voipandgo

Gebruikers over webshop voipandgo

Ik had voor een nieuw project aardig wat Grandstream producten nodig, waaronder een UCM6108. Dit product was overal vrij slecht leverbaar en duur. Ik heb "voipandgo" een mail gestuurd en een paar uur later stond het het artikel op hun website met een scherpe prijs. Omdat de winkel in Belgie zit had ik ook mijn twijfels en ik kon verder weinig info/ervaringen vinden. Het domein voipandgo.be was wel voor langere tijd geregistreerd dus ik heb de gok maar genomen.

Mijn totale order was de UCM6108, 10 maal de GXP1105, GXV3240, GXV3175 en de GXP2200EXT. Ik heb wel telefonisch contact met ze gehad of alles ook echt leverbaar was op korte termijn en dan met name de UCM6108. Volgens de mevrouw was dit geen probleem.

Uiteindelijk zat er in plaat van 10 maal de GXP1105, 10 maal de GXP1405 bij de levering. Dit bleek achteraf omdat de GXP1105 niet snel leverbaar was en voipandgo.be had hierdoor een vervangbaar toestel gepakt wat minimaal dezelfde specificaties had als de GXP1105. Erg nette oplossing!

Voipshop heeft niet alles in hun eigen magazijn liggen en omdat ze in België gevestigd zijn duurde het bij mij twee dagen. De dag na de bestelling heb ik ze weer gebeld over hoe het met de verzending staat, dit lag klaar voor verzending in hun magazijn, volgende dag had ik netjes alles binnen. 1 artikel bleek overigens wel na geleverd te worden.

Ik ben telefonisch altijd netjes geholpen, ze deden altijd de moeite voor me om de juiste informatie te kunnen geven. Ze hadden een uitstekend gekregen als ze de nalevering even gemeld hadden en mijn van tevoren op de hoogte hadden gebracht van de GXP1405.

Bestelling plaatsen ging heel gemakkelijk ja, maar heb nu al een week lang niks gehoord en krijg ook geen reply op emails, dus vraag me af wat hier gebeurt?

Reageert niemand op geen enkele email en nog steeds geen update over mijn bestelling.

Scorekaart voor voipandgo