Gamedumper

Gebruikers over webshop Gamedumper

Ik heb op 23-10-2015 Fallout 4 bij hun besteld.
Wat volgens hun op release had moeten aankomen.
maar deze is wat later toch nog aan gekomen

De verzending duurde wat lang maar uiteindelijk heb ik het product ontvangen

Ronduit slecht antwoorden niet op hun mail adres

UPDATE
Heb een overeenkomst kunnen bereiken met gamedumper

bij game dumper besteld slechte service na 14 dagen wel me geld terug gekregen met pijn en moeite slechte service en helpdesk geen antwoord gekregen valt mij mee dat ik me centjes terug heb gehad jammer want als ze me eerder hadden geantwoord was allemaal niet nodig geweest

geen levering wel geld terug gehad met pijn en moeite beter paar euro meer uitgeven bij bol.com dan weet je teminste dat je wat in handen krijgt

je hoort bijna niks eindelijk als je aangifte heb gedaan en half nederland hebt afgebeld en 40 euro beltegoed heb uitgegeven dan krijg je je geld pas na 14 dagen terug spel bleek zogenaamd niet meer op voorraad te wezen hadden ze me eerder verwittigd en niet 10 dagen me in onzekerheid laten zitten dan was anders geweest op website geven ze aan dat ze antwoord geven niet dus comunicatie ho maar

Uitermate tevreden over Gamedumper.nl! Ik had FIFA 16 Deluxe Edition besteld tegen een zeer mooie prijs. En het is zoals beloofd ook vandaag (op de release datum) aangekomen!

Er was gezegd dat het ging geleverd worden op de release datum, en dat was ook het geval! Je kon het pakketje ook gemakkelijk tracen.

Gisteren PES 2016 besteld, vandaag in huis voor een mooie prijs! Ga zo door 'bandieten '

Snel

Geen communicatie mee te krijgen, op social media niet en via mail niet. Onjuiste informatie op de website over product.

Wegens de communicatie en de onjuiste vermelding van informatie denk ik dat ik mijn product niet eens krijg.

Geen contact mee te krijgen. Nogmaals geen contact mee te krijgen.

Zoals elke webshop was betaling geen probleem. Ik heb netjes het bedrag betaald ik afwachting tot de verzending.

Vorige week maandag had ik the Witcher besteld. Via Gamedumper dacht ik dat wel goed zou komen door de lage prijs en snelle bezorging. Wat was ik toch onnozel bezig en dom bezig!! De bezorgdservice van DHL is ook amateuristisch. De 1e bezorgdatum kon ik door prive omstandigheden niet thuis zijn en bij de 2e had ik de gehele middag gewacht. Pas de volgende dag vond ik in de brievenbus een kleine notitie dat de pakket is terug verzonden.

Ik laat velen goederen bezorgen maar dit is zelfs slechter dan POSTNL

Tot nu steeds wacht ik op het pakketje. Het is al 8 dagen geweest en Gamedumper wacht naar eigen zeggens nog op de pakketje. Wat 1.5 dag diurtdr tot verzending duurt nu 8 dagen. Mails worden niet meer beantwoord. Waarschijnlijk hebben ze mijn game al iemand andere gegeven en mag ik wahten tot de volgende levering. Heb ze een ultimatum gegeven tot zaterdag. Zo niet kunnen ze de betaling terug storten op zelfde dag.

Voortaaan bestel ik wel bij concurrenten zoals bol.com die wel leveren.
Mensen bestel niet bij deze webshop. Ik weet niet eens of ik nog mijn bestelling nog ontvang!! Goedkoop is duurkoop.

Indien er geen acties zijn ondernomen dan kom ik wel langs bij de retourbalie ij Cappele aan den Ijssel.

*update: inmiddels is er een aangifte ingevuld wegens oplichting door Gamedumper.

Afgelopen maandag heb ik bij GameDumper een pre-order geplaatst voor de game: "Middle Earth: Shadow of Mordor".

Op de website stond: "Pre-order op de dag van release geleverd".
Dus ik de game besteld, omdat deze webshop en de goedkoopste was en dat ik dan de game op release zou binnenkrijgen.

Dit verliep in het begin niet zoals gepland, omdat wanneer ik op "Pre-order" klikte er geen product in de winkelwagen terecht kwam. Deze heb ik uiteindelijk via mijn telefoon besteld. (Wat overigens heel gemakkelijk ging)

Afgelopen woensdag hoorde ik van verschillende mensen dat GameDumper niet genoeg exemplaren binnen had gekregen en dat de order waarschijnlijk niet op tijd zou worden geleverd. Ik heb toen gedacht om mijn order te annuleren, maar omdat ik eerder heb besteld bij hen, wist ik eigenlijk wel dat het op tijd geleverd zou worden.

Mijn order heb ik laten staan en vandaag is ie netjes op tijd bezorgd. Zit nu nog op mijn werk, maar vanavond gaan we maar eens kijken of het spel de hype waard is.

Zeer goede prijs / service van GameDumper!

Verzending is niets op aan te merken. Zou op release (vandaag) bezorgd worden en heb de game in de brievenbus liggen momenteel. Netjes een T&T code gekregen per mail en ik kon zo mijn pakketje tracken.

Supergoede verzending / service! Daarnaast is de prijs ook helemaal super! Nergens anders goedkoper!

Aftersales heb ik eigenlijk niet echt mee te maken gehad. Ik heb wel eerder mail contact met hen gehad met betrekking tot een eerdere bestelling, maar dit is altijd uitstekend verlopen.

Eén woord: GEWELDIG!

Ik heb afgelopen woensdag 20-08-2014 Plants vs Zombies: Garden Warfare voor PS4 besteld bij Gamedumper, de game zou donderdag 21-08-2014 uitkomen. Op de site stond gewoon, vooraf besteld op dag van release in huis. Ik dacht mooi, ik bestel 'm hier verder nog geen slechte ervaringen met Gamedumper. Had ik dat maar nooit gedaan!

Zij hebben mij na mijn bestelling niets laten weten over de levertijd, ik heb zelf maar gemaild of ik mijn game op release binnen zou hebben, vervolgens krijg ik te horen dat de levertijd (binnen) 2 weken zou zijn ipv dag van release. Prima, kan nog gebeuren, ik vraag dus gelijk om mijn geld terug want ik had met iDeal betaald. En toen werd het stil. Ik heb sinds donderdag 3 á 4 mails gestuurd, ik heb 1 reactie ontvangen waarbij ze om mijn IBAN nummer vragen. Dat was vrijdag, ik heb vrijdag meteen gereageerd en ik heb nu nog mijn geld niet terug, daarnaast is mijn order op de site ook niet geannuleerd.

Deze winkel is ALLEEN per mail bereikbaar, en als ze dan nog snel reageren per mail, nee hoor! Ze laten je gewoon een paar dagen wachten voor je reactie krijgt. Op dit tempo krijg ik ongewild die game alsnog uitgeleverd terwijl ik al ergens besteld en ontvangen heb! Je kunt alleen hun adres op google vinden, ze zijn gewoon niet te bellen, niet eens livechat. Dit kan echt niet in deze tijd, ontzettend BRAKKE aftersales en ontzettend BRAKKE communicatie.

UPDATE: Ze hebben mij nu teruggemaild, ik mag mijn geld binnen 10 dagen(!!!!) terug verwachten, 10 dagen! Ongelooflijk...

email contact blijft soms lang uit heb wildstar bestelt en netjes de early acces code gekregen, nu nog wachten

deze site lijkt in het begin maar als je hebt betaald gebeurt er niks meer. mij is waarschijnlijk 32 euro afgetroggeld wat veel geld voor mij is. Ze reageren ook niet op emails of wat dan ook. Ik heb hem morgen nodig maar dat gaat waarschijnlijk niet meer lukken erg jammer !!!

er is waarschijnlijk helemaal niks verzonden.

Over meerdere bestellingen ben ik super tevreden over Gamedumper.
Ik heb daar vaak pre-orders gehad, en allemaal op de dag zelf (soms zelfs eerder) binnengekregen.

De verzending van games gaat per bubbelenvelop. Mijn XBO kwam binnen in een kartonnen doos, gevuld met lucht zakken. Ziet er prima uit, ze verzenden met SelektVracht en altijd gratis verzending gehad.

Reageren niet op mijn mail en komen afspraken niet na. Ik bestel hier nooit meer. Prijzen zijn wel goed, maar al je niet geleverd krijgt heb je er niets aan.

Zeggen op de site: Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Na 3 dagen wachten nog steeds niets ontvangen.

Reageren niet op verstuurde mails waar de order blijft. Ondertussen 2 reminders gestuurd.

Ik heb heb vorig jaar GTA 5 ge pre-orderd voor 50 incl verzenden Ik kreeg hem op de release dag binnen. Ik speel het spel nu nog en ben het nog lang niet uitgespeeld. Uitstekende webwinkel en site, ga zeker nog eens iets bestellen

site geeft misleidende informatie

op dinsdag 12 maart heb ik naruto ninja storm 3 besteld die op de 15de gereleased zou worden vandaag de 18de in hij nog steeds niet in huis ik heb al een mail gestuurd maar krijg geen reactie ik vind het echt een ontzettend slechte site, er staat zelfs op de site voor 16.00 besteld de volgende dag in huis en ik heb een bevestiging gekregen de 14de dat het spel binnen 1 a 2 dagen binnen zou komen, ik heb ze onlangs ook gemaild maar heb tot nu toe nog geen reactie gekregen , aanrader nooit een spel kopen via deze site als je niet bereid bent een week te wachten vanaf de release

geen reactie van het mail adres, en de verzendbevestiging klopt ook niet

Vorig jaar dec een game besteld (preorder) die moest 12 maart bij me geleverd worden. Het is nu 18 maart en heb nog steeds niets. Ook reageren ze niet meer op mijn mails. Telefoon hebben ze schijnbaar nog nooit van gehoord. Ik ga nu de game nogmaals bestellen bij een betrouwbare webwinkel. Ik ben mijn geld kwijt denk ik..........

Nou een dag later kreeg ik toch nog een nette mail binnen dat ze nogmaals de game opsturen. En vandaag netjes bezorgt gekregen.

Netjes verpakt. En na de tweede verzending de volgende dag al binnen. Ben benieuwd of dit de eerste verzending is of de tweede. Ik zou me schuldig voelen als ik dalijk twee exemplaren op gestuurd krijg maar goed hoe dan ook dan is de postservice de schuldige. Omdat de verantwoordelijkheid hier bij de postservice ligt geef ik ze toch een voldoende.

Support moeten ze echt verbeteren bij deze webwinkel. Na 3 dagen pas antwoord krijgen op mijn mail is gewoon veelste laat. Wel vind ik heel netjes dat ze alsnog een exemplaar opsturen. Verder heb ik niet zo veel te vertellen maar ik moet 250 tekens hebben voor ik kan posten. Stom systeem :D

Ik ben een zeer ontevreden klant!

Ik had op 14 januari een bestelling gedaan van 2 spellen.

Devil may cry ps3 39,95
Metal gear reavengence 45,00

15 jan komt devil may cry uit.. en bij aanschaf stond erbij dat ik het spel op de releasedatum zou krijgen. GEEN SPEL.

volgende dag stond er de status 5 tot 10 werkdagen....
Ik wachten en wachten ondertussen een mail gestuurd. Waar ik geen reactie op kreeg. Tot gister 5-2-13 stond het spel weer op vooraad. Ik dacht : nou we zijn ruim 2 weken verder laat ik maar weer s de moeite gaan nemen om te mailen... want bellen kan niet.

Krijg ik vandaag een mailtje terug met het volgende......

Beste Martijn,

Bedankt voor uw reactie. Toen het spel zeer beperkt leverbaar was is uw order geannuleerd.
Het bedrag is teruggestort en heeft u binnen enkele dagen op uw rekening staan.
Als u wilt kunt u wel een nieuwe bestelling plaatsen.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Met vriendelijke groet / With kind regards

Zonder te informaeren annuleren ze gewoon mijn order en moet ik alles opneuw gaan bestellen terwijl het nu veel duurder is.

Kan dit wel zomaar?
Ik vind het belachelijk en zo ga je niet met je klanten om

niks ontvangen

je kan ze niet bereiken.............................................................................................................................................................................................................................................................

ik heb 5 november assassins creed 3 besteld en dit is nooit in huis gekomen na mailwisselingen met gamedumper hebben ze gezegd dat ze het spel nogmaals verstuurd hebben, ik heb het nog steeds niet in huis! ik heb hierom een mail gestuurd of ik mijn geld terug kon krijgen, hier heb ik nooi reactie op gehad.. ik heb nog een x hetzelfde soort mail verstuurd en heb alsnog geen reactie gehad! ik denk dat ik ben opgelicht!

nooit gekregen

De website ziet er goed uit en functioneert prima. Het is niet zeer goed want voor wat voor reden dan ook kon ik Assassin's Creed III special edition voor PC niet vinden via zoeken, dat moest ik doen via pricewatch van tweakers.
De bestelling werd te laat geleverd maar daar hadden ze een zeer goede reden voor en hebben daar ook netjes een mail bij gestuurd (truck met voorraad voor Benelux was gestolen).

Prima, geen klachten over, was netjes ingepakt.

Voor het spel waar ik naar op zoek was, de goedkoopste in de pricewatch. Ze hanteren dus lekker lage prijzen.
Ik heb een email gekregen ter bevestiging van de bestelling. Ik had eigenlijk ook wel een verzendbevestiging verwacht.

Goed verpakt, maar het pakketje kwam helaas iets later dan beloofd.

Winkel aanbevolen door vrienden, goed overzichtelijke website, mooie lage prijzen, snel antwoord op een vraag via mail, en uiteraard een goede levering en levertijd. Een vriend van mij kreeg zelfs zijn pre-order een dag voor de release date binnen! Deze winkel is zeker een aanrader voor de gamers.

Het enige nadeel vind ik dat op de website, de contact gegevens(telefoon, email, etc) te moeilijk te vinden zijn. Ik heb een aardig tijdje moeten zoeken voordat ik zag dat er rechtsonder in het klein nog van allerlei klikbare dingen staan waaronder bijvoorbeeld de pagina voor de contactgegevens en de klanten service. Verder dan dat, een top winkel.

Scorekaart voor Gamedumper