YGZ | Yourgamezone

Gebruikers over webshop YGZ | Yourgamezone

Als je een pré order plaatst, wordt het netjes op de afsproken datum geleverd. De site is duidelijk en overzichtelijk.
Ik ben zeer tevreden met YGZ! Van bestelling tot betaling!

Alles wordt netjes verpakt en op tijd opgestuurd. Nog nooit problemen mee gehad.

De klantenservice van YGZ zijn netjes en professioneel. Ze hebben mij uitstekend geholpen en ze doen ook absoluut niet moeilijk. Bijv. Was er een spel dat al 2 jaar achter elkaar werd uitgesteld. Ik wist bijna zeker, dat het spel niet meer uit kwam, dus vroeg mijn pre-order te annuleren en geld terug te storten, dit was totaal geen probleem en werd ook direct geregeld. Top!

Bestelling wordt niet verzonden. Product staat, nu zes dagen later, nog steeds op voorraad (voor 23.59 geleverd, morgen in huis). Geen reactie op e-mail. Geen e-mail om te informeren. Niets.

Product wordt niet verzonden door YourGameZone ondanks dat deze nog steeds als 'op voorraad staat'. Geen e-mail met informatie over afwijkende levertijd ontvangen.

Heb geen reactie ontvangen op mijn verzonden e-mail. Veel meer dan waardeloos kan het daarom niet worden.

Game goedkoper kunnen bestellen dan bij andere winkels! Was nog niet bekend met deze winkel maar helemaal goed gekomen.

Het pakket was geleverd op de verwachte dag, ook de avondlevering maakte het enorm fijn voor deze collectors edition, anders had ik nog een dag moeten wachten.

In het verleden heb ik altijd geweldoge ervaringen gehad met Yourgamezone. Alles werd altijd binnen 1 dag bezorgd enz. Ik had dan ook niets anders dan lof voor dit bedrijf.

Via bol.com heb ik begin januari 2020 oortjes besteld die door externe verkoper, Yourgamezone, werden aangeboden. De oortjes zouden worden geleverd door het bezorgbedrijf trunkrs. Waarom Yourgamezone ooit in zee is gegaan met dit abnormaal brutale en chaotische bedrijf is voor mij een raadsel.

Allereerst zou Trunkrs mijn pakketje leveren op de maandag avond. Heel de avond gewacht en de bezorger van Trunkrs kwam maar niet. Dinsdag kreeg ik een mail waarin stond dat de bezorger van Trunkrs mijn flat (op het plein waar mijn flat staat wonen ongeveer 4000 mensen in soortgelijke flats en rijden heel de dag PostNL, DHL en UPC busjes af en aan) niet kon vinden. Ik heb hierop screenshots met uitgebreide uitleg van hoe Trunkrs bij mij kon komen gestuurd. Ik heb mijn telefoonnummer gegeven. Als antwoord stuurde Trunkrs dat het pakketje dinsdagavond bezorgd zou worden en dat de bezorger mij zou bellen als hij het adres wederom niet zou kunnen vinden. Opnieuw wachtte ik de hele avond op de bezorger. Eerst zou het pakketje voor 21 45 worden bezorgd. Vervolgens stond bij het tracking nummer dat de bezorger was vertraagd en iets later bij mij zou zijn. Zoals u al ziet aankomen is niemand langsgekomen en heeft niemand mij gebeld.

Woensdag middag nam ik wederom contact op met Trunkrs over verdere afhandeling van de bezorging en de medewerker mailde me doodleuk dat hij eerst een bestelnummer moet hebben voordat hij met mij praat, terwijl ik in de mail telkens gewoon mijn bestelnummer vermeldde. Hiervoor is gewoon met mij gecommuniceerd en hebben de medewerkers van Trunkrs mijn bestelnummer wel gewoon kunnen lezen.

Inmiddels heb ik contact genomen met bol.com en zij hebben gezegd dat ik het pakketje waarschijnlijk pas over een lange tijd zou krijgen en het beste de bestelling moest annuleren. Het is gewoon verwonderlijk hoe chaotisch Trunkrs is en hoe dit bedrijf klanten aan het lijntje houdt. Ik wil dan ook nooit meer iets met dit bedrijf te maken hebben.

Zie mijn relaas bij de algemene beoordeling. Die gaat al grotendeels over de verzending.

De website is overzichtelijk en je kan gemakkelijk betalen. Er zijn allerlei verschillende betaalmogelijkheden die je kan gebruiken wat het gemakkelijk maakt voor de koper.

Verzending was top

Vriendelijke man bij YGZ

Wat je van een webshop mag verwachten. Snelle levering, duidelijke voorraad en per email duidelijk contact met klantenservice.

Mijn bestelling bleek bij ontvangst helaas defect. Na het melden kreeg ik snel reactie om hem retour te sturen. Nog geen 2 dagen later is alles afgerond en heb ik een nieuw exemplaar thuis liggen.

Ik heb besteld: Wolfenstein: Youngblood Deluxe Edition
Aantal dagen tot bezorging: 10 werkdagen

Mijn ervaring:
Een prima ervaring zoals altijd. Ik bestel al mijn spellen voorlopig bij YGZ.NL omdat ze veel goedkopere verzendkosten hanteren. Andere webshops rekenen minstens 4 tot 8 euro voor briefpost, gewoon belachelijk.

Spel kwam deze keer in 10 werkdagen omdat Postnl het extra druk had en het extra warm was.

Had eenmalig contact opgenomen met de webshop. Dit is de enige wat beter kan. Sneller reageren op e-mails dan 12-24 uur moeten wachten. Daar zijn andere shops weer veel beter in.

Ondanks een lichte beschadiging aan het artikel zou ik hier absoluut weer bestellen, vanwege de afhandeling hiervan.

Artikel kwam met een hele lichte beschadiging aan.

Het artikel was eeel licht beschadigd, maar het was een Collector's edition, dus ik wilde hem terugsturen. Contact met de klantenservice was snel genoeg, en ze waren bijzonder behulpzaam. Retour sturen was niet naar een antwoordnummer, maar de kosten worden wel vergoed. Terugstorten van het aankoopbedrag was op de dag dat het pakket bij ze binnen kwam al gergeld. Al met al dus toch hartstikke tevreden met deze shop!

De website is zeer overzichtelijk, je kan alle games makkelijk vinden die je maar wilt kopen.

De levering was 100% top.

De klantenservice is vriendelijk.

Fijne prijzen, snelle levering. Meerdere malen besteld, elke keer dik in orde!

Pre-order van Dragon Quest XI voor de PS4 gedaan. Spel zou pas 4 september beschikbaar zijn, echter afgelopen zaterdag al mogen ontvangen!

Het is een fantastisch bedrijf met een goede klantenservice die snel reageert. Ook zijn alle games erg goedkoop en dat is fijn.

Snel en verzorgd geleverd

Ze zijn heel vriendelijk.

Ik heb Overcooked 2 gekocht voor de Nintendo Switch. De webshop was een van de goedkoopste en samen met de reviews heeft mij dat ertoe bewogen hier mijn bestelling te plaatsen.

Spel was verpakt in een bubbeltjes envelop. Ik had op vrijdag voor 18:00 besteld en zaterdagmorgen was het spel al bezorgd.

Ze reageren snel op berichten wat fijn is, ik vroeg me af of het spel wat ik had besteld de dag van bestelling nog verzonden zou worden, binnen no time had ik de gewenste reactie.

Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Keurige en tijdige levering.
Vragen worden snel beantwoord.
Ook over spellen die ik niet bij YGZ heb gekocht

Keurige en tijdige levering

Vragen worden correct en snel beantwoord.

The Crew 2 niet binnen gekregen maar kreeg mijn geld terug, netjes!
Top dit!
Jammer van Postnl

Ik heb mario tennis aces bestelt. Ik kreeg de dag dat hij zou aankomen eerst al geen track & trace code wat ik wel zou krijgen. Dus toen had ik een mailtje gestuurd en kreeg binnen 10 minuten antwoord en werd er gevraagd naar het bestel nummer dus die gaf ik zonder reactie terug. Daarna was om 4 uur nog niks ik probeerde te bellen maar het nummer bestond niet.
Ik voel me opgelicht want ik moest ook betalen voor track & trace.

Ik kreeg niks binnen en geen track en trace terwijl ik daar voor heb betaalt.

Ik kreeg eerst binnen 10 minuten antwoord maar het telefoon nummer doet het niet eens

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij ygz, het is jammer dat er misverstanden zijn geweest bij andere kopers maar ik heb nog geen problemen gehad in tegendeel. Ik heb alleen top service gekregen.

De prijzen zijn top de levering is dat ook soms bestel ik een spel met de levertijd 5 tot 10 dagen krijg ik het zelfs eerder in 3 dagen, een paar weken geleden heb ik South park besteld voor de ps4 binnen twee dagen was het spel binnen gekomen maar de postbode was niet zo netjes er zat al een gat in de bubbelenvelop en ja hoor de hoes van het spel was stuk ik heb een bericht gestuurd naar klantenservice van ygz met twee foto's van het product en in enkele dagen kreeg ik weer een nieuwe hoes gewoon top.

Zeker een aanrader!

De levering is perfect soms bestel ik een spel met de levertijd 5 tot 10 krijg ik het zelfs eerder in 3 dagen, een paar weken geleden heb ik South park besteld voor de ps4 binnen twee dagen was het spel binnen gekomen maar de postbode was niet zo netjes er zat al een gat in de bubbelenvelop en ja hoor de hoes van het spel was stuk ik heb een bericht gestuurd naar klantenservice van ygz met twee foto's van het product en in enkele dagen kreeg ik weer een nieuwe hoes gewoon top, vriendelijke klantenservice.

Een paar weken geleden heb ik South park besteld voor de ps4 binnen twee dagen was het spel binnen gekomen maar de postbode was niet zo netjes er zat al een gat in de bubbelenvelop en ja hoor de hoes van het spel was stuk ik heb een bericht gestuurd naar klantenservice van ygz met twee foto's van het product en in enkele dagen kreeg ik weer een nieuwe hoes gewoon top, vriendelijke klantenservice.

Heb een Got-cha besteld bij dit bedrijf. Helaas bleek deze niet te werken. Na contact met de klantenservice zou ik het product terug sturen. Dit heb ik op 20 januari gedaan. Met het verzoek het product te vervangen of mijn geld te retourneren.
Ik heb op 25-01, 02-02 en 16,02 een bericht gestuurd.
De klantenservice reageert niet op mijn bericht. We zijn nu bijna een maand verder.

De klantenservice reageert niet op mijn berichten. Heb veelvuldig contact gezocht. Helaas reageert men niet op mijn berichten.

Ik heb op maandag 18-9-17 Project Cars 2 hier ge pre-ordered er stond dat hij op de dag van release dus de 22e geleverd zou worden maar ik heb hem nog niet, heb nog een keer op de site gekeken en nu staat op de site dat de release date 23 september is terwijl op elke andere site staat dat het de 22e. de volgende keer als ik een game pre-order denk ik er wel eerst even over na of ik toch niet die 5 euro extra wil betalen om hem bij bol.com of ergens anders wil kopen aangezien hij daar wel gewoon op tijd geleverd wordt.

De verzending heeft dus vertraging dit vind ik niet echt kunnen aangezien ik hem op maandag al besteld heb

Ik heb op de 22e nog een mailtje gestuurd of hij die dag nog zou komen.... geen reactie

Geweldige shop!

Ik had een Nintendo Switch gekocht bij YGZ en alles werd netjes aangeleverd de volgende dag. De Switch heeft een beetje een slechte reputatie met zijn hobbelige launch (dode pixels, vreemde artifacts op het scherm, joycons die niet goed werken op afstand etc.) en helaas had mijn exemplaar ook een mankement, namelijk een grote lijn aan dode pixels over het scherm. Gelukkig kon ik meteen zonder problemen de Switch omwisselen voor een nieuw exemplaar. Geweldige service, ben enorm tevreden!

Dirt 4 Pre-order voor de PC besteld. Bleek dat het product niet voorraadig was op tijd van release.
Geen bericht hierover ontvangen tot ik ze benaderde.
Ze claimden dat ze er niet over geinformeerd waren door hun leverancier. Het kan waar zijn maar ook een excuus.

Telefonisch waren ze niet bereikbaar.
Via facebook zijn ze wel goed bereikbaar.(live chat)

Scorekaart voor YGZ | Yourgamezone