Gebruikers over webshop iEar' | Ultimate sound and vision B.V.
Review toevoegenDe website/webshop ziet er netjes uit alleen is een beetje apart qua opbouw. Dat komt omdat de webshop horizontaal is opgebouwd i.p.v. verticaal zoals het overgrote deel van de webshops.
Het bestel- en betaalproces is overzichtelijk en je hebt keus uit de gebruikelijke betaalmethodes zoals vooruitbetalen, ideal, rembours etc. Als je de bestelling hebt geplaatst krijg je netjes via de mail een bevestiging. Je krijgt op een gegeven moment bestelling wordt uitgeleverd mailtje en als laatste mailtje krijg je een track&trace mailtje. Je kan iniedergeval niet zeggen dat je niet op de hoogte wordt gehouden.
Het pakket is snel verzonden, netjes verpakt en je krijg netjes een track&trace nummer.
Ik was op zoek naar een Sonos ZP120 en twee speakers. Toevallig kwam ik een aanbieding tegen.
Wat gebeld en gemaild en goed advies over de speakers.
Speakers moesten besteld worden en waren zoals beloofd binnen de gestelde termijn van 3 dagen binnen.
Kreeg een mailtje dat de bestelling in gevoerd was en een mailtje dat ik het kon ophalen.
Ik heb het spul opgehaald. Winkel was makkelijk te vinden in Tilburg en bied genoeg parkeer gelegenheid.
KlantenserviceNog niet nodig gehad.