Gebruikers over webshop Qnexus Computers
Review toevoegenIk heb een moederbord besteld, was de enigste die dit moederbord op vooraad had, en snelle levering garandeerde.
de website is overzichtelijk, lekker no nonsense!
De telefonische helpdesk was minder, zeer ongeintereseerd, weinig kennis, en wist niets te vertellen, story:
ik moest mijn moederbord binnen 24 uur hebben, ze waren niet het goedkoopst, dus even deze winkel gebeld, ze konden garanderen dat ik het morgen had, een dag later nog maar eens gebeld, en tsja, ze konden het druk hebben was de reden , toch na een dag wel binnengekregen!
geen track en trace, iets wat ik best handig vind, en heel vaag met levering, ze konden binnen 24 uur niet waarmaken.
Klantenserviceik hoop hier geen problemen te hebben, ze stralen het niet uit enorm vakkundig te zijn.
Prima webwinkel, overzichtelijk ruim assortiment.
Dit is de enige webwinkel die me kon verzekeren van een monitor met een bepaald serienummer en in mijn ogen dus ook een goede service levert.
Goede, duidelijke communicatie en snelle reacties op emails.
Bij de andere reviews werd vermeld dat ze ongeinteresseerd over kwamen aan de telefoon, maar daar heb ik helemaal niets van gemerkt, integendeel zelfs. Erg vriendelijk personeel dat snel en duidelijk reageerd.
Om 18:00 uur 's avonds betaald, de volgende dat om 12.30uur mijn pakket binnen, in 1 woord: TOP!
Op de site wordt een next day delivery vermeld en deze wordt ook nagekomen.
Mijn Monitor had aanvankelijk problemen met de zenderlijst. Na gebeld te hebben met Qnexus, kon ik mijn monitor RMA sturen. Na ontvangst werd ik op de hoogte gesteld dat mijn tv aangekomen was en de dag erop had ik alweer een nieuwe!
De website ziet er goed uit, zonder teveel overbodige elementen. Het gezochte onderdeel was snel gevonden, afhandelen van de bestelling (betaling via iDeal) op de website ging soepel.
VerzendingOp de website wordt verzending binnen 24 tot 48 uur beloofd, maar om onduidelijke redenen is de bestelling pas op dinsdag verstuurd (donderdag besteld) terwijl op de website werd aangegeven dat er voorraad was. Het pakket was uiteindelijk verstuurd met DHL, waarvan ik op aanvraag een track and trace code van kreeg. Op de website van DHL werd aangegeven dat het pakket afgeleverd was, maar ik had nooit wat ontvangen. Een telefoontje naar DHL leerde mij dat het pakket in hun DC lag, en dat er door de verzender (Qnexus) een dossier aangemaakt moest worden zodat het pakket alsnog afgeleverd kon worden.
KlantenserviceIn het hele proces heb ik een aantal keer Qnexus moeten bellen. Elke gesprek gaf de persoon aan de andere kant van de lijn een zeer ongeinteresseerde indruk, en moest ik uitleggen waarom ik iets van hun gedaan wou krijgen. De correspondentie via e-mail werd gekenmerkt door slecht taalgebruik en onvolledige informatie. Harde afspraken waren niet te maken. Op mijn vraag wanneer zij gingen regelen dat mijn bestelling door DHL afgeleverd ging worden kreeg ik als antwoord "Ik ga wel even kijken" en "We zien wel" terwijl ik duidelijk aan had gegeven dat ik juist bij Qnexus had besteld vanwege de beloofde snelle levertijd, er al 3 dagen niks gebeurd was en hetgeen wat er moest gebeuren hooguit 10 minuten kostte (DHL bellen).
Alles bij elkaar kreeg ik de indruk dat iets bij Qnexus bestellen gelijk staat aan je geld weggeven en hopen dat er iets tegenover staat.
Was opzoek naar snel een goedkoop 320GB schijfje, waarna ik uitkwam bij Qnexus die aangaf deze op voorraad te hebben.
Ik heb er 2 besteld en ook een paar cardreaders mee besteld.
Aangezien het 19:34 was ging ik er al van uit dat mijn bestelling niet de volgende dag bezorgd zou worden. Wel had ik bij opmerkingen gevraagd wanneer mijn order geleverd zou worden.
Dezelfde avond nog bericht terug dat alles inderdaad op voorraad was, en de dag nadat mijn betaling binnen was bezorgd zou worden.
De dag erop kreeg ik een bevestiging van mijn betaling (ABN Amro -> Postbank), en dat de order gepakt was
Zie verder verzending
Eindoordeel:
Zal zeker in de toekomst weer wat bestellen!
Alleen jammer van die ene euro voor iDeal, maar dat mag de pret niet drukken!
Om 12:30 werd me een pakketje in de handen geschoven door een vriendelijke DHL medewerker. Normaal krijg ik mijn orders van TNT pas eind van de middag, dus dit viel weer mee.
Het bleek een grote doos te zijn, opengemaakt valt op dat misschien maar een derde van de doos gevuld is.
Door middel van plastic is alles netjes verzegeld, zodat het niet zou gaan schuiven.
Nu het beste van allemaal:
élk apart onderdeel (3x cardreader en 2x Harddisk) zit in een apart kartonnen doosje (met doorkijkvenstertje) verpakt! Keurig! zeer schokbestendig, en ziet er prima uit!
Geen ervaring mee, maar als dit net zo goed gaat als de rest zal dit zeker wel goedkomen
Ben zeer tevreden over deze webwinkel. Ze maken ook waar, waarmee ze adverteren: binnen 24 uur bezorgt! Dit was bij ook het geval. Ik heb een systeemkast van Antec besteld en de volgende dag werd deze keurig bezorgt. Nog voor 10 uur 's ochtends zelfs! Uiteraard moeten de producten wel op voorraad zijn.
VerzendingBinnen 24 uur bezorgt en in orginele doos verpakt. De doos was wel wat beschadigt maar hier hecht ik niet zoveel waarde aan, vandaar een postief oordeel. Jammer dat ze niet gebruik maken van een Track&Trace systeem, maar in dit geval was het ook niet nodig geweest.
KlantenserviceHeb hier nog niet gebruik van gemaakt, dus geen oordeel.
Na een moeilijke start toch alles netjes geleverd.
Story: Na de bestelling geplaatst te hebben was er wat onduidelijkheid omtrent de bezorgkosten: dat stond dubbel op de bevestiging. Nadat we hierop een e-mail stuurde om wat opheldering hierover, bleef het akelig stil. Ook na enkele herhalingen. Toen we uiteindelijk naar alle mail-adressen op de website van Qnexus gestuurd hadden kregen we een reactie en werd de printer geleverd.
In originele doos netjes afgeleverd door DHL en snel; netjes de volgende werkdag.
KlantenserviceGeen reactie van het bedrijf op de miscommunicatie. Jammer, daarom een voldoende. Mist professionaliteit?