Gebruikers over webshop Tringg
Review toevoegenGemengde gevoelens bij deze firma. Volgens het klantennummer wat ik in eind 2009 (volgens mij zijn ze in augustus oid gestart?) kreeg, was ik klant nummertje 200, ik was er dus vrij snel bij.
Voor ik klant werd heb ik tal van vragen gesteld, waar keurig netjes op geantwoord werd, vaak binnen 24 uur: prima
Later blijkt het echter steeds slechter te gaan, op m'n afgelopen 3 mails heb ik 0,0 reactie gehad (wéken oud). Telefonisch zijn ze - volgens hun eigen website - niet te bereiken, een telefoonnummer moet je maar via-via zien te krijgen.
Zoals ook op GoT te lezen is, zijn er vreemde storingen geweest. Vanavond lees ik op tweakers.net dat ze de klant gaan compenseren met 5 euro tegoed. Leuk, een tegoed? Het is onbeperkt en ik ben nog nooit over m'n limiet geweest?
Behalve de storingen hebben ze het ook geflikt om het tarief met 5 euro (29,95 -> 34,95) te verhogen, bizar! Eind 2009 betaal ik 34,95 euro om klant te mogen worden, 10 euro extra om m'n nummer te mogen porteren, al bij al dus bijna 50 euro verder om klant te kunnen worden.
Nog geen jaar later komt men er achter dat ze hun dienst niet kunnen blijven aanbieden en kun je je contract - het zij niet volgens de door OPTA vastgestelde regels en termijnen - op kunt zeggen. Dat kan kosteloos, joh? Zoals wettelijk bepaald, echt waar?!
Persoonlijk heb ik ernstig zitten overwegen om te kappen, echter zit het mij niet lekker dat ik dan 50 euro kwijt ben geweest om over te kunnen stappen op hen. Vragen daarover worden weer niet beantwoord en telefonisch kom ik ook niets verder.
Het nieuwsbericht van vandaag heeft me doen besluiten deze review over Tringg te schrijven. 5 Euro verhogen per maand kon keurig per e-mail, maar om je klant even in te lichten dat je een tegoed beschikbaar stelt (hoe nutteloos ook!) is niet interessant voor je klant? Dat moet de klant zelf maar via een nieuwssite te weten komen?
Bizar...
Zoals bij elke provider een hoop gehannes, je moet zelf thuis zijn, tijdsloten hebben ze niet van gehoord.
Meneer van toentertijd die de afspraak (dagplanning) maakte was zeer vriendelijk.
- binnen een jaar prijs verhogen
- klant niet het wettelijke termijn geven om abo stop te zetten
- niet reageren op vragen
- nutteloos 5 euro compenseren (waar je nooit gebruik van kunt maken)
- 100 euro borg om in het buitenland te kunnen bellen
- bij ontbinden contract niet zo sportief zijn om door klant gemaakte kosten te vergoeden (pure winst voor hen!)
- regelmatig storingen waar niets aan gedaan wordt
- klant niet op de hoogte stellen bij problemen
Zijn er nog meer punten nodig om "gruwelijk ongelooflijk slecht" te bevestigen?