Gebruikers over webshop Afhaalprijzen.nl
Review toevoegenIk heb bij deze winkel besteld omdat ze als één van de goedkoopsten de Samsung SC4580 stofzuiger konden leveren, een hoog cijfer hadden bij Kieskeurig en bereikbaar zijn met een gewoon telefoonnummer. (ik heb een grafhekel aan 0900 nummers). Vantevoren heb ik nog even gegoogled omdat deze winkel niet zo bekend is en ik kwam geen verkeerde berichten tegen. Helemaal niets kon ik vinden eigenlijk over deze winkel, buiten dat ze op Kieskeurig staan en hier dus. Wat ik overigens wel tegenkwam was de domeinnaam afhaalprijs.nl die aangeboden werd in een faillissementsveiling, even wat oppervlakkige kvk- en sidn check's leerden dat dit toch echt een ander bedrijf was.
Zondag 10 oktober had ik besteld. Ideal was tijdelijk niet mogelijk dus koos voor overboeking en betaalde. Woensdag nog niks gehoord dus maar eens gemaild. Ik kreeg snel een mail terug (van een Hotmail adres(!)) dat er mogelijkerwijs bij het bestellen iets fout gegaan was en ze mijn adresgegevens niet hadden. Ik vind het jammer dat ze dan niet uit zichzelf daar om gaan vragen en dat ik er achteraan moet maar goed, heb mijn gegevens doorgegeven en ging weer afwachten. Ze voorspelden dat ik het apparaat waarschijnlijk in het weekend kon verwachten. Zaterdag arriveerde inderdaad mijn stofzuiger. Hij was in goede staat aangekomen. Ik heb ze toen nog gemaild met een vraag over garantie en ook deze mail werd zeer snel beantwoord.
Afhaalprijzen doet in principe wat beloofd wordt. Hun levertijden zijn niet geweldig maar dat beweren ze ook niet. Dat vind ik minder erg dan bedrijven die beweren alles op voorraad te hebben maar dan er nog een eeuwigheid over doen. De toezegging die ze in een mail aan me deden werd nagekomen. Wel kan (vooral het initatief tot) de communicatie beter en vertoont het bestelproces kuren. Dat ze van een Hotmail adres mailen vind ik (een beetje) onprofessioneel. Ik twijfelde toen ik die mail kreeg eerlijk gezegd of dit wel zuivere kofffie was. Nu weet ik dat ze gewoon leveren en goede intenties hebben maar probeer dat dan ook uit te stralen zou ik zeggen.
De stofzuiger was in zijn eigen doos verpakt. Gewoon in de verpakking van Samsung dus. Hij heeft de reis overleefd. Ik weet niet wat gebruikelijk is hierbij. Erg veel demping of piepschuim trof ik niet aan (geen eigenlijk). Dit kon wel beter, maar ik kan me ook voorstellen dat het dan al gauw een stuk duurder wordt om zo'n apparaat te verpakken en weet niet of dat heel realistisch is om te verwachten van een internet discounter.
KlantenserviceOp mails achteraf wordt adequaat gereageerd, echter ik heb geen ervaring met RMA's ofzo.