Intelligent PC

Gebruikers over webshop Intelligent PC

Duidelijke website. Een AMD game pc besteld, binnen 2 dagen in huis en loopt als een zonnetje. Even contact gehad voor advies, werd deskundig geholpen.

Verpakking had misschien iets beter gekund. Maar geen schade aan het product.

over het algemeen vind ik intelligent pc goed, duidelijke website mooi binnen budget en snel antwoord op vragen die je stelt

de verzending vind ik zeer slecht, bij de beschrijving staat 3-5 werkdagen en het wordt verzonden.

ik zit nu op werkdag 10 en heb nog steeds geen bericht...
ik had er zelf een mailtje achteraan gestuurd en kreeg direct antwoord waarmee hij al begon met goedenmorgen om half 5 smiddags...

daarin gaf hij de reden aan waarom het zo laat was wat wel ok was.
nu 2 dagen later geen enkel bericht gekregen en ook nog steeds geen pc in huis...

Na 5 jaar was ik weer eens toe aan een nieuwe PC die ik voor mijn werk kan inzetten. Voorheen zette ik zelf de computer in elkaar met de beste onderdelen van dat moment, zodat de computer niet zo snel uit de tijd zou zijn.
Nu heb ik het deels aan IntelligentPC over gelaten. Wat mij direct opgeviel is de snelle reaktie op mijn aanvraag en de wijze waarop werd meegedacht voor mijn systeem. Ik heb nu een systeem dat binnen mijn budget past en waar alles wat ik nodig heb in is komen te zitten.
Over de nu snel en zeer stil werkende computer ben ik zeer tevreden.
Al met al is IntelligentPC een aanrader voor de nieuwe gebruiker.

Doordat ik op de route van IntelligenPC woon, hebben ze de PC eigenhandig afgeleverd. Vooraf werd een tijdstip afgesproken,

Het werd weer hoog tijd voor een nieuwe pc. Na veel research op tweakers.net had ik zelf een systeem samen gesteld. Ik heb met verschillende winkels/personen contact gehad maar met IntelligentPC was het gelijk net even anders. Zo had ik nog mijn vraagtekens bij mij gekozen grafische kaart.
Van IntelligentPC kreeg ik feedback op mijn grafische kaart maar ook dacht hij mee hoe het systeem binnen het budget zo optimaal mogelijk te laten draaien. Naast tips over het systeem kreeg meerdere malen per mail benchmarks en andere resultaten toe gestuurd hoe hij op een bepaalde keuze kwam!
Zelfs tijdens zijn verblijf in het buitenland is er contact geweest tussen ons. Mede door zijn geduld, duidelijke uitleg en inzet heeft IntelligentPC mijn volledige vertrouwen weten te winnen. Daarnaast wist IntelligentPC ook nog eens een scherpe prijs neer te zetten. Ik kan dan ook niet anders dan mijn ervaring als zeer goed omschrijven.

---

Een aantal dagen na levering ontving ik een e-mail van IntelligentPC met de vraag of het systeem mij beviel. Het systeem draait op volle toeren en ik ben meer dan tevreden. mijn ervaringen tot nu toe met IntelligentPC geeft mij het vertrouwen dat wanneer er iets mocht zijn, dat het probleem op correcte wijze word afgerond.

Ik had nogal wat speciale wensen, vooral de levering van de systeemkast liet op zich wachten. Hiervan werd ik tussentijds steeds op de hoogte gehouden, en werden er geen valse beloften gedaan qua levering. direct na versturing ontving ik een track en trace. bij aankomst was het systeem goed en solide verpakt.

Ik heb nu al 2 game pc's besteld bij Intelligent PC, alles werkt goed, goede service, toen mijn voeding kapot was gegaan hadden ze binnen een paar dagen een gratis nieuwe opgestuurd. Als u een game pc wilt kopen koop hem dan hier, ik raad het aan.

Het werd bij mij zeer vroeg verzonden zodat ik het snel had. Eerder dan afspraak. Netjes verpakt, bubbelplastic, correct product.

Goed, als er wat kapot gaat, zo een gratis nieuwe. Prima garantie nagekomen. Voorbeeld: Toen mijn voeding kapot was gegaan hadden ze binnen een paar dagen een gratis nieuwe opgestuurd. ............................................

Scorekaart voor Intelligent PC