Deviant Systems

Gebruikers over webshop Deviant Systems

betalingsopties zijn Oké maar extra opties voor internationale bestellingen zouden leuk zijn Maestro , Mastercard ? richt jullie niet enkel tot NL deviant is prijs kwaliteit competitief genoeg voor buiten NL te werken.

heb een week geleden een bestelling geplaatst en heb jammer genoeg nog niets ontvangen nu dit ligt niet aan deviant natuurlijk maar wel aan de keuze van deviant voor hun koerier ik heb nooit een track & trace code ontvangen wat ik jammer vind omdat het een beeld geeft van de verzending en aangezien ik in belgie woon en het internationaal verzonden word is dit zeer welkom nu het grootste opmerkpunt is de communicatie ik heb nog geen enkele keer via geen enkel kanaal een bericht van deviant ontvangen ik heb steeds zelf moeten inbellen voor info die jammer genoeg dan ook niet klopte of gewoon niet nuttig was nu zit ik hier 36 uur na verzending van mijn peperdure pc en niemand: nog ik, nog deviant die weet waar mijn pc nu eigenlijk is ? deviant zou werken met een particuliere koerier die het dan aan een andere doorgeeft ? hoe moet ik ooit weten wanneer dit aankomt om mij daarop voor te bereiden ? allemaal zeer jammer mijn advies aub deviant ga voor een internationale Koerier voor internationale bestellingen. beter voor beide partijen.

PC ziet er verzorgd uit en werkt naar behoren. Beloofde levertijd en aftersales blijven helaas achter bij het verwachtingspatroon.
Update: Problemen met levering gratis bijgeleverde game alsnog goed opgelost!
Vandaar de review bijgesteld naar goed!

PC werd geleverd binnen 3 werkdagen. Op site wordt aangegeven dat er volgende werkdag geleverd wordt. Omstandigheden: Sinterklaas
Update: Deviant gaf aan dat het systeem vanwege de complexheid extra getest diende te worden. De levering is per koerier bezorgt. De computer zat netjes beschermd in de doos.

Voucher voor gratis bijgeleverde game is heden (31-1-2014) nog steeds niet ontvangen. Telefonisch contact gehad midden december. Er werd beloofd deze na te sturen. Ook wordt er geen enkele reactie per email gegeven na verschillende reminders gestuurd te hebben. Telefoon wordt niet opgenomen.
Update: Dezelfde dag na schrijven van deze review werd ik gebeld door Deviant. Het blijkt dat in hun ordersysteem de game wel was uitgeleverd. Dit had per mail dienen te gebeuren. Echter was in mijn mailbox geen mail ontvangen. Een uur later alsnog de gamevouchercode ontvangen!

gemakkelijke en overzichtelijke website! het samenstellen was binnen de kortste keren voor elkaar. Er worden alleen maar A merken gebruikt. Dat is wel zo prettig

De samengestelde PC zat goed verpakt en was binnen de afgesproken tijd geleverd.

Scorekaart voor Deviant Systems