redcoon België

Gebruikers over webshop redcoon België

Betalen gaat makkelijk. Natuurlijk dat's goed voor hen hun geld binnenhebben moet vlot gaan natuurlijk.

Redcoon.be

Slechtste dienstverlening ooit.

Kort samengevat. Product besteld belofte binnen 48 uur te ontvangen. Na 90 uur 1ste klacht ingedient. Eerst bellen naar klantendienst 1ste in wachtrij gemiddeld 13 min wachten. Ze beloven via chat dezelfde dag op te lossen en ik zou bevestigingsmail ontvangen. Dag nadien nog steeds geen mail. Zelfde toepassing eerst bellen, zelfde wachttijd aan telefoon 1ste in wachtrij. Dan chat maar proberen. Zelfde belofte. Ik vraag dan afdelingschef ook mij terug te bellen. Niet gebeurt dus volgende dag nogmaals hetzelfde verhaal eerst proberen bellen. Iemand aan de lijn na 14 min wachten. Gevraagd afdelingchef te praten. Die is er niet is gaan lunchen. Beloofd het voor me op te lossen. Dit was smorgens vroeg. Late namiddag niks bevestiging. Opnieuw via chat klacht indienen en dan uiteindelijk 1 dag later opgelost. Gevraagd om een compensatie, die ze dan ook beloven en dan vragen ze of ze hem mogen opsturen naar dit emailadres. Ik zeg ja, 1 dag later niets ontvangen, 2 dagen later ook niks. Opnieuw zelfde mail gestuurd met antwoord ja dat mag u. 2 dagen later nog steeds niets. Vandaag teruggemaild dat ze de compensatie mogen houden en dat ik mijn vrienden en familie ga verwittigen dat als je iets koopt op redcoon.be en er iets misgaat je gegarandeerd meer kosten gaat hebben dan dat je uitspaart.

Ronduit slecht. Heb indruk dat klantendienst bedrijf saboteert. Ze geven vraag om afdelingchef te spreken volgens mij zelfs niet door en het bedrijf pikt zelf niet op dat er zoveel klachten zijn over zowel leveringproblemen als de klantendienstverlening zelf. GROTE fouten voor een bedrijf zoals dit en totaal incompetent. Echte ergernis om met hin zee te gaan als klant.

Ik heb de afgelopen week 2 orders bij redcoon. be geplaatst
De eerste op 06/07. Omdat ik hiervan geen verzendbevestiging kreeg een aantal malen gebeld met de klantenservice. De ene keer was mijn order wél op voorraad de andere keer konden ze niet zeggen of het artikel op voorraad was.

Na 3 dagen bellen en chatten stond ik nog geen stap verder. Uiteindelijk is er dan een mail gekomen dat het door mij bestelde product door de leverancier niet meer te leveren was (ook al stond op de site van redcoon dat het product bij hun op voorraad was).

Daarom mocht ik een vervangend product uitkiezen. Dit heb ik gedaan.
Ook bij deze order was alles op voorraad en de betaling was in orde. Toch loopt het wéér mis bij de logistieke afdeling en krijg ik GEEN verzend bevestiging.

Na vele malen bellen met de klantendienst is er op 12/07 nog steeds geen oplossing.
In ieder geval zijn ze mij als klant kwijt. Ik raad aan om er niet te bestellen.

Ronduit slecht. na een hele week bellen nog niets ontvangen. Ik wordt van de kast naar de muur gestuurd. "ze zijn het aan het uitzoeken"....

Na vele malen bellen zijn we nog steeds geen stap verder. Ik denk dat ik ondertussen daar het halve bedrijf al aan de lijn het gehad maar niemand kan me exact vertellen wanneer de levering verzonden wordt of wat er mee is gebeurd.
De wachttijden aan de telefoon bedragen soms meer dan een half uur. Niet echt een goede service naar de klanten toe.

Waardeloos

Redcoon een klucht,

Eerst sturen ze je mail box vol met super leuke aanbiedingen en dan kunnen ze zogezegd niet leveren.Mijn Verhaal:op maandag 13 juni 2016 krijg ik een mooi mailtje met een super aanbieding van 139 euro ipv 349 euro betreffende een Jbl 230 sound base.Ik denk waauw wat een mooie korting en ik bestel bij Redcoon.be dit leuke superding met natuurlijk de superkorting.Er werd mij een fijne 48 uurs levering beloofd,maar na een paar dagen wachten vond ik het toch vreemd dat er nog steeds geen jbl soundbase geleverd was laat staan een mailtje gekregen dat er eventuele vertraging was.Ondertussen besloot ik toch maar eens even in te loggen op Redcoon en daar staat nog steeds Levering In Behandeling en op de pagina van de Jbl 230 staat niet meer Leverbaar,dit kon misschien nog wel kloppen want ik was misschien wel de laatste die deze gekocht had met die fantastische korting.Ondertussen zijn we vandaag vrijdag 17 juni 2016 nog steeds geen mailtje niets,ik besluit dan maar eens zelf contact op te nemen met de redcoon familie en dan ineens hebben ze daar op dat moment toch geen bericht gekregen zeker dat dit artikel niet meer leverbaar is door hun leverancier.Ja maak dan maar mooie reclame en dan maken ze hun er vanaf met je mag iets anders kiezen voor het bedrag van 139 euro.Ja hallo wat een service zeg.Uiteindelijk heb ik dan maar aanvaard om me mijn geld te laten terug storten op mijn rekening Maar helaas geen mooie superkorting geen Jbl Soundbase en spijtig genoeg was dit niet de eerste keer.Laat de mooie kortingen maar komen maar voor mij nooit meer REDCOON.

Geert

Het bestelde artikel was niet meer leverbaar dus ook nooit geleverd.

Ze maken hun er nogal gemakkelijk vanaf met allerlei smoesjes en verzinsels.

De aanvankelijke vooruitbetaling lukt vlot (overschrijving via bank). Het geld staat direct op hun rekening.

Echter annuleren zij zelf de order, en tot op vandaag (18/05/2016) heb ik nog steeds geen goederen of mijn geld of andere tegemoetkoming ontvangen van hun. Ik wordt aan het lijntje gehouden.

er is nooit een verzending gebeurd. Ze hadden een actie op hun website die ik besteld heb, maar ze hebben nooit uitgeleverd. Toen het product EOL was naar hun zeggen, stond deze promo nog meer als een maand op hun website met hetzelfde product. Volgens fabrikant en distro is het product nog helemaal niet EOL.

enkel rond de pot draaien, geven per medewerker andere informatie.

17 maart '16 deed ik een aankoop bij Redoon 'vandaag besteld, morgen in huis' was hun motto... daar ging het al fout, meer dan een week moeten wachten! (dit gebeurt wel vaker als ik nu de reviews lees)
Na 1 à 2 dagen was ik niet echt tevreden over mijn aankoop en wilde deze retourneren met vraag om een terugbetaling, op zich geen probleem daar je 14 dagen bedenktijd hebt.
Na contact via hun chat ontving ik vrij snel een RMA formulier.
Alles correct weer verpakt en retour gezonden, tot zover alles ok... maar dan!
2 dagen later zie ik via de traceer link dat het pakket weer is afgeleverd bij hun, pas een week later krijg ik hier een bevestiging van!?
Na controle zou het bedrag terug op mijn rekening worden gestort.
Een paar dagen later nog steeds geen teruggave waardoor ik hun weer via chat contacteer, daar doen ze eigenlijk niets, die chat dient blijkbaar enkel om klanten te sussen met zinnetjes als; 'ik ga er achteraan voor je' en/of 'zodra ik meer informatie heb neem ik contact me je op' en dergelijke meer.
Na nog eens een paar dagen een mail gestuurd waarop ze me antwoorden dat het toestel ter 'reparatie' is gestuurd omdat het in gebruik was genomen... Er was helemaal niets mis met het toestel en verkeerde in absolute nieuwstaat!
Daarop volgend ontving ik een link waar ik de zogenaamde 'reparatie' kon volgen... na nog eens bijna 2 weken bleek de 'reparatie' eindelijk voltooid en bevond zich terug in het distributiecentrum van Redcoon, klaar om terug naar mij gestuurd te worden.
Nog eens een week later bevond het toestel zich nog steeds in het distributiecentrum??
Weer een email gestuurd waarin ik hen wees op de blunders/fouten die ze begingen en dat ze hun eigen regels niet naleefden.
Enkele dagen later een antwoord;
'Onze excuses voor het lange wachten.
Hierbij bevestigen wij dat het bedrag klaarstaat om terug gestort te worden.
Je kunt het bedrag binnen enkele dagen op het door je opgegeven rekeningnummer verwachten.'
Wat uiteindelijk ook is gebeurd (9 mei '16, we zijn dan wel bijna 2 maanden later!)... maar al die blunders/fouten dat daar aan vooraf gegaan zijn!
Nooit meer Redcoon! Men weze bij deze gewaarschuwd!!

Te laat... zoals het blijkbaar eerder een gewoonte is bij Redcoon!

Van het kastje naar de muur en omgekeerd... een haard/bron van frustratie!

Beste Giedo,

Ik lees dat je ontevreden bent, bedankt dat je dit op deze manier aan ons kenbaar hebt gemaakt. Als eerst wil ik graag excuses bieden voor het ongemak, zo te lezen er is er inderdaad veel fout gegaan en ik kan me erg goed voorstellen dat je ontevreden bent.

Ik kan me ook voorstellen dat het verwarrend is dat je veel verschillende informatie hoort. Het is niet onze bedoeling om zo te werk te gaan.
Daarom zijn wij blij met jouw review zodat wij dit intern uit kunnen gaan zoeken om het zo in de toekomst verbeteren want ik ben van mening dat je sneller geholpen had kunnen worden en vind het spijtig te lezen dat je deze vervelende ervaring gehad hebt.

Wij zijn nog niet lang geleden overgegaan naar een extern retour/ reparatie centrum, dit verklaard dat er miscommunicatie geweest is tussen ons en het retourcentrum. Helaas ben jij hier de dupe van geworden en wij zullen dit intern nakijken.

Ik ben blij om te lezen dat je uiteindelijk geholpen bent maar dit pas na 2 maanden is natuurlijk veel te lang.

Nogmaals excuus voor deze situatie en ondanks deze nare ervaring hopen wij je nog een keer van dienst te mogen zijn. Wij gaan er natuurlijk alles aan doen om dit niet meer voor te laten komen.

Bart Namens het redcoon Webcare-Team

veel te lang wachten zonder bericht dan pas na een klacht dat niet alles beschikbaar is. 5 mails over en weer over hoe afhandelen. Blijkbaar is een banknummer niet duidelijk dat je je geld wilt laten terugstorten

Na eindelijk verzenden komt het pak aan op normale tijdsspanne

Beste jr212,

Hartelijk dank voor uw review. Uw mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat u onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag uw redcoon bestelgegevens zodat ik uw klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kunt u e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Beste jr212,

Helaas hebben wij naar aanleiding van uw review geen reactie meer van u mogen ontvangen.
Indien het probleem nog niet voor u is opgelost willen wij dit uiteraard alsnog voor u nagaan. Wij gaan er voor nu vanuit dat u voldoende geholpen bent.

Namens het redcoon Webcare-Team

48-uurs verzending moet je met een korrel zout nemen. Ik heb 10 dagen gewacht en vervolgens geannuleerd.

Order is na 10 dagen nog steeds niet verzonden. Bij de klantendienst kan men mij niet vertellen wanneer het wel verzonden zal worden.

Klantenservice kan niks zien, moeten het navragen waar het probleem zit. Dit zal enkele dagen duren.

Beste tom0811,

Hartelijk dank voor uw review. En onze excuses voor deze vervelende situatie.

De levertijd die u noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik uw redcoon bestelgegevens zodat ik uw klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kunt u e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Namens het redcoon Webcare-Team

Op Redcoon vond ik een scherpgeprijsde 'Huawei P8 (wit)' met de juiste specificaties (5,2 inch scherm, 3GB geheugen, ...). Toch werd mij het foute product toegestuurd. Ik kreeg immers een 'P8 Lite' toegezonden. Een fout kan uiteraard altijd gebeuren. Daarom besloot ik contact op te nemen met de klantendienst van Redcoon om een oplossing te vinden. De klantendienst vertelde mij dat het product uit voorraad is en dat ze het product ook niet meer in voorraad kunnen nemen. Uiteraard kan ik deze bewering moeilijk geloven aangezien dit product in voorraad is bij andere webwinkels en dat het product nog niet lang in omloop is. De klantendienst bood me niet onmiddellijk een alternatief aan waardoor ik het order moest annuleren. Uiteraard is dit niet klantvriendelijk want ik ben hiermee niet geholpen.

Op de dag van de levering zie ik dat de P8 Lite enkel in het zwart wordt aangeboden. Toch kreeg ik van jullie een P8 Lite Wit. Ik weet daarom niet goed of jullie onbewust of bewust een fout gemaakt hebben. Je gaat toch geen product versturen dat niet in voorraad is? Ik vermoed dat jullie het product eerst aan een te lage prijs hebben verkocht en daarna mij het goedkopere broetje (lite) proberen aan te smeren waarna jullie zouden kunnen hopen dat ik het verschil niet zou merken. Hopelijk zijn mijn vermoedens foutief!

De webwinkel zou mijn vertrouwen kunnen terugwinnen door deze fout recht te zetten én mij het product toch te bezorgen aangezien het product elders ruim beschikbaar is. Jammer van deze misser, Redcoon! Jullie kunnen de fout nog altijd rechtzetten als jullie echt willen. Jullie hebben me immers een kleur van GSM bezorgd die niet eens in jullie assortiment zit ;) (Het ordernummer heb ik onderaan toegevoegd)

Levering niet binnen de 5 dagen zoals vermeld stond op de website.

Ik kreeg geen oplossing aangeboden waardoor ik het order moest annuleren. Dit is uiteraard klantonvriendelijk.

Beste vdhjeroen,

Wat jammer dat u een negatieve ervaring met ons hebt gehad, bedankt voor uw review hierover.

Helaas kunnen wij uw ordernummer niet terug vinden in uw review.
Graag ontvang ik uw redcoon bestelgegevens zodat ik uw klacht alsnog kan onderzoeken en oplossen. Deze kunt u e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Namens het redcoon Webcare-Team

Al herhaaldelijk bij besteld: de winkel van redcoon is 'an sich' voor mij heel overzichtelijk en snel te doorlopen. Prijzen en specificaties zijn bijna overal correct, de site zit goed in elkaar. Zowat alle mogelijke betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar.
Over de winkel en het aantal producten eerder niets dan goed.

Maar maar maar, zoals vroeger al meegemaakt blijft het pijnpunt van deze winkel voor mij de levering. Geloof geen snars van wat ze opgeven van leveringstermijn. In het beste geval kan je dit zien als 'de minimumtijd dat je zal moeten wachten tot je een BERICHT krijgt over levering'. Momenteel, bij mijn huidige laatste bestelling is daar zelfs niet aan voldaan. Gezien ik dit al meerdere malen heb meegemaakt was dit eigenlijk de aanleiding om hierover een review te schrijven. Ik vind het belangrijk dat er correct geïnformeerd wordt. Als men weet dat er soms 72 of 96 uren over een 48uren levering gedaan wordt, dat men dan ook zo eerlijk is om 72 of 96 uren op te geven, en geen 48 uren die 50% wordt overschreden. Indien ik dit op voorhand zou weten, zou dat voor mij niet het grote probleem volgen (zeker als de verzending gratis gebeurt, zoals hier het geval).

Opgegeven levertijd was dus "48 uren".
Artikel is op 26/08 rond 12:15 's middags besteld, nu op 28/08 14:46 heb ik nog geen weet wanneer er geleverd zal worden..
Opgepast want nu zie ik zelfs dat bij hetzelfde artikel de levertijd is verminderd naar 24u (!). Begrijpen wie begrijpen kan hoor voor mij.
In theorie (volgens Redcoon) had ik het artikel eerder als ik het gisteren ipv eergisteren had besteld.

Bij aanspreken klantenservice over leveringstermijn die niet klopt, komt dan natuurlijk af met verhalen als 'we gaan een onderzoek starten' en 'artikel komt vanuit Duitsland' etc. Allemaal zaken waar ik als klant niets aan heb. Ik mis hier zoals bij vele klantenservices het zoeken naar een oplossing voor een ontevreden klant. Ook het gevoel dat je geen nummer bent, de 'persoonlijke aanpak' mankeert hier voor mij in.
Ik snap de webwinkels in deze soms commercieel niet goed. Mocht Redcoon mij hiervoor een 10 euro tegoed bon voorstellen dan zou ik onmiddellijk weer iets van €100 bij hen bestellen. Ik zie dat eerder zo. Nu ga ik deze webshop bij zaken die 'op tijd' geleverd moeten worden zeker mijden!

Beste steven VHB,

Bedankt dat je via deze weg contact met ons opneemt, we stellen je mening op prijs.

Vervelend dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen, helaas is de levertijd die je noemt langer dan gebruikelijk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je je bestelgegevens kunnen mailen naar reviews@redcoon.nl, ik zoek de klacht graag verder voor je uit.

Beste steven VHB,

Wij gaan ervanuit dat u voldoende geholpen bent en het probleem voor u is opgelost.

Namens het redcoon Webcare-Team

ik heb per ongeluk redcoon be beordeeld in plaats van redcoon nl, excuses foutje sorry

Het vinden van informatie en bestellen van het product ging vrij vlot.
Opgelet: de geafficheerde informatie met betrekking tot levertijden is echter niet correct en wordt niet nageleefd.

De website duidt bij ettelijke producten aan dat deze gegarandeerd geleverd kunnen worden binnen 48u. Gezien wij (gerekend van bestelling) 4 dagen later op reis vertrokken leek dit een prima optie. Tracking informatie bleef echter uit, en pas na 48u bleek het pakket aangeboden te zijn geweest bij PostNL. De levering bleef dan ook uit tot na vertrek, waardoor de producten niet mee op vakantie zijn vertrokken.
Best dus niet gebruiken om een nieuwe camera te bestellen voor vakantiekiekjes.

De klantenservice per mail is relatief traag, chat is vrij direct.
Men is vriendelijk en informatief, maar kan an sich niet veel veranderen aan de situatie en komt niet met alternatieven op de proppen.

Beste drGeKKo,,

Allereerst onze welgemeende excuses. Bedankt voor je feedback hierin!

De levertijd die je noemt is langer dan gebruikelijk. Graag ontvang ik je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht verder kan onderzoeken en oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Beste drGeKKo,

Helaas hebben wij naar aanleiding van je review geen reactie meer van je mogen ontvangen.
Wij gaan ervanuit dat je voldoende geholpen bent en het probleem voor je is opgelost.

Namens het redcoon Webcare-Team

Het product bestellen ging vlekkeloos, maar de afhandeling is absoluut barslecht. We hebben een purchase order gemaakt, en kregen een order confirmation. Na 2 weken hadden we nog steeds niets ontvangen of gehoord van hen. Na zelf te bellen, bleek de TV niet meer voorradig.

We vroegen dan een terugbetaling, iets wat blijkbaar ook langer dan een week duurt, en hebben een ander toestel besteld.

We hebben bij de nieuwe bestelling geen tracking nummer of dergelijks gekregen. Na opnieuw een week wachten, bellen we opnieuw om te vragen hoe het zit. Bleek dat de TV al verzonden was op vrijdag, maar de transportfirma heeft "niemand gezien" (ze zijn rond 13u langs geweest blijkbaar). Vreemd, want het is een bedrijf met 250 man en open van 07.30 tot 18.30.

Blijkt nu dat het om een verloren verzending gaat, en mogen we nog papierwerk invullen om alweer een terugbetaling te krijgen.

En raad eens wat? De laatste bestelling, die verloren is geraakt, is nu ook niet meer verkrijgbaar.

Geen tracking, geen duidelijke confirmatie, en blijkbaar (wat een flagrante leugen is) wat er niemand aanwezig om de bestelling aan te nemen.

De klantenservice kan ons eigenlijk niet helpen. Ik heb de indruk dat het intern gewoon niet goed draait, en hierdoor heeft de klantenservice weinig nut.

Emails worden dagenlang niet beantwoord. Ik heb de indruk dat enkel bellen enig nut heeft.

Beste rdem,

Hartelijk dank voor je review. Je mening over en ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons!

We vinden het erg vervelend dat je onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag je redcoon bestelgegevens zodat ik je klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kun je e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Namens het redcoon Webcare-Team

Eenvoudige en overzichtelijke manier van betalen. Geen problemen ondervonden. Kwam goed op de site van de bank terecht voor de beveiliging.

Mooi geleverd - goed verpakt
Duidelijk gegevens op adresetiket

Duidelijke site, vlotte bestelling, betaling verliep ook makkelijk/correct. Product werd op tijd geleverd (zaterdag besteld, dinsdag geleverd) Er stond duidelijk op de site dat er net dit weekend vertraging kon zijn doordat ze aan het verhuizen waren van magazijn, daar heb ik gelukkig niks van gemerkt.

Ik wou eerst niet bestellen door de negatieve reviews hier maar dit is het 3e product (monitor, daarvoor reeds TV & fototoestel) dat ik bestel in de afgelopen 3 jaar en ik heb nog nooit problemen gehad. So far a happy customer dus!

Heb nog nooit gebruik moeten maken van de Klantenservice, daar kan ik dus niet over oordelen.

Op tijd geleverd & doos in prima conditie.

De website op zich is in orde, bestel proces ook. Betalen ging ook perfect. Ik heb het risico (slechte reviews van mede tweakers) genomen om bij Redcoon te bestellen vanwege de scherpe prijs. Maar dit kletst in mijn gezicht terug... Lees verder bij "Verzending" en "Klantenservice"...

Het product werd geadverteerd met een "48-uurs levering" (staat nu op "reserveren"). De log van de orderstatus spreekt voorzich:

Orderstatus
25.02.2015, 17:05, Uw bestelling is in behandeling
27.02.2015, 09:35, Uw opdracht bevindt zich in de verzendafdeling.

Ik had verwacht dat het artikel op 26 februari al op hun verzendafdeling zou langs geweest zijn om dan op 27 februari aan mij overhandigd te worden...

BELANGRIJK: ondertussen op hun website de boodschap "Wij gaan nog sneller leveren!" gezien. Blijkbaar verhuizen ze hun voorraad naar een nieuw magazijn. Afwachten zeker....

Update: zoals iedereen kan zien is er feedback gekomen van Redcoon en is mijn bestelling verzonden (tracking id gekregen). Hierdoor mijn rating iets naar boven aangepast.

Ik heb hun vrijdag om 16:25 een mail gestuurd met alle informatie over mijn bestelling, deze morgend via de feedback form op hun website nog eens contact gezocht, maar nog niets van hun gehoord (ze zijn zaterdag ook open van 8.30 tot 13.30 u).

Moesten ze nu bijvoorbeeld laten weten hebben dat ze gemist hebben met hun voorraad en dat ze moeten bijbestellen, dan was het nog zo geen probleem voor mij. Maar zo'n radio stilte...

Ondertussen een e-mail gehad van hun klantendienst met excuses en een waardebon van 5,00€. Mijn bestelling wordt nu prioritair behandeld en vandaag nog verstuurd worden. Afwachten dus.

Beste PurpleDynamite,

Helaas heeft uw bestelling vertraging opgelopen in ons magazijn, onze excuses hiervoor. De bestelling is vandaag verzonden vanuit ons magazijn.

Wij hebben je inmiddels ook per e-mail geïnformeerd.

Alvast veel plezier met uw aankoop gewenst!

Namens het redcoon Webcare-Team

Madcatz rat 9 besteld bij Redoon.be, Levering ging redelijk snel al was het langer dan 48u! Maar dat vind ik niet zo erg.
Na het pakketje ontvangen te hebben en geopend kwam ik tot de conclusie dat het product al eens gebruikt was! Niets zat nog in zijn verpakking en er ontbraken dingen in.

Na een telefoon naar de helpdesk van Redcoon.be zijde ze dat ik het product mocht terug sturen en dat ik weldra een volledige nieuwe zou ontvangen.(koste mij 0,17 cent/ min). Ik deze terug naar hen verzonden. 2 weken later nog steeds geen reactie. Terug gebeld naar Redoon. Want blijkbaar kan je vanaf België niet bellen naar post.nl. Bij Redcoon wisten ze mij te zeggen dat ze de zending niet ontvangen hadden en dat de eerste RMA terugstuur bon verkeerd was opgemaakt!

Uiteindelijk heb ik mijn geld toch terug gekregen. Al wou ik gewoon mijn muis ontvangen! Had ik er niet voor rond gebeld dan was het waarschijnlijk nog niet in orde geraakt!

Daarmee Recoon.be daar doe ik niet meer aan mee!

Veerzending snelheid was goed, maar niet echt binnen de 48 uur. Maar dit vond ik niet zo erg...

Heeft me bijna 5 € aan gesprekken gekost. Dit door naar hun helpdesk te bellen

Beste Brammezz,

Beste Brammezz,

Namens het redcoon Webcare-Team

Ik heb op 12 december 2 producten besteld bij redcoon.be. 1 van de 2 producten kwam 2 dagen later aan. Het 2e product heb ik nooit ontvangen. Eerst ging het bij redcoon zelf volledig mis. Ze wisten niet dat het product nog niet verstuurd was en deden dit uiteindelijk dan toch. Toen ging het mis tijdens de verzending. Als ik de trackcode opzocht dan bleef de status op "pre-announced, not found".

Tientallen chatsessies, mails en telefoontjes verder heb ik uiteindelijk het bedrag van het tweede product (500€ terug gekregen). Klein detail, de VISA transactiekosten (5€) heb ik niet teruggekregen (tot nu toe) dus die ben ik gewoon kwijt. OK een klein bedrag maar het gaat me toch om het principe; het is ook belachelijk om transactiekosten te vragen vind ik, niet veel andere webwinkels doen dit.

In de toekomst bestel ik liever bij een betere webshop voor een ietsje hogere prijs maar véél betere service. Ik heb hetzelfde product bij een andere gekende webshop besteld en 12 uur later was het al geleverd terwijl het bij redcoon ook "binnen 48 uur leverbaar was").

Tracking code uiteindelijk wel ontvangen (moest er zelf om vragen na problemen) maar status bleef "pre-announced not found" en daar kon niemand bij redcoon blijkbaar wat aan doen.

Communicatie via chat is enorm traag en de behulpzaamheid hangt af van persoon-tot-persoon. Je verliest gewoon enorm veel tijd.

Beste dominiek86,

We vinden het erg vervelend dat uw onze service op deze manier hebt ervaren. Onze excuses hiervoor. Om onze service te kunnen verbeteren ontvang ik graag uw redcoon bestelgegevens zodat ik uw klacht kan onderzoeken en naar tevredenheid kan oplossen. Deze kunt u e-mailen naar reviews@redcoon.nl

Beste dominiek86,

Namens het redcoon Webcare-Team

Mijn eerste bestelling liep vlekkeloos, perfect, snel, goedkoop. (Samsung Tab Pro)
De tweede bestelling is nooit bij redcoon als order, maar de betaling via Mastercard werd wel geregistreerd. Nu wordt het dus goed uitkijken bij de verschillende bankinstanties om te zien of mijn betaling weldegelijk geannuleerd wordt zoals redcoon aangeeft via de klantendienst.

Vermoedelijk een fout in de webshop want ik heb op alle mogelijke platformen de bestelling trachten te plaatsen, Linux, Windows, Android 4.4, Firefox, Chrome, IE, zelfs met verschillende internet-uplink...

Verzending is voor mij voldoende snel en volledig zoals aangegeven op hun website.
Minpuntje is een lichte gierigheid aan schokdempend materiaal in de doos. Maar dat merk ik ook bij andere shops tegenwoordig.

De aftersales is goed bereikbaar binnen redelijke uren. De chatfunctie is handig.
Ik ben voorlopig tevreden van de afhandeling en info verkregen via beide kanalen (telefoon en chat)

Geen track and trace code gekregen bij mijn bestelling, zoals normaal gezien zou moeten.
Dit via de chat moeten aanvragen

Er is nog geen informatie beschikbaar voor de zending met barcode xxxxxxx 5 dagen na bestelling!

Mijn product was "direct leverbaar". In hun overeenkomst staat er duidelijk dat het product dan binnen de 24u of 48u geleverd zal worden.
We zijn 120u of 5 dagen verder en nog steeds GEEN pakket gekregen.
De track and trace via chat support moeten bekomen, en postNL kent zelfs zijn track and trace nog niet! Dit is de eerste en laatste keer!

Goede prijzen, spijtig dat er verzendkosten zijn, anders zou ik veel meer zaken bij deze webshop besteld hebben.

Product besteld op 12/08/14 om 11u06, aangekomen op 14/08/14. Dit had volgens mij een dag sneller hier kunnen zijn (bol.com en andere winkels kunnen dit toch ook).

Scorekaart voor redcoon België

Qshops