Gebruikers over webshop Zerogame
Review toevoegenIk was op zoek naar een Kinect stroomadapter die nergens in de buurt te vinden was tot ik op deze website uitkwam.
Na een probleem met mijn betalingsgegevens nam ik contact op via de website en binnen de 10 minuten werd ik spontaan opgebeld om me bij te staan. Al mijn vragen werden ook direct en vriendelijk beantwoord.
Het pakketje was verpakt in een bubbelenveloppe met het product uit de oorspronkelijke verpakking gehaald en mee in de enveloppe gestoken. Wellicht werd dit gedaan uit kostenoverwegingen naar verzending toe. Bij dit pakketje natuurlijk helemaal geen probleem.
Er werd me telefonisch al meegedeeld dat het pakketje pas maandag (de bestelling werd op een vrijdag geplaatst) op de post gestoken zou worden en aangezien het een verzending naar België bedroeg wellicht langer dan één dag zou duren, eerder twee of drie dagen. Hier had ik dus al rekening mee gehouden en zou nog steeds veel sneller zijn dan Amazon. Handig om op de hoogte gehouden te worden dus.
De site ziet er prima duidelijk, goeie voorraad indicatie. de prijzen zijn zeer concurrerend en geen belachelijke verzendkosten. Ik ben vooral zeer tevreden over de aftersales, iets wat juist vaak een probleem is.
VerzendingBestelling op zondag gedaan, dinsdag door tnt afgeleverd. Prima verpakt, het ging om een gereviseerde blueray drive voor een ps3.
KlantenserviceDe drive die ik binnen kreeg was een gereviseerde drive. Ik heb de PCB overgezet van mijn originele drive en alles in de ps3 gemonteerd. De drive weigerde dienst, hij slikte geen disks, een mechanisch probleem denk ik. Ik vestuur gelijk een mail met mijn verhaal, dinsdagavond om zeven uur. Binnen vijf minuten had ik een mail terug. Na wat mails heen en weer, verder via de telefoon. Na wat testjes trok de medewerker van zerogame de conclusie dat mijn drive mechanisch nog wel goed was en ik de lens uit de mij toegestuurde drive kon monteren in mijn originele drive op risico van zerogame. Bij een mislukking kreeg een nieuwe drive. Dit was echter niet nodig, de overzetactie was een succes. Omdat een lens plus behuizing duurder is dan een losse lens krijg ik het verschil terug. Top gewoon.
Deze website heeft producten die andere sites niet hebben. Ik heb 2 Hori screen protectors aangeschaft en online betaald.
VerzendingGelijk verstuurd op de 1e werkdag.
KlantenserviceEr was iets mis met het product wat ik had besteld, waarschijnlijk een fout van de fabricant. Ik stuurde mijn verklaring en tot mijn verbazing kreeg ik gelijk antwoord en zonder vragen 2 nieuwe examplaren. Top service, dus bij deze schrijf ik een review omdat ik daar blij mee was.
Hier een transfer kit besteld om Data over te zetten.
VerzendingIk heb 6,99 euro verzendkosten moeten betalen terwijl de verzendkosten 1,76 kost.
Dit wist ik, ik gaf het voor het bestellen nog aan, maar er werd niks mee gedaan.
Het product werkte niet naar behoren, ik ben al mijn data kwijt geraakt en mijn internet dienst twv 50,00 euro.
De service om dit op te lossen was kortaf en onduidelijk.
Website is goed te gebruiken, maar geen real-time voorraad informatie. Alle contact gegevens staan op de website, inclusief telefoonnummer. Dit nummer wordt snel opgenomen, geen lange wachttijden en werd zelfs 's-avonds opgenomen. Netjes bevestigingsmails na registratie, bestelling en verzending. Een zeer goed omdat de shop telefonisch prima bereikbaar is, zelfs 's-avonds.
VerzendingSnelle verzending. Artikel zat in verpakking in kartonnen verzenddoos.
KlantenserviceIk had aanvankelijk een nieuwe lens voor mijn xbox360 drive besteld. Deze bleek niet compatible met mijn drive. Contact opgenomen en ik mocht de lens houden (was na inbouw niet meer als nieuw te verkopen) en ik kreeg een aanbod om met korting een nieuwe drive te kopen. Uitstekende service! Beoordeling "zeer goed" omdat een probleem wat eigenlijk niet door de shop te voorzien was, heel netjes opgelost werd, waarbij de shop geld verloor omdat ik met korting een nieuwe drive mocht kopen.