Canon

Gebruikers over webshop Canon

Bestelling geplaatst bij een online shop, maar de klacht gaat over de afwikkeling van een cashback-actie door CANON zelf.

Ik heb eind november vijf laserprinters aangekocht.
Er was toen een actie waar je cashback aan kon vragen.
Voor de eerste printer zal een aanvraag plaatsvinden voor Canontegoed(40,-)

Met dat zou een tweede machine aangekocht kunnen worden en tevens een aanvraag voor Canontegoed(40,-)

Met dat kan een derde machine aangekocht worden en tevens een aanvraag voor Canontegoed(40,-)

Met dat kan een vierde machine aangekocht worden en tevens een aanvraag voor Canontegoed(40,-)

Met dat kan een vijfde machine aangekocht worden met een cashback van 20,-

Eerst werden begin December alle machine's ongeldig verklaard op Serienummer en ongeldig aankoopbonnen.

Contact met de service-afdeling gehad, maar leverde geen reactie op.
(Ik moest een doos(serienr. vastleggen op foto).
Weer contact gehad en tot eind Januari niets vernomen.
Eind Januari alles opnieuw ingediend met een ander account en alleen 20,- cashback.

Ik heb spontaan een tegoed van 32,45 terwijl de factuur toch echt 39,95 vermeld.
Alle cashback van eind Januari zijn spontaan afgekeurd en beginnen we weer met het December verhaaltje dat met serienummers waren afgekeurd.

Ik heb nog nooit van mijn leven zo'n rommelige afwerking van cashback meegemaakt.
Vervolgens zal ik nu wel achter mijn oren krabben voor CANON aankopen.
Als de cashback zo is en ik ooit voor garantie iets moet regelen krijg ik nu alvast een buikpijn gevoel.

Scorekaart voor Canon