijzen misschien wat aan de hoge kant.

1 x PCI Firewire kaart (3+1) besteld en kwam aan zonder verpakking. Het ijzeren plaatje was helemaal omgebogen. Moest met geweld alles terug buigen om het passend te krijgen in mijn pc.
De bijgeleverde Driver CD was enorm beschadigt en niet te gebruiken.

Scorekaart voor Blueface