Gebruikers over webshop iCentre
Review toevoegenSlechte ervaring met de reparatieservice. Bij een urgent verzoek tot reparatie werd ik door de verkoper onprofessioneel te woord gestaan en moest ik 70,- betalen, werd ik niet teruggebeld, en kwam ik er een dag later achter dat de reparateur had besloten niets te doen.
KlantenserviceNa waterschade in mijn MacBook raadde de telefonische klantenservice van Apple aan om hem zo snel mogelijk langs te brengen bij iCentre (dichtstbij; de Apple Store zat vol). Binnen 45 minuten na het ongeval langsgebracht. Besproken met de verkoper van iCentre: het apparaat zou worden gecontroleerd en zo nodig zou een reparatie worden voorgesteld; de volgende dag zou ik worden teruggebeld. Ik moest meteen 70,- afrekenen voor controle, na een verhaal dat ik bij iCentre een verzekering had moeten nemen.
De volgende dag had ik om 17:00 nog niets gehoord en ben ik maar gewoon langsgegaan. De reparateur van iCentre zei dat hij niets met het apparaat had gedaan: geen controle en geen reparatie. Wat hem betreft had ik de MacBook direct in een bak met rijst moeten zetten, open en omgekeerd zodat het water eruit kan lopen, om hem goed te laten drogen. Bij iCentre is dat in elk geval niet gebeurd; het water heeft 24+ uur voldoende kunnen doorlopen om het apparaat volledig onbruikbaar te maken.
De reparatiekosten kreeg ik op verzoek wel terug, maar de MacBook doet het niet meer. Ik weet niet of hij het wel nog had gedaan als iCentre wel op tijd had gedaan wat was beloofd, maar iCentre is wel erg onprofessioneel en onbehulpzaam geweest.
De oplader van mijn MacBook had kortsluiting veroorzaakt en deed het daarna niet meer. Op de website van Apple stond dat ik kosteloos een nieuwe zou krijgen omdat het probleem bij deze opladers(cijfercode binnen in ipv EUR) vaker voorkomt. Apple support gebeld en het klopte, ik moest naar de dichtstbijzijnde Apple store of icentre voor mij die in Groningen westerhaven. Eenmaal daar konden ze niks voor me doen want de Icentre was van phonehouse. Ik moest maar wachten tot dat hij was opgestuurd en nagekeken, dat kon een aantal weken duren. Nou heb ik mijn mac dagelijks nodig voor mijn werk en kan ik absoluut niet zonder. Langer dan een uur met Apple support gebeld en die heeft uiteindelijk wel geholpen.
Icentre heeft niet eens een poging gedaan om me te helpen en zeisen dat ik maar even een nieuwe moest gaan kopen. Opzich niet erg, maar de opladers zijn vrij prijzig. Ook stond Icentre los van Apple dus "konden ze ook niks doen".
Ik ga dus nooit weer naar Icentre Groningen. Ik gun ze niet eens 1 hele ster.
Heb zojuist gisteren een iPhone 6 gekocht, ze hadden 'm netjes op voorraad. Ik werd meteen geholpen en ze vroegen ook meteen of ik er een verzekering bij wilde van ongeveer 10 euro per maand (eerste maand gratis). De verzekering is zeker handig ook omdat je er gratis een hoes en een screen protector voor tegen vallen er gratis bij mocht uitkiezen.
Zwaar teleurgesteld in de reparatieservice van deze winkelketen.
Laptop vanwege defecte accu ter reparatie gebracht, echter konden zij geen defect vinden en moest ik onderzoekkosten betalen (terwijl er applecare op de laptop zat). Na 3 maanden nogmaals de laptop ingeleverd omdat er niet meer mee te werken viel, en deze keer bleek hij inderdaad toch stuk. Helaas verkeerd ingelicht over de garantie op eerdere reparaties, en ik bleek hem een paar dagen te laat ingeleverd te hebben. Ik moet voor de volledige kosten opdraaien, of 90 euro onderzoekskosten betalen. Dit terwijl mij in de winkel was verteld dat alles binnen de garantieperiode viel. rest mij niks anders 300 euro te betalen voor een nieuwe accu.
Ze zijn aan mij een trouwe klant verloren.
klantenservice kan mij omtrent vragen over reparatie niet verder helpen, dit is alleen mogelijk via mail. waarop door het reparatiecentrum er niet altijd op gereageerd wordt.
Moesten dit product bestellen omdat in de winkel niet gezegd was dat we dit nodig hadden bij een aanschaf van een apple tv. Bestelproces liep voorspoedig. Overzichtelijk. En snel thuis bezorgd
VerzendingIn goede staat afgeleverd. 2 dagen na bestellen
Phone arrived quickly (ordered via the website), service in the shop was also very good.
De keus was makkelijk te maken, er is gewoon 1 goed product.
Nadeel is dat er niet bij vermeld stond dat er ook een oplader in kan!
+puntje dus!!
Zaterdag besteld, maandag in huis. Goed ingepakt alles in orde!
Goede duidelijke bestelcyclus. Ook dat je kan aangegeven wanneer je het pakket wilt ontvangen. Goed gevoel bij.
VerzendingNetjes verpakt is een overdoos. Ik was wel thuis om het aan te nemen. maar de bel deed het niet. Inmiddels heb ik het pakket binnen.
goed geadviseerd in de winkel, product niet op voorraad online besteld binnen een dag in huis.
Snelle afhandeling van de order en informatie via sms verhoogt de kwaliteit van de levering.
Een bestelling geplaatst voor een nieuwe koptelefoon met case, keurig ge-idealed, kon worden opgehaald in een winkel. Ophalen in de winkel wel jammer, maar goed voor de juiste prijs.
Vervolgens verschillende email met onduidelijke teksten ontvangen aangaande de beschikbaarheid en levertijd van het product, uiteindelijk 5 verschillende ordernummers ontvangen en lang op het retour bedrag moeten wachten.
Product moest worden opgehaald in de winkel, daar bleek het niet om een nieuwe koptelefoon te gaan. Verpakking was open, koptelefoon zat niet in de verpakking maar in de case, de case was vies. Dit moet een showroom model geweest zijn, of retour gebracht door ontevreden klant. Niet geaccepteerd.
KlantenserviceOp zich wel prima geholpen.
Voordat ik ging bestellen via FB contact gezocht op zaterdagavond. Werd meteen geholpen en na een paar keer heen-en-weer contact te hebben gehad ga ik nu mijn bestelling plaatsen! Goede service tot nu toe!
KlantenserviceZie boven.
Prettige shop, geven afgewogen advies, pushen niet, weten waarover ze hebben, 3 jaar garantie op Apple producten is prettig.
VerzendingErg prettig dat 7 dgn/week wordt bezorgd, in mijn geval op zondag, met track and trace.
KlantenserviceGoed bereikbaar, komen afspraak na (als ze zeggen iets te moeten overleggen, dan gebeurt dat ook en wordt er conform afspraak teruggebeld), verplaatsen zich in je.
Na een ritje langs de winkel hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd, want ze hadden ze niet in de winkel.
Ik kreeg een beschadigd, zag er uit als 2e hands, product opgestuurd. Vervolgens kunnen ze me telefonisch niet verder helpen. Op twitter geven ze een optie "omruilen in een filiaal bij jou in de buurt" aan. Vervolgens gaan ze daar helemaal niet meer op in...
Zoals eerder aangegeven was het product beschadigd. Had roest en kras plekken, en onderdelen lieten los.
Telefonisch niet verder geholpen. Via twitter genegeerd na het accepteren van het aanbod om het in een filiaal om te ruilen. En ik moest extra kosten maken om het product op te sturen voor retourneren. Want die waren tenslotte voor de klant...
Goede prijzen en hele snelle levering. Ik heb de iPod Touch loops besteld voor een lage prijs (lager dan in de Apple Store) rond 23:30 en had het de volgende dag al in huis. Super snel, erg tevreden!!
Een account aanmaken ging ook erg gemakkelijk!
Erg snelle levering
Wat een fijne en overzichtelijke website. Mijn bestelling kon ik snel plaatsen en gemakkelijk betalen.
VerzendingMijn bestelling werd snel en zeer goed verpakt geleverd. alles zag er top uit.
Zeer eenvoudig allemaal om via iCenter te bestellen. Fijn dat ze 3 jaar garantie geven op de Apple producten. En er was een mooie actie met 130 EUR aan voucher voor accessoires. Top!
Verzendingvrijdag besteld en zaterdag binnen, ze zijn extreem snel in de levering. binnen een uur van de bestelling kreeg ik al bericht dat de bestelling aan PostNL aangeleverd was.
KlantenserviceIk had nog even twijfel of ik wel de nieuwste Macbook Pro besteld had, en dat werd me snel via de telefoon bevestigd. dus helemaal goed!!
Perfecte communicatie wanneer mijn MacBook geleverd gaat worden. (Sms/Mail)
Product werd vervolgens stevig verpakt afgeleverd.
Alles liep heel soepel. De actie van idays goed gebruikt. Wacht nu alleen nog op de giftcard maar die hebben ze beloofd na te sturen
VerzendingHad me laptop op de zaterdag voor pinksteren besteld en had nooit gedacht dat hij de dag na pinksteren geleverd werd, maar toch was hij er dinsdag.
Bestelling was gemakkelijk te plaatsen. Goed ingepakt werd de Macbook Air hier de volgende dag ontvangen. Helaas maakte ik zelf een fout waardoor ik een Decoded slim Cover van een Macbook Pro besteld. In de winkel in Rotterdam netjes omgeruild voor een Macbook air Cover.... dachten we. Thuis paste de cover van geen kant. Vandaag weer naar Rotterdam gereden (50km heen en 50km terug). Netjes geholpen. Een andere Cover paste wel perfect. Nu genieten van de nieuwe Macbook Air!
VerzendingZie ook de algemene beoordeling
KlantenserviceNa mijn foutieve bestelling van de Cover werd in de winkel mij een andere gegeven. In de doos bleek later thuis een cover te zitten van een andere laptop.
Eigenlijk was een veeg teken dat het aan de doos te zien was dat hij geopend was geweest. In de winkel werd de foutieve cover direct vervangen; nu door een goed passend exemplaar.