Foto Video NIVO-Schweitzer

Gebruikers over webshop Foto Video NIVO-Schweitzer

Alhoewel de website tot nu toe een duidelijk menu mist met een indeling van de producten, is het via de "kopjes" niet lastig om te vinden wat je zoekt. De webshop is dan ook nog in aanbouw en dat zal er ongetwijfeld wel komen. Verder hebben ze een fysieke winkel wat ik een pluspunt vind voor het geval ik direct, ipv via mail/telefoon, service nodig heb.

De afhandeling van de bestelling ging ondanks een probleem van vermoedelijk mijn kant goed. Door een storing voor mij met het betalen via iDeal, kon ik niet mijn eigen bank gebruiken. Dus na 2 mislukte betalingen, heb ik een derde order moeten plaatsen en die via PayPal betaald. Hierover had ik meteen een mailtje gestuurd en daardoor werd de bestelling gewoon meteen maandag verzonden.

De bestelling was op een zaterdag geplaatst en betaald en het product was op voorraad. Hierdoor werd het maandag meteen verzonden met PostNL en had ik dinsdag mijn bestelling binnen. Het product was goed verpakt en verzegeld en was daardoor zonder schade aangekomen.

Scorekaart voor Foto Video NIVO-Schweitzer