2com

Gebruikers over webshop 2com

Zeer volledige website met duidelijke beschrijvingen en details. Het betreft algemene maar ook zeer specialistische producten die niet overal te krijgen zijn. Bestelproces ging zeer soepel het commentaar veld bij de bestelling wordt ook echt gelezen!

Een artikel was net niet verkrijgbaar. Omdat ik had aangegeven haast te hebben in het commentaar veld, werd ik diezelfde avond gebeld en er was een een alternatief dat werd aangeboden en verzonden. Niet dagen wachten en heen en weer mailen dus! Top

Zeer persoonlijke support en ook over voledigheid alleen maar lof (mailen van PDF handleidingen, proactief tips geven over netwerk instellingen op basis van ervaring).

Eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer!

Website ziet er goed uit en werkt snel.
Ik had een paar vraagjes over een aantal wifi adapters en de de levertijd van de adapters.

Snel en goed antwoord gekregen en alles was op voorraad.

Op Tweakers waren ook de reacties positief, en icm met de goede en snelle antwoorden, heb ik besloten om mijn order hier te plaatsen.

Standaard leveren ze via DPD.
Niet mijn favoriete leverancier. Aangezien ik het snel nodig had, was het mogelijk om de bestellen te verzenden via TNT. Ik moest dan wel de order voor 12:00 doen.

Dus meteen besteld, en TNT leverde ook goed en snel.
Dus ook niets op aan te merken.

Levertijd van goederen is snel.
Reacties op mails duurde niet langer dan 1 dag.
Nakijken en vervangen van defecte apparatuur duurt niet langer dan een paar dagen, maandag opgestuurd en vandaag (donderdag) weer nieuwe apparatuur binnen
Geeft goed advies over aankopen.

Bij alle zendingen heeft het niet langer dan 2 dagen geduurd voordat de materialen binnen waren.

Ik heb een beetje pech gehad met dit artikel omdat het 3 x stuk is gegaan en 3x meteen een nieuw apparaat ontvangen binnen een paar dagen!
Na de 1e aanmelding van een defect werd er de volgende dag contact opgenomen middels mail dat ik de spullen kon retourneren. Een paar dagen later had ik nieuw materiaal ontvangen. Bij het laatste defect heb ik alles geretourneerd, usb-wifi, antenne en kabel en weer binnen een paar dagen nieuw materiaal in huis.

Hiervoor al beschreven, 3 x een defect gehad en 3 x binnen zeer korte tijd vervangen. Geweldig wat een aftersales service.

Bij deze webshop al eerder een keer een Alfa draadloze adapter met losse antenne en magneetvoet besteld.
Via google heb ik deze winkel gevonden, en omdat de shop er overzichtelijk uitzag en de contactgegevens gewoon op de site staan, destijds besteld. Pas weer een Alfa adapter met een pro-base magneetvoet en 9dbi antenne besteld.
Makkelijk en overzichtelijke webshop, duidelijk bestelproces, niks op aan te merken.

Na bestelling en betaling, wat overigens duidelijk in een paar stappen verloopt, werd het pakket de volgende werkdag verstuurd en had ik het de dag daarna in huis, netjes dus.
De adapter en antenne en voet waren goed verpakt in een doos met opvulmateriaal.
Bij de aftersales 'geen oordell' ingevuld, ik heb van garantie (nog) geen gebruik hoeven te maken, alhoewel mij dit bij deze levarancier ook geen prbleem lijkt te zien gezien de netheid en snelheid van levering en de goede website.

Ik wilde graag iets hebben wat ik in de nabijgelegen computerboer niet zou kunnen bestellen dus..probeerde ik met google .Deze webshop kwam ik als eerste tegen, Ik had mijn vragen over deze webshop omdat er nog geen enkele review over was op tweakers. Dus had ik wat emails gedaan en er kwam altijd bijna meteen antwoord op wat ik goeie service vind.

Na de betaling had ik een conformatie email ontvangen waarin stond dat ik een mail zou krijgen met Track & Trace code..dit was helaas niet vanzelf gekomen ,dus had ik de 9de zelf een mailtje gedaan en snel erna kreeg ik een mail met de Track & Trace code en de informatie dat het bestelde ding dezelfde dag nog binnenkwam,nog geen 2 uur later was het aangekomen.

Scorekaart voor 2com