Gebruikers over webshop KoffieDiscounter.nl
Review toevoegenLevering was zoals beloofd. De prijs was de laagste die ik kon vinden. Er zat zelfs een waterfilter en ontkalk tabletten bij.
VerzendingVolgende dag in huis.
KlantenserviceIk had een vraag, welke beantwoord werd in de duidelijke instructievideo.
Bestelling ging zeer snel in een paar eenvoudige stappen. Heels fijn als je iets snel wil hebben.
VerzendingVolgens mail zou ik bestelling pas na 2 dagen krijgen, tot mijn positieve verbazing werd het al binnen 24 uur geleverd.
Ik heb de prijs van het product makkelijk kunnen vergelijken via pricewatch en het daarna te bestellen bij de voordeligste side, en het snel en veilig te betalen via I-deal
VerzendingLevering snel, een met zorg ingepakt product dat netjes is afgeleverd door DHL.
Ik was op zoek naar een nieuwe koffie automaat.
Van het vinden van het product tot betalen,en de bezorging alles is perfect geregeld
Product geleverd conform overeenkomst. Netjes bevestigingsmail en factuur per email gehad. Alles netjes zoals het hoort
VerzendingLevering was - zoals beloofd- de volgende dag. Verpakking onbeschadigd en netjes pakbon en factuur aanwezig. Prima.
Eenvoudige website met een groot aanbod aan diverse koffie apparatuur. Staat erg veel informatie op. Duidelijk en compleet. Dankzij de zoekfunctie en de vergelijkingsfunctie is het eenvoudig om de juiste machine bij je keuze te zoeken.
Bestelling was gemakkelijk te plaatsen, betalen ging ook soepel. Er werd ook snel geleverd, we zijn erg blij met de luxe koffiemachine. Heerlijke koffie drinken we nu !! Kortom we zijn er heel blij mee!
VerzendingWerd vlot geleverd.
Bestelling cq afhandeling werkten voorspoedig en duidelijk, ook de mogelijkheid tot achteraf betalen is zeer positief
VerzendingBestelling werdt zoals beloofd 1 dag later afgeleverd doordat ik had gekozen voor afterpay, alles was glashelder.
KlantenserviceCommunicatie was perfect
KoffieDiscounter heeft een groot aanbod aan diverse koffiemachines. De omschrijvingen zijn duidelijk maar vooral de prijzen zijn goed! Wat ik heel tof vind is dat we de machine de dag erna al in huis hadden! Het is niet weer zo'n wegshop die zegt voorraad te hebben en dan uiteindelijk niet te kunnen leveren. Dat vind ik heel erg vervelend altijd. Maar dat is dus hier niet het geval!!! Wat ook fijn is dat er bij je machine meteen een ontkalking/onderhoudsmiddel aangeboden word om toe te voegen aan je bestelling. Dus hoef je dat niet zelf uit te zoeken. Goede webshop die ik zeker aanraad bij anderen!
VerzendingPrima verpakt en snel geleverd
Ruime keus en ze letten goed op de prijs van andere shops. Prima service en na diverse bestellingen bij Coronel nog geen uitglijder meegemaakt.
VerzendingWordt geheel volgens afspraak de volgende dag geleverd
KlantenserviceVragen worden snel beantwoord en je kan altijd nog een keer in de winkel gaan kijken.
Probleemloos besteld en ontvangen, goede service, ben er blij mee..meer woorden lijken mij niet nodig!
VerzendingHelemaal oké hoor, kan niet beter!
Ik kon snel en goed de producten vinden op de website en de bestelling plaatsen en gemakkelijk betalen via Ideal
VerzendingDe dag na de bestelling werd het pakket bezorgt, er zat er 1 pak koffie minder in de verpakking dan dat ik besteld had, dit heb ik meteen gemeld via de mail aan de klantenservice.
KlantenserviceNa contact met de klantenservices via de mail over het pak koffie dat ik te weinig ontvangen had kreeg ik al snel, dezelfde middag nog, bericht dat het pak de volgende dag na bezorgd zou worden, en dit gebeurde ook. Super!
Product was makkelijk op internet te vinden. De betaling en de bezorging was snel en prima.
VerzendingLevering was op tijd. Product was goed verpakt en was compleet.
Beetje drukke web site, maar wel overzichtelijk en goed te doorzoeken. Veel informatie over de producten, naast een hoop reviews van klanten per product.
Verzending's avonds besteld (voor 21:00) en volgens informatie op de web site inderdaad de volgende dag (voor 12:00 zelfs) al geleverd.
Het plaatsen van de bestelling was heel simpel en snel geregeld. Betalen kon gewoon via iDeal.
VerzendingHet product was de volgende dag al geleverd en het pakket was prima in orde
De bestelling was super makkelijk te plaatsen.Ging eigenlijk gesmeerd!
Ook de betaling ging vlot! Wat ook makkelijk is: je kunt bestellen zonder een account aan te maken.
Erg goed verpakt. Stevig en zorgvuldig. Ik ben daar zeer tevreden over.
De bestelling was super makkelijk te plaatsen.Ging eigenlijk gesmeerd!
De levering was keurig op tijd. De verpakking was erg goed en stevig. M.a.w. prima verzorgd!
Handig en eenvoudig in gebruik. Strak design. Voldoende instelmogelijkheden qua hoeveelheid en sterkte van de koffie. Beschrijving is ook duidelijk. De eerste koffies smaakten geweldig, echt een gevoel van thuiskomen met de Caffeo Solo
VerzendingDit verliep via DHL via een winkel in de buurt. Afhandeling ter plaatse ging wat langzaam, maar alles in prima staat ontvangen.
Goed geholpen en eerlijk advies. Via de webshop besteld, maar in de winkel opgehaald, op zondag!
KlantenserviceIk vroeg om korting, Nederlander, omdat ik het kwam ophalen. In plaats van een lulverhaal op te houden liet de verkoper mij de marge zien op deze machine. Een eerlijke manier om nee te zeggen, en dat kan ik waarderen.
Op basis van ervaringen van vrienden naar Naarden gereden. Mooie winkel met veel keuze en genoeg personeel met kennis van zaken. Rustig rondgekeken, een toelichting gehad van de verschillende koffiemachines, uitgebreid geproefd en de tijd gehad om na te denken en vragen te stellen. Uiteindelijk een keuze kunnen maken die tot nu toe erg goed bevalt.