Gebruikers over webshop KoffieDiscounter.nl
Review toevoegenSnelle levering dag na bestelling(vrijdag besteld-zaterdag in huis). Bestelling goed te volgen via track and trace
VerzendingKeurig op tijd snel en correcte levering
Als Belg kwam ik na wat research naar een leverancier van een espressomachine op jullie website terecht. Ik stuurde een mailtje voor extra uitleg en wat vragen daar we twijfelden tussen 2 modellen. Binnen de 2uur kregen we een duidelijk antwoord op de gestelde vragen.
VerzendingZeer tevreden over de snelheid van de levering en communicatie over het tijdstip van de levering. perfect in de 2uur tijdspanne die ons doorgegeven was.
KlantenserviceHelaas was er in de actiefolder een foutje geslopen en bleek mijn koffiemachine 50 euro duurder uit te vallen dan in de folder. Deze fout werd met vlotte communicatie door de klantendienst toegegeven en ik zal de 50 euro terugkrijgen. Mooie respons klantendienst, maak je in België (zowel webshops als fysieke winkels) zelden mee dat een drukfout snel opgelost is in het voordeel van de klant !
Heel simpel: alles werkt precies zoals je het verwacht en verloopt vlekkeloos. Niets aan toe te voegen.
VerzendingAlles netjes en snel afgeleverd.
Niets op aan te merken, het verloopt zoals je mag verwachten en beloften cq verwachtingen worden netjes volgens afspraak nagekomen. Ik ben tevreden.
VerzendingGewoon netjes volgens afspraak. Snel en goed. Niks mis mee.
Makkelijke site! Ik had snel gevonden wat ik zocht waarna het bestellen bijna als vanzelf ging.
VerzendingSnelle verzending!
Vriendelijke verkoper die de tijd nam om uit te leggen en ook ons de ruimte gaf te overleggen. In een prettige en ongedwongen sfeer tot de aankoop gekomen
producten zijn makkelijk te vinden, de website is heel duidelijk. bestellingsprocedure eenvoudig en overzichtelijk. top dus!
Verzendingidd zoals vermeld werd de bestelling de volgende dag bezorgd
Je wordt er prima en rustig geholpen zonder enige presse om wat te kopen, je mag ook alleen orienteren
VerzendingProduct is was in voorraad en hebben we pas gekocht dus een ervaring hebben we er nog niet mee
KlantenserviceAardig personeel , klant vriendelijk en goede informatie neer de klant.
Prettige winkel goed overzichtelijk en ruime keuze.
gezien mijn leeftijd heeft mijn zoon mij even geholpen en die zei mij dat het kinderlijk eenvoudig was. ik ben 82 jaar oud
Verzendingverrast met de leveringssnelheid
Bestelling ging zeer snel en gemakkelijk. Website was duidelijk. Ook de reviews op de website hebben geholpen.
VerzendingApparaat keurig op tijd ontvangen. Goed geinformeerd omtrent de verzending.
Valt niets op aan te merken. Alles was als verwacht.
super service! op een mooie zondagochtend besloten om een nieuwe koffiemachine te kopen. niet veel later stond ik na goede voorlichting en een paar heerlijke espresso's met de perfecte machine buiten
Klantenservicebij binnenkomst gelijk netjes te woord gestaan en geholpen bij het maken van m'n keuze
Zondagavond bedacht ik mij om eens te kijken naar een koffieautomaat! Al snel kwam ik op deze site terecht er staat veel informatie over de apparatuur en ze hebben goede gebruikers filmpjes van het apparaat in actie. Het afhandelen van de betaling gaat via een beveiligde omgeving en dinsdag kon ik mijn nieuwe apparaat in ontvangst nemen.
VerzendingNaast de snelle levering met tracé code zat het product zat netjes verpakt in een omdoos. De extra ontkalk zakjes en schoonmaak tabletten waren netjes toegevoegd bij het apparaat!
De koffiemachine op zaterdag besteld. Op dinsdag geleverd en direct mee aan de slag gegaan.
Na enig experimenteren met de instellingen produceerde de machine een perfect kopje koffie. Een kwaliteit waaraan menig horecabedrijf een voorbeeld aam mag nemen.
Door een fout mijnerzijds is een kortingsactie niet uitgevoerd. Na een kort telefoontje met een vriendelijke medewerkster is alles naar wens opgelost.
Wij hebben ons product in de winkel gekocht We werden vriendelijk ontvangen zonder dat het opdringerig was De koffie smaakte heerlijk en we kregen ruim de tijd om na te denken over welk apparaat we wilden kopen
Via kieskeurig mijn voorkeur aangevinkt en toen kwam dit koffiezet app uit de test. Koffie Discounter was de 2e goedkoopst en omdat ik dit een vertrouwd bedrijf vind heb ik het bij koffieDiscounter besteld.
Verzendingje word netjes op de hoogte gehouden van de voorgang bestelling. incl de Link naar DHL post.
Prettige en vakkundige voorlichting over het aan te kopen product ( Koffiemachine ) Heel goed dus.
KlantenserviceDe klantenservice is perfect. Met klachtenservice geen ervaring. Gelukkig!
De koffiemachine, een Saeco HD8917, is gemakkelijk in te stellen en geeft lekkere koffie. We hebben goede voorlichting gekregen in de winkel. Bij het afrekenen ging de cashbackbetaling mis, maar dat is netjes opgelost door de klantenservice.
VerzendingWe hebben het produkt meteen gekocht in de winkel nadat we informatie ingewonnen hadden.
KlantenserviceNadat er een fout was gemaakt in de winkel heeft de klanten/klachtenservice het een en ander netjes opgelost.
Ook op een drukke zaterdagmiddag nam de verkoper de tijd voor ons. Hij was vakkundig en had productkennis
Afgelopen zaterdag mocht ik voor m'n verjaardag een nieuwe koffieautomaat uitzoeken omdat de vorige wat waterig aan het worden was en ook teveel lawaai maakte. Na grondig zelfonderzoek zijn we uiteindelijk naar Koffie Discounter gereden om daar de machine in het echt te bekijken en om 'm even te testen.
Op een niet opgedrongen manier kwam een medewerker ons te woord staan en we konden daar zonder problemen de machine naar keuze even testen.
Met recht kunnen ze zich 'Discounter' noemen, de prijs in de winkel was niet de goedkoopste maar bij navragen was het geen probleem om met de laagste online prijs (bol.com) mee te gaan.
Ik zou hier zo weer terug komen voor andere aankopen.