Gebruikers over webshop Rounded
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVia de website een accu voor mijn smartwatch besteld en na 3 dagen geleverd, wat niet supersnel is.
VerzendingDe accu was goed verpakt in een vrij grote doos.
KlantenserviceDe klantenservice reageert snel, maar de afhandeling was slecht: bij ontvangst was de connector van de accu namelijk al stuk, ik kon dit alleen constateren nadat ik de accu uit de verpakking had gehaald.
De reclamatie werd afgewezen:
"Het product is niet meer bruikbaar voor wederverkoop en valt niet binnen de garantie" (dit omdat ik de accu uit de verpaking had gehaald)
" de retour is afgekeurd met als reden dat deze gemonteerd is geweest en sporen had van gebruik" (ik heb met grote twijfel inderdaad geprobeerd de accu te monteren maar die brakke connector bleef uiteraard niet zitten, de sporen van mijn gebruik vallen in het niet bij het missen van een stukje connector bij aankomst)
Voor mij de eerste en laatste keer rounded.com
AlgemeenEerst telefonisch contact gehad om navraag te doen of het probleem met de camera van mijn smartphone bekend bij hen was, en of hardware vervanging een oplossing zou kunnen zijn. Er was twijfel, dus werd er direct navraag gedaan bij een product manager. Hieruit kwam dat als volledige reset niet helpt, het zeer waarschijnlijk een probleem met de camera was. Dit was tevens in lijn met ervaringen die ik her en der op internet las.
Pre-sales ervaring was dus dik in orde.
Telefonisch contact gehad op vrijdagmiddag, direct daarna besteld en de dag erop op zaterdag al binnen. Ik had gekozen voor gewone brievenbus post (dus zonder Track&Trace).
Verpakt in ESD-zakje, dat zat in bubbelfolie, dat zat vastgeplakt in een kartonnen doosje. Kon dus geen kant op, en was goed beschermd.
Camera module in smartphone geplaatst, en het werkt weer als een zonnetje.
Zoals gezegd eerst telefonisch contact gehad. Deze medewerker kon mijn vragen niet beantwoorden, en moest bij vrijwel alles navraag doen. Maar uiteindelijk wel goed geholpen. Vanwege het steeds moeten navragen 'slechts' een goed als beoordeling.
AlgemeenDe prijzen zijn niet te hoog, duidelijke overzicht, Div mails over de status (behalve vertraging). de bezorging van GLS is niet zoals bij postnl dat je kan zien wanneer ze langskomen. al met al prima webshop.
VerzendingHet scherm van een note 4 zat in een doos met plastic gevuld met lucht en het doosje waar het scherm zelf in zat zou wel iets in kunnen om het hen en weer stuiteren v/h glas te voorkomen. Echter zat het wel in een originele Samsung doosje. Dus de webshop kan hier niks aan doen.
Bestelde een onderdeel via Rounded, maar bleek achteraf niet de juiste te zijn (verkeerde kleur). Het juiste onderdeel hadden ze helaas niet. Verzoek tot annulering ingediend bij de klantenservice, de eerstvolgende werkdag netjes alles geregeld, en het geld direct teruggestort via PayPal. Netjes!
Mijn toestel was gevallen, waardoor het glas gebarsten was. Via youtube kwam ik op een filmpje uit waar keurig een demonstratie stond van het vervangen van het glas.
Dit bleek een instructie video van Rounded te zijn waar de benodigde onderdelen te bestellen waren.
Op hun overzichtelijke site hebben ze een breed scala aan onderdelen welke handig zijn voor de gemiddelde tweaker.
De prijzen voor de spullen die ik nodig had waren scherp (Gorilla Glass, opening tools en bitjes-set)
Het bestellen ging prima zoals het hoort.
Verzending kwam keurig op tijd aan in onopvallende en goede verpakking.
KlantenserviceMijn verzekering bleek de schade te vergoeden, alleen als het via hun eigen reparateur liep.
Het bonnetje inleveren was dan ook helaas geen optie.
Helaas moest ik mijn bestelling herroepen.
Bij Rounded, deed men er totaal niet moeilijk over en mocht het zelfs op hun kosten terugsturen.
Na ontvangst heb ik direct een bevestiging gekregen dat het bedrag gecrediteerd werd.
Dit gebeurde bijzonder snel.
Kortom als je onderdelen nodig hebt en een goede partij zoekt; Rounded.nl!
Ik had een onderdeel (camera cover) voor mijn HTC Desire S besteld, omdat ik gelezen had dat de GPS antenne in de oudere covers zeer slecht was (die van mij dus ook). Ik had dus de hoop dat dit mijn GPS signaal zou verbeteren.
Waar ik totaal niet tevreden over ben is dat ik een gebruikt onderdeel kreeg. Het onderdeel had duidelijk al op een ander toestel gezeten. Er zaten beschadigingen op die waarschijnlijk veroorzaakt zijn door het onderdeel van een oud toestel af te halen en de Wifi en GPS antenne hadden al zwarte punten van het contact met de oude telefoon.
De verzending was zoals gezegd dezelfde dag, maar omdat de postbode zo stom was geweest om het pakketje bij de buren in de brievenbus te doen duurde het een dag langer voordat ik hem had.
KlantenserviceDirect contact opgenomen met Rounded dat ik een gebruikt exemplaar heb gekregen met bijgevoegde foto's. Kreeg vrij vlug antwoord dat ik het product in de verpakking kosteloos retour afzender kon sturen, en dat ze het dan in behandeling zouden nemen.
Ik hoop dat ze zeer spoedig een nieuw onderdeel opsturen dat niet is gebruikt, want dat vind ik wel zeer slordig.
Zodra dat gebeurd is zal ik deze review updaten.
Update:
Nadat ik het onderdeel op vrijdag retour gestuurd had, niks meer gehoord. Op donderdag, bijna een week nadat ik ik het onderdeel retour gestuurd had, een mail naar ze gestuurd of ze nu eindelijk een nieuw onderdeel op konden sturen of anders mijn geld terug konden storten.
Uiteindelijk binnen een paar uur een mail terug dat ze het onderdeel ontvangen hadden en mijn geld teruggestort hadden.
Dag erna, op vrijdag, een mail met opnieuw excuses en of ze alsnog kosteloos het onderdeel op mochten sturen. Ook vroegen ze of ik de hele achterkant wilde hebben zodat ik zelf het onderdeel kon demonteren. Uiteindelijk heb ik dit vier keer moeten bevestigen (geen idee waarom; stuur dat ding gewoon op). Ongeveer een week later heb ik het onderdeel (niet de hele achterkant zoals ze beloofd hadden) opgestuurd gekregen. Was deze keer inderdaad nieuw, en zag er goed uit.
Overzichtelijke website. Zeer klantvriendelijke personeel. Je krijgt altijd een bevestiging voor je bestelling. Telefonisch en per e-mail goed bereikbaar. En je krijgt voldoende informatie over je bestelling en de status ervan. Bestellingen zijn zeer professioneel verpakt. De prijzen zijn meestal lager dan dan andere bedrijven en als je geregistreerd klant bent krijg jij 10% korting. Geen extra kosten mbt verzending ed.
VerzendingAl mijn bestellingen zijn keurig op tijd afgeleverd.
Zeer duidelijke website, waarop op verschillende manieren te zoeken en navigeren is. Op deze manier is een gewenst item snel gevonden.
Bij deze shop was de Bugatti Slimcase Unique Tobacco size SL het goedkoopst, dus heb ik hier besteld.
Het bestelproces is zeer makkelijk en snel. Na de iDeal betaling kreeg ik gelijk een mailtje dat de betaling binnen was en even later dat de order was verzonden.
De case zat in zijn plastic displaydoosje in een vrij platte kartonnen doos. Dit was prima voor deze zending, omdat hij zo nog door de brievenbus paste.
Levering was zeer snel (binnen een dag), en er zijn geen verzendkosten.
Een kennis van mij had een Samsung L310 waarvan het display niet meer werkte, een bekend probleem met de flatcable van deze toestellen. Omdat de eigenaresse graag wat foto's van het toestel af wilde hebben ging ik op zoek naar een usb kabeltje. Ik kwam bij toeval op deze site terecht en hier kwam ik een nieuwe flatcable tegen. Leek mij een betere oplossing dan een usb kabeltje bestellen. Kabeltje koste nog geen 15 euro en er zijn geen verzendkosten.
VerzendingDirect na het bestellen en betalen met iDeal kwam er een betaalbevestiging en binnen een uur kwam er een mail dat het product verzonden was.
Prima voor elkaar. Het kabeltje was in plastic verpakt, dit was ingepakt met bubbeltjesplastic en het geheel was verzonden in een bubbeltjesenveloppe. Prima verpakt voor een kabeltje dus.
Geen ervaring mee.
Duidelijke website. Uitgebreide collectie en de prijs is ook prima.
VerzendingIk had een N95 batterij cover nodig. Ik had eerst zwarte uitvoering besteld. Ze hadden het niet op voorraad en het werd gelijk besteld.
's avonds bleek dat mijn vrouw toch een andere kleur wilde (Deep Plum). Deze was 1 euro duurder. Ik had een mailtje gestuurd. De shop deed er niet moeilijk over. De kleur werd aangepast en Deep Plum werd naar ons verstuurd.