Gebruikers over webshop Games Home
Review toevoegenCommunicatie met dit bedrijf is onmogelijk. Na het plaatsen van de order maar eens gebeld om te vragen of het product Rock Band Band in a Box leverbaar was. De telefoon werd opgenomen met: 'Ja?' Vervolgens verliep het gesprek ook niet echt soepel aangezien de 'eigenaar' niets wist en erg kortaf was. Ik zou die avond nog een mailtje krijgen over de leverbaarheid. Uiteraard niks gekregen, zoals ik al vermoedde.
Daarna nog zeker 75 keer gebeld om de order te annuleren, maar er werd telkens niet opgenomen of de telefoon werd uitgezet. Achteraf werd er maar een smsje gestuurd met de mededeling -> 'hallo ik zie dat al heel vaak gebeld heeft k kan de bestelling van u niet meer krijgen, als u, u bestel nummer even smst dan sturen wij uw geld terug..mvg gameshome'. Erg professioneel.
In de loop van de dagen heb ik maar meerdere malen gebeld/gesmst om er zeker van te zijn dat het geld overmaken ook daadwerkelijk ging gebeuren. Uiteindelijk op 17 november een smsje gekregen: 'Games home, Hallo uw betaling is zo juist naar uw rekening verzonden onze excuses voor het lange wachten..mvg games home.' Eindelijk mijn geld terug.
Bestelling geplaatst (rock band, band in a box a 50 euro) via zijn site en betaald via overschrijving na bevestiging te hebben ontvangen op mijn mail.
2 dagen na betaling nog geen bevestiging van betaling ontvangen en een mail gestuurd, zonder antwoord.
Na telefonisch contact te hebben gehad, zou hij het geld meteen terugstorten omdat het product niet langer leverbaar was.
29 juni was het nog niet gestort --> weer email gestuurd zonder antwoord..
hierna nog 3x telefonisch contact gehad waarbij hij telkens beloofde het geld te storten, maar dit is tot op heden nog niet gebeurd.
aangetekende brief verstuurd naar het adres dat op de site vermeldt staat, maar niemand heeft de brief aangenomen of afgehaald bij tntpost
Zojuist nog een keer gebeld. hij nam op en verbrak meteen de verbinding.