Gebruikers over webshop PMT Europe
Review toevoegenUit eigen beweging
Algemeenik ben een paar jaar geleden op internet gaan zoeken naar goedkope DVD DL DVD's en kwam deze webshop tegen. het magazijn staat in Luxemburg dus het duurt gemiddeld 2-3 dagen voor het in huis is. maar dat mag wel voor die prijs
Na meer dan 2 jaar eigenlijk niets meer nodig te hebben gehad van deze winkel, weer eens wat besteld. De website is veranderd, maar mijn account was nog actief (wat op zich al bewonderenswaardig is).
Besteld op maandag en meteen over gemaakt en woensdag stond TNT voor de deur. Uitstekende levertijden, aangezien die maandag 2e paasdag was.
Er is op de website veel informatie van de producten. Over product kennis heb ik dan ook geen klachten.
Enige reden dat de beoordeling goed is en niet zeer goed is dat ik geen bevestiging kreeg van de betaling. Het enige wat ik kreeg was een verzendbevestiging met een Track & Trace nummer, wat in principe wel genoeg is, maar liever had ik een bevestiging gehad.
Goed verpakt in dozen, met luchtkussentjes. Totaal geen opmerkingen hierover en TNT heeft het netjes bij de buren gedropt, dus ik had het erg snel in huis.
Klantenservicenvt