Gebruikers over webshop Hi-Stands
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVoor mij was de webshop van Hi-stands.eu nieuw. Altijd spannend maar gelukkig kon ik gebruik maken van Klarna zodat ik achteraf na levering kon betalen en was PayPal ook een optie. Na bestelling kreeg ik direct netjes een mail en bestelbevestiging. Aftersales is ook erg goed gebleken.
VerzendingIk had de Audioengine A2+ als outlet artikel gekocht met een leuke korting. Er werd aangegeven dat de doos beschadigd zou zijn. De originele doos werd netjes met een omdoos geleverd.
KlantenserviceIk had achteraf een vraag over de speakers, deze werd dezelfde dag nog netjes beantwoord en dit op zondag! Helemaal top.
AlgemeenTijdens Black Friday een Fiio BTR5 gepreorderd, voor €119 minus 10% korting. Erna kreeg ik gelijk een vriendelijk mailtje dat deze uitsluitend preorder was. Prima. 5 weken later had ik hem binnen. Heel tevreden mee!
Nu is de prijs van de BTR5 omhoog naar €139,95, wat een beetje belachelijk is voor dit apparaatje. Ik denk dat deze kleine shop meer klandizie ziet als ze iets beter concurrerende prijzen bieden.
Pakje paste door de brievenbus. Netjes en verzekerd verzonden. Prima.
AlgemeenBestellen ging vlot. De levering duurde ietsjes langer dan verwacht. Verder prima verpakt product, geleverd zoals omschreven op de website.
VerzendingDe stadsnaam ontbrak op het label (!), wat waarschijnlijk de dag vertraging in de levering verklaarde.
Website ziet er duidelijk uit. Wel vooral in het Engels maar dat geeft niks. Is overzichtelijk. Ook is de chat erg handig. Zelfs erg laat in de avond nog persoonlijk contact. Aan te raden om via de chat vragen te stellen, je word goed geholpen!
VerzendingZoals afgesproken de volgende dag verzonden en dag erna al binnen! Super!
Ik heb eerst even via de mail contact gezocht omdat ik niet precies wist wat voor combinatie van Blacknoise producten het beste bij m'n Hifi set pasten. In eerste instantie kreeg ik vrij vlot bericht terug dat ze even op vakantie waren en dat ze er vrijdag op terug zouden komen. Helaas moest ik maandag toch even een reminder sturen. Vervolgens kreeg ik vrij vlot terug wat ik nodig had en als ik alles zou aanschaffen kreeg ik standaard korting. Normaliter moet ik daar altijd zelf om vragen. Afgezien van de reminder was het contact, de snelheid van reageren en het meedenken met de klant uitstekend.
Shop ziet er overzichtelijk uit. Je kan kiezen uit iDeal, overschrijven of Paypal.
Bestelling was makkelijk geplaatst en ik had een kortingscode gekregen zodat het in één keer was geregeld.
Je krijgt netjes een bestelbevestiging, betaalbevestiging, orderbevestiging en een statusupdate met track&tracenummer.
Donderdag besteld. Niet alles was op voorraad maar er werd mij verzekerd dat de leverancier vrijdag zou leveren dus dan zou het vrijdag verstuurd worden en had ik het zaterdag binnen. Klopte als een bus.
Je krijgt netjes een track&tracenummer.
Spullen zaten in de originele doos welke verpakt waren in 2 blanco dozen gevuld met piepschuim. De 2 dozen waren weer aan elkaar getaped zodat ze 1 colli vormden.
MEE M6 oordopjes besteld, aangezien ze niet erg duur waren en ik al eerder goede ervaring had bij Hi-stands.
Ze waren helaas niet op voorraad en moesten uit het buitenland komen. Na een week een mail gestuurd over de status. Binnen enkele uren een response dat het at langer ging duren.
Na een paar dagen weer een mail dat ze morgen op de post gingen. Keurig!
Prima verpakt in een blanco doos met een factuur erop. Doos was opgevuld met wat "oud papier" om de schokken op te vangen.
KlantenserviceBij het openen van de verpakking van de oordopjes, bleek dat er maar 4 sleeves (allemaal van verschillend formaat) bij zaten.
Direct een mail gestuurd en binnen een paar dagen kreeg ik 10 sleeves opgestuurd. Keurig!
Afgelopen jaar een Grado 125 met een Firestone Audio DAC en wat kabels besteld. Prima webshop en kreeg na mijn bestelling een mailtje met aanvullende informatie. Je merkt wel dat het een kleiner bedrijf is, aangezien er geen automatische mailtjes over je order verzonden worden. Voor vragen kan je mailen en bellen, je krijgt altijd snel antwoord van een deskundig iemand.
VerzendingGrote doos vol met papier met daartussen de producten in originele verpakking. Volgens mij kreeg ik geen Track&Trace, maar als ik gebeld had was ik vast net zo goed geïnformeerd over de verzending.
Klantenservicenog niet nodig gehad, maar door positieve en persoonlijke behandeling ga ik hier zeker weer kopen.
9 December 2009 een setje witte Audioengine A5 luidsprekers besteld vlak voor 10 uur s'avonds.
Iets meer dan een uur later krijg ik een een e-mail dat de witte variant in back-order staat bij fabrikant, maar inmiddels heb al betaald met iDEAL. Als alternatief wordt de zwarte variant aangeboden.
Dit had eigenlijk vooraf gemoeten, dan had ik wellicht gekozen voor een concurrent. Het weergeven van de voorraad zou eigenlijk standaard onderdeel moeten zijn van elke webshop.
Om me tegemoet te komen krijg ik een korting op de zwarte set en ik ga akkoord. De reacties op mijn e-mails gebeurd snel en op onorthodoxe tijden (na 11en s'avonds en half 8 s'ochtends). Ik heb dit als zeer prettig ervaren. De luidsprekers zijn dezelfde dag nog verzonden en waren vrijdag binnen.
Achteraf passen de zwarte luidsprekers eigenlijk beter bij de rest van mijn hardware. Wit? What was I thinking?!
Ze waren het meest gunstig geprijsd en ik zou in de toekomst hier weer blind bestellen.
Verzending was snel en met TNT. Product is netjes en onbeschadigd aangekomen en de tracecode is op tijd doorgegeven - helemaal volgens het boekje dus.
Klantenservicegelukkig geen aftersales nodig gehad, maar de beloofde korting is direct teruggestort op mijn rekening. Dit geeft vertrouwen in de gemaakte afspraken.