Gebruikers over webshop Gear2Game
Review toevoegenHeb op 11 december 2016 een toetsenbord besteld en betaald! Na enkele weken was het nog steeds niet binnen. Getracht vele malen contact te zoeken maar er werd niet gereageerd op mijn apps, emails. De telefoonnummers die die bedrijf opgeeft worden niet opgenomen. Dus ik heb mijn bestelling geannuleerd en wilde mijn geld terug. Daarop kreeg ik een app dat het geld op 3 januari teruggestort was. 2 weken later stond het nog niet op mijn rekening. Er werd verder niet gereageerd op mijn pogingen tot contact. Daarna heb ik een geschil opgestart bij winkelkeurmerk, 1x voicemail 06-nummer en 085 nummer ingesproken en een app en email gestuurd met de mededeling dat als ik mijngeld niet op een uiterste datum terughad ik aangifte ging doen van oplichting bij de politie. Het viel op dat toen ik later nogmaals telefonisch contact op wilde nemen dat de telefoon met 06 nummer uitgezet was.Men wilde dus duidelijk geen commentaar geven. Daarna heb ik op hun website gereageerd op een bericht van iemand die al maanden op haar geld zat te wachten die wilde dit bedrijf onder de aandacht van radar brengen. Dit bericht werd in no time van de site afgehaald en had ik mijn geld de andere dag terug. Mijn advies is dus doe aangifte van oplichting als je denkt bedonderd te worden. Dit is duidelijk een malafide bedrijf. Begrijp ook niet goed dat zij een keurmerk hebben gekregen terwijl zij duidelijk niet aan de voorwaarden hiervoor voldoen. De negatieve reacties van alle klanten die op een eenvoudige manier te vinden zijn zouden toch voor dit keurmerk een belletje moeten laten rinkelen. Het hebben van een keurmerk betekent dus niet dat je er vertrouwen in kan hebben dat je bij een bonafide webshop koopt
VerzendingHeb op 11 december 2016 een toetsenbord besteld en betaald! Na enkele weken was het nog steeds niet binnen. Getracht vele malen contact te zoeken maar er werd niet gereageerd op mijn apps, emails. De telefoonnummers die die bedrijf opgeeft worden niet opgenomen. Dus ik heb mijn bestelling geannuleerd en wilde mijn geld terug. Daarop kreeg ik een app dat het geld op 3 januari teruggestort was. 2 weken later stond het nog niet op mijn rekening. Er werd verder niet gereageerd op mijn pogingen tot contact. Daarna heb ik een geschil opgestart bij winkelkeurmerk, 1x voicemail 06-nummer en 085 nummer ingesproken en een app en email gestuurd met de mededeling dat als ik mijngeld niet op een uiterste datum terughad ik aangifte ging doen van oplichting bij de politie. Het viel op dat toen ik later nogmaals telefonisch contact op wilde nemen dat de telefoon met 06 nummer uitgezet was.Men wilde dus duidelijk geen commentaar geven. Daarna heb ik op hun website gereageerd op een bericht van iemand die al maanden op haar geld zat te wachten die wilde dit bedrijf onder de aandacht van radar brengen. Dit bericht werd in no time van de site afgehaald en had ik mijn geld de andere dag terug. Mijn advies is dus doe aangifte van oplichting als je denkt bedonderd te worden. Dit is duidelijk een malafide bedrijf. Begrijp ook niet goed dat zij een keurmerk hebben gekregen terwijl zij duidelijk niet aan de voorwaarden hiervoor voldoen. De negatieve reacties van alle klanten die op een eenvoudige manier te vinden zijn zouden toch voor dit keurmerk een belletje moeten laten rinkelen. Het hebben van een keurmerk betekent dus niet dat je er vertrouwen in kan hebben dat je bij een bonafide webshop koopt
KlantenserviceHeb op 11 december 2016 een toetsenbord besteld en betaald! Na enkele weken was het nog steeds niet binnen. Getracht vele malen contact te zoeken maar er werd niet gereageerd op mijn apps, emails. De telefoonnummers die die bedrijf opgeeft worden niet opgenomen. Dus ik heb mijn bestelling geannuleerd en wilde mijn geld terug. Daarop kreeg ik een app dat het geld op 3 januari teruggestort was. 2 weken later stond het nog niet op mijn rekening. Er werd verder niet gereageerd op mijn pogingen tot contact. Daarna heb ik een geschil opgestart bij winkelkeurmerk, 1x voicemail 06-nummer en 085 nummer ingesproken en een app en email gestuurd met de mededeling dat als ik mijngeld niet op een uiterste datum terughad ik aangifte ging doen van oplichting bij de politie. Het viel op dat toen ik later nogmaals telefonisch contact op wilde nemen dat de telefoon met 06 nummer uitgezet was.Men wilde dus duidelijk geen commentaar geven. Daarna heb ik op hun website gereageerd op een bericht van iemand die al maanden op haar geld zat te wachten die wilde dit bedrijf onder de aandacht van radar brengen. Dit bericht werd in no time van de site afgehaald en had ik mijn geld de andere dag terug. Mijn advies is dus doe aangifte van oplichting als je denkt bedonderd te worden. Dit is duidelijk een malafide bedrijf. Begrijp ook niet goed dat zij een keurmerk hebben gekregen terwijl zij duidelijk niet aan de voorwaarden hiervoor voldoen. De negatieve reacties van alle klanten die op een eenvoudige manier te vinden zijn zouden toch voor dit keurmerk een belletje moeten laten rinkelen. Het hebben van een keurmerk betekent dus niet dat je er vertrouwen in kan hebben dat je bij een bonafide webshop koopt
VerzendingMoest meer dan 4 weken wachten voor mijn product van over 400€ en als ik iets naar hun scheef gaven ze me nooit antwoord alleen toen ik mijn geld terug vroeg via een online help desk voor online producten namen ze pas contact met me op en zijden ze dat ik een vergoeding zou krijgen voor het langen wachten 4 en halve week na ik de stoel had heb ik niks meer over de vergoeding gehoord en mailen ze me niet meer terug.
KlantenserviceMoest meer dan 4 weken wachten voor mijn product van over 400€ en als ik iets naar hun scheef gaven ze me nooit antwoord alleen toen ik mijn geld terug vroeg via een online help desk voor online producten namen ze pas contact met me op en zijden ze dat ik een vergoeding zou krijgen voor het langen wachten 4 en halve week na ik de stoel had heb ik niks meer over de vergoeding gehoord en mailen ze me niet meer terug.
Ik kocht een product bij deze site omdat dit de enige site was die het product in het zwart/wit had, 2 weken later heb ik mijn product nog steeds niet.
Ik stuur een email en, 3 emails en zelfs een whatsapp bericht later krijg ik eindelijk een reactie.
Dit product wordt niet meer gemaakt en is ook niet leverbaar, wij kunnen u de rood/zwarte sturen of het geld terugstorten.
vanwege de late reactie vraag ik mijn geld terug en daar zit ik nu ook al ruim een week op te wachten en ik heb ook nog geen reactie er over gehad.
vermijd deze webshop!
Ik kocht een product en ze zeiden dat ze binnen 24 uur verzenden, nooit gekregen want ze hadden het niet.
Klantenservicemeer dan waardeloos, onprofessioneel en super slecht.
als je een mailtje stuurt, verwacht geen reactie de komende week.
Geen levertijd vermeld, dus ging ik er vanuit dat het op voorraad was. Dat bleek dus niet zo te zijn
VerzendingNa 1.5 week niets gehoord te hebben contact gezocht en kreeg te horen dat de bestelling al afgeleverd zou zijn (nou dat had ik wel geweten). Uiteindelijk geen product mogen ontvangen (na een maand met verschillende beloftes).
KlantenserviceZeer reactief en amateuristisch.
Geen status updates, alleen als ik zelf contact zocht kreeg ik status updates, maar met woorden als: hopen, misschien etc. Een verhaal, over een leverancier die een pakketje kwijt was en moest uitzoeken wat er was gebeurd voordat ik mijn product zou krijgen, ging me redelijk ver.
Ik had na een kleine maand echt het idee aan het lijntje gehouden te worden, en het werd erger door rare beloftes zoals: ik kom bij je langs (2h rijden) om het product of je geld (met cadeaubon) te brengen (wat ik persoonlijk eerder bedreigend/raar vond overkomen, hoewel dit vast niet zo bedoeld was). Al met al een gekke ervaring. Ik heb zelfs op het punt gestaan om aangifte te doen, omdat het zo gek verliep.
Ik ben blij dat ik uiteindelijk wel zonder verdere problemen mijn geld terug heb gekregen.
Al met al het idee dat dit een student is die denkt dat een webwinkel runnen gewoon wat dozen schuiven is en er niet bij stil staat dat je ook over pro-activiteit en andere soft skills moet beschikken in het geval dat het niet gaat zoals geplanned.
Had 1 csgo doppler besteld en een muismat beide kwamen de volgende dag binnen helaas staat er bij de productpagina zelf niet of het op voorraad is.
Betaling kon gelukkig snel met paypal wat ook een pluspunt waard is
Levering was goed verpakt. kreeg ook van tevoren een email met tracking nummer
KlantenserviceDankzij de chatfunctie even gevraagd of mijn producten op voorraad was, en kreeg direct een antwoord op mijn vraag.
Wilde 2 replica knifes kopen van CSGO, webshop had telkens beloftes dat het de komende week zou worden geleverd. Hier heb ik een 4/5 weken op zitten wachten, zonder resultaat. Vervolgens heb ik mijn geld teruggevraagd en heb ik weer 3 weken moeten wachten voordat ik dat weer op mijn rekening had.
KlantenserviceVeel valse beloften, maar heb uiteindelijk (door veel aandringen) toch mijn geld terug gekregen.
Overzichtelijke site met aantrekkelijke prijzen. Klantenservice via de chat alsmede via de telefoon erg goed. Verzending was snel en makkelijk te plannen door de track en trace die erbij zat. Producten zijn van top kwaliteit!
De webshop heeft mijn bestelling na 3 maanden niet geleverd. Ook krijg ik mijn geld niet terug, zelfs niet na de wettelijke termijn. Deze shop is een scam.
VerzendingAls gezegd is mijn bestelling nooit geleverd, en heb mijn geld ook niet teruggekregen.
Heb ruim een maand moeten wachten op mijn headset, de beloofde gratis muismat die ik zou krijgen ter vergoeding voor de lange wachttijd heb ik helaas nooit mogen ontvangen..