Gebruikers over webshop NavigatieLeader.nl
Review toevoegenNette website, alles op voorraad en duidelijk wat er niet is. Goede omschrijvingen en duidelijk welke versies er van modellen precies zijn. Prijzen zijn ook zeer scherp en combodeals ook voor interessant.
Klantenservice kun je gewoon bellen tot 22:00 (!) dat is perfect aangezien ik (en velen met mij) doorgaans overdag werkt en dit dus na werktijd kan doen.
Goed verpakt, snel en met tracktrace via emaillink. duidelijk op de hoogte gehouden van bestelling. Ik deed de bestelling 's avonds ergens rond 21:00 en was een dag later al binnen.
Neutrale doos zonder van buitenaf te zien wat er in zit.
Product: TomTom XXL IQ Europe 42 landen
De website is erg overzichtelijk en producten zijn naar mijn mening snel en makkelijk te bestellingen. Je krijgt netjes een email over het product dat je zojuist hebt besteld en bij verzending is deze te volgen via de track 'n trace van TNT (postnl).
Elke verzending is goed verlopen (DoA ) en te volgen geweest via de track 'n trace van TNT (postnl). Je krijgt een mooi doosje met luchtzakken beschermd.
Helaas was de eerste TomTom een Doa en moest er een nieuw product gestuurd worden. Ik heb de defecte TomTom in dezelfde verpakking opgestuurd en hoefde hiervoor geen verzendkosten te belaten bij het postkantoor. Ik was weg in de week dat de nieuwe tomtom geleverd zou worden dus heb ik met hun afgesproken deze de week erna te leveren. Die week de TomTom helaas niet mogen ontvangen maar ik had deze toch even niet nodig. Deze maandag heb ik de TomTom in nette staat mogen ontvangen en weer in een goed beschermde verpakking. Deze werkt nu zonder problemen.
Conclusie: een goede service met duidelijkheid, ookal is het niet meteen goed... ik ben tevreden!
Bestelling geplaatst. De site oogde prima, makkelijk en fris. Ze waren ook de goedkoopste. Bestelling geplaatst, direct betaald via IDEAL en de volgende dag (op een zaterdag) om 9:00 kwam de postbode het pakketje al afleveren. Prima verpakt.
Je wordt prima op de hoogste gesteld per mail met track en trace.
Volgende dag in huis voor 9:00 in mijn geval.
zeer snelle service! goede communicatie via mail.
Kan betalen via ideal krijgt meteen afschrift via mail, als het verzonden is krijg je het trackingnr van TNT.
's middags hoesje +oplader voor mijn nuvi besteld en de volgende dag al in huis. zeer snelle service!