Gebruikers over webshop Consoleonderdelen.nl
Review toevoegenVoor het kijken van filmpjes in de auto hebben we een video kabel voor de PSP go besteld. De site ziet er mooi uit en de prijs is ook goed. Bij het plaatsen van de bestelling krijg je direct een bericht dat de bestelling is geplaatst. Vervolgens kregen we ruim een week later bericht dat de bestelling verzonden zou zijn (niet dus).
Helaas houdt het daar ook op. Bestelling is tot op heden niet geleverd. Men reageert niet op e-mails van onze kant, en de telefoon wordt nu ook al sinds wij het proberen (vorige week) niet opgenomen. Ik zou iedereen afraden om zaken te doen met dit bedrijf.
Update: 1-6-2011, inmiddels is er een pakketje gekomen, met daarin de verkeerde (Component) kabel, helaas hebben we daar niks aan. Opnieuw een e-mail, maar natuurlijk nog geen enkele reactie. Wij gaan morgen naar de dynabyte voor de juiste kabel.
Update: 4-6-2011, inmiddels reactie van de verkoper. Hij lag in het ziekenhuis. Als het goed is komt binnenkort de juiste kabel onze kant op en we mogen de andere houden. Dat is natuurlijk mooi en een goede service.
Wordt niet geleverd.
Update: 1-6. Inmiddels na 2 weken geleverd. Communicatie over verzending is gebrekkig en het duurt veel te lang.
De verkoper reageert totaal niet op communicatie van onze kant. We hebben meerdere malen e-mails gestuurd naar meerdere adressen, maar het is net of we het niet verstuurd hebben. We hebben meerdere keren gebeld, maar er wordt nooit opgenomen. We hebben ook de voicemail ingesproken, maar tot op heden geen enkele reactie.
Update 4-6, de verkoper heeft een bericht gestuurd dat we de goede kabel nageleverd krijgen.
Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment en levert zijn producten tegen een scherpe prijs. De aftersales in het bijzonder is top.
VerzendingLevering beloofd binnen 5 werkdagen. Na 4 dagen had ik mijn bestelling binnen.
KlantenserviceNa een defect product ontvangen te hebben heb ik de voicemail ingesproken. Drie werkdagen later lag er een vervangend product op de deurmat. Dit product werkte perfect en daarmee was mijn probleem direct opgelost. Top service van condoleonderdelen.nl.
Na het afbreken van mijn PSP fat UMD drive deurtje, was ik op zoek naar reserve onderdelen om mijn PSP te repareren! Na een een beetje speuren kwam ik deze website tegen.
De website is duidelijk en overzichtelijk. De onderdelen waren zo gevonden. Na het aanmaken van een account (zodat je het hele proces kan volgen) en betaling via iDeal was alles zo geregeld. Via mail wordt je mooi op de hoogte gehouden waar neer je pakket(je) verstuurd wordt.
Pakketje was keurig verpakt. De onderdelen zaten netjes afgeschermd met plastic in een doosje of zakje.
Qua snelheid zit het ook goed, op de site staat twee werkdagen. Donderdagavond besteld, vrijdag eerste dag. Maandag tweede dag (TNT werkt dan niet helemaal) dus dinsdag lag alles in de bus. Keurig!
Nog niet hoeven te gebruiken, verwacht ik ook niet. Het zijn ook niet de prijzen om moeilijk te gaan doen.