iBOOD

Gebruikers over webshop iBOOD

Doe al jaren zaken met ibood en tot nu toe tot volle tevredenheid. prijs is toch altijd lager dan je op internet kan terugvinden in vele gevallen

Erg vaak hebben ze voor mij aantrekkelijke aanbiedingen. Ik heb niets te klagen over de levertijd. De servicen en gegeven informatie is goed en helpen me met een keuze te maken. Van electronica tot huishoudelijk, er zit vaak iets bij wat mijn interesse wekt.

Meestal wordt de bestelling geleverd binnen de gestelde levertermijn, als dat een keer niet het geval is wordt dit goed gecommuniceerd

een enkele keer iets terug moeten sturen ivm te kleine maat, ook dit leverde weinig problemen op.

De prijs was erg scherp en in combinatie met een andere bestelling vielen de verzendkosten mee. Product zat keurig verpakt en werd op tijd geleverd.

Heb tientallen keren op Ibood besteld maar nog nooit een defect gehad of iets terug willen sturen. Na 3,5 jaar in de bestelde tv kapot. Probeer inmiddels al anderhalve week contact te leggen via mail (3x) en telefoon (niet bereikbaar of meer dan uren! in de wachtrij.

Je krijgt ze simpelweg niet te pakken. Gisteren van 14:45 tot 16:00 in de wachtrij gestaan. Dacht vandaag als eerste te bellen om 10:00 hebben ze de lijn dichtgegooid omtrent thuiswerken en corona crisis... dat strookt niet .

Beste tomva,

We zijn een tijdje telefonisch niet of slecht bereikbaar geweest in verband met de omschakeling naar het thuiswerken. Wel hadden we in de tussentijd een functie voor live chat toegevoegd, maar dat is misschien nog niet zo bekend.

Hopelijk is het inmiddels voor je opgelost, anders ontvangen we graag een bericht van je via webcare@ibood.nl, zodat we je alsnog kunnen helpen.

iBOOD Webcare Team

leuke bundeling dagelijkse en driedagelijkse aanbiedingen ; leuke presentatie ; degelijke werking site ; duidelijke opvolging, bij ibood hebben ze het echt wel voor mekaar

duidelijk te tracen ; goeie aflevering. in 9 jaar nooit problemen mee gehad

de zeldzame keer dat ik iets moest terugsturen (ik herinner me een onvoldoende verfmachine, en nadien nog wel eens iets) is vlot ingenomen en terugbetaald.

Altijd mooie deals, zacht prijsje. Ik ben al jaren klant, voordat ibood heel bekend werd. Het mooie vind ik de diverse deals van huis, tuin en keukenspullen.

Niet alle artikelen waren geleverd, maar kreeg snel mijn geld terug van de niet geleverde artikelen.

Heb afgelopen jaar op 2 verschillende datums via iBOOD een Philips 75PUS8303/12 tv en een LG SK10Y soundbar besteld in een super aanbieding.

Helaas moest ik de soundbar na een aantal maanden retourneren vanwege een storing, die niet gerepareerd kon worden.

De begeleiding was heel goed van meet af aan.

De enorme doos werd thuis opgehaald en iedere week werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Toen na 5 weken bleek, dat deze irreparabel was, ontving ik binnen 3 dagen mijn aankoopbedrag terug op mijn creditcard.

Gewoon een zeer goede afhandeling van a tot z.

Beste tcjvanhoogen,

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en voor de positieve review. Van tevreden klanten worden we heel blij. :)

iBOOD Webcare Team

Ik kende ibood niet, maar ik las goede berichten. Ik zag een mooie aanbieding en heb een bestelling gedaan, alles verliep netjes. Ik kreeg wat ik had besteld, het kwam netjes op tijd en voor een mooie prijs.
Het beviel erg goed, dus momenteel zijn er weer 2 bestellingen onderweg.

Ik lees voor de koop de aanbiedingen en de voorwaarden goed door. Ik heb best een aantal (ook "dure") aanbiedingen bestelt. Bij het ontvangen van de aanbieding kreeg ik precies wat er belooft is.

Het duurt iets langer voordat het verzonden wordt, maar dat geeft mij niet. Dan kan ik ook even wennen aan het idee dat ik iets gekocht heb, ipv dat het al de volgende dag bezorgd wordt, maar waar ik soms nog geen tijd voor heb om het te gaan gebruiken.

Klantenservice is goed, geeft uitgebreide uitleg maar wel in een standaard antwoord. Op zich niets mis mee, want het beantwoorde mijn vraag ruim voldoende. Dat leverde mij weer een tegenvraag op, die ik vervolgens niet beantwoord kreeg, maar oké. In het marktonderzoek na afloop over hoe ik de service had ervaren, miste ik eigenlijk ergens een mogelijk om dat simpel nog even te vermelden, maar ik snap het wel dat ik op mijn replay geen antwoord meer kreeg. Met de dagen rond Black Friday en kerst is het druk. Verder heb ik geen problemen ondervonden, tot nu toe.

Koop op deze site al jaren. Zeker 100 bestellingen gedaan.Ik denk al ruim 10 jaar of langer. Wel eens een probleem met de bestelling ondervonden. Altijd tot tevredenheid opgelost. Jammer dat ze niet altijd eerder bestelling kunnen uitleveren. Anders zou ik nog meer bestellen.

Altijd keurig verpakt. Nooit geen beschadigde items binnen gekregen. We dat ik eens twee stoelen had besteld en dat er 1 zoek was geraakt bij de bezorging.

Altijd tot tevredenheid opgelost. Wachttijd zou korter moeten zijn, daar moeten ze aan werken.

Een nieuwe waterkoker. Glas barst spontaan. Stuur maar op het beoordeling. Kosten voor verzending, onderzoek ,administratie. Onzekere uitkomst. Echt ridicuul dit. Risico ligt voor 100 % bij de koper. De meeste webshops doen dit niet. Ik ben echt boos en delete mijn account aldaar.

Levering vlg afspraak

Totaal geen empathisch vermogen. Een goede klantenservice betaald zich altijd terug nu zijn ze een klant kwijt

Beste Herman111,

We proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn. In sommige gevallen kan er sprake zijn van kosten. Bijvoorbeeld als een schade of defect door verkeerd gebruik zijn ontstaan. Maar als er iets aan het product mankeert, valt het onder de garantie en zijn er geen kosten. Onze excuses als dat niet geheel duidelijk voor je was.

iBOOD Webcare Team

Onlangs een Philips lamp besteld, kwam uiteindelijk aan met een UK stekker. De klantenservice gebeld en aangegeven dat ik het in dat geval wou retourneren. Dat kon, maar wel op eigen kosten. Slechte service.

Verzending duurt redelijk lang maar dat verwacht je bij iBood, retouren is niet gratis.

Na 10 minuten in de wacht te staan een zeer onvriendelijke medewerker aan de telefoon. Geen gratis retourlabel gekregen, hoe moeilijk kan het zijn zou je denken. Klanttevredenheid staat schijnbaar niet hoog op het lijstje bij iBood.

Beste ITsEZ,

We vinden het spijtig dat je ons een lage score toekent, terwijl we bij de aanbieding hadden verduidelijkt dat er een Engelse stekker zou worden meegeleverd bij het product. Uiteraard vinden we het jammer dat je die informatie gemist hebt.

Aangezien je zelf besloten hebt om van de aankoop af te zien binnen de zichttermijn, zijn de retourkosten voor eigen rekening. Overigens is dat wel een gereduceerd tarief.

We kunnen je slechts aanraden om voortaan de deal informatie beter te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

iBOOD Webcare Team

Ben al jaren klant bij iBOOD en heb eigenlijk nooit een slechte ervaring gehad. Je kan twisten over de verzendkosten, de genoemde "originele" prijs en de tijd die de levering soms duurt en ook niet alle deals zijn even scherp als voorheen, maar zo nu en dan zit er wel een pareltje tussen. Helaas ging het van de week mis door DHL. Bezorgen kwam niet opdagen en had vervolgens in zijn computer aangegeven dat ik niet thuis was. Hierover een klacht gestuurd naar DHL en iBOOD. iBOOD reageerde snel en ik kreeg een bon van €20,- voor mijn volgende bestelling. Prima service voor iets wat feitelijk buiten hun schuld lag.

Zie toelichting

Beste Erikzan,

Goed om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw melding. Bedankt voor deze review!

iBOOD Webcare Team

Ben er weer eens ingetrapt. Besteld, betaald en vervolgens wachten en wachten. Na twee weken de eerst mail dat het niet op tijd zou zijn. Na 3 weken een mail dat ze weer uit moeten stellen. Ze geven de mogelijkheid op dat moment om te cancelen, dat moet je ze mee geven. Maar misschien is het handiger dat je dingen aanbiedt die je ook daadwerkelijk kan versturen.

Ik via een advertentie van Ibood kreeg ik een mooie aanbieding: een 65 inch TV voor slechts 469 euro. Toen ik klikte op de advertentie Kwam ik op de ibood site terecht echter de aanbieding was nergens te vinden. Wel werd er een 55 inch aangeboden voor 469 euro. Ben altijd erg tevreden geweest over ibood maar dit is pure misleiding. Heb een klacht ingediend dus even afwachten hoe hiermee omgegaan wordt.

Normaal gesproken goed

Beste Vlijmen,

Zou je ons per email via webcare@ibood.nl willen toelichten waar je die advertentie bent tegengekomen? Dan kunnen we de oorzaak wellicht achterhalen. In onze nieuwsbrief werd het formaat correct vermeld: 55 inch.

iBOOD Webcare Team

Mijn LG Oled TV panel vertoonde zwarte balken net buiten de garantietermijn. Bij LG om een coulanceregeling gevraagd, en uiteindelijk is het door CE repair Dordrecht vervangen voor de helft van de nieuwprijs van een panel. Ik vond dat bedrag echter te hoog voor een TV van 2 jaar wanneer je kijkt naar de verwachte economische levensduur (oftwel gebruiksduurverwachting). Ik heb daarop iBood benadert en het verhaal uitgelegd. Zonder probleem kreeg ik nog een bedrag van iBood terug, waardoor het mij uiteindelijk maar 15% heeft gekost van een nieuw panel, een zeer riante vergoeding dus! Daarnaast is de communicatie uiterst vlot verlopen, al had de doorlooptijd wel iets korter gemogen. Aan de andere kant maakt mij dat persoonlijk niet zo heel veel uit, maar ik kan mij voorstellen dat er genoeg ongeduldige Nederlandertjes rondlopen die daar niet tegen kunnen.

Soms snel, soms wat langzamer. Ach, het gaat om een prijsknaller, dan kan je dat verwachten.

In de zomer kun je beter niets bestellen bij iBood:
"Je had eigenlijk vandaag al een antwoord van ons moeten krijgen. Hierbij willen we je laten weten dat we langer de tijd nodig hebben om je te kunnen helpen."
"Op dit moment zijn we door onvoorziene omstandigheden telefonisch niet bereikbaar"

Op 30 augustus een vraag ingestuurd. Op 1 augustus een automatische reactie:

"Beste Sebastiaan,

Zoals aangegeven in de vorige e-mail zouden we voor je aan de slag gaan om je vraag, met case nummer: 190730-000348 te beantwoorden. Je had eigenlijk vandaag al een antwoord van ons moeten krijgen. Hierbij willen we je laten weten dat we langer de tijd nodig hebben om je te kunnen helpen. Hiervoor vragen we nog even je geduld.

Binnen een termijn van ongeveer 1-5 werkdagen komen we bij je terug.
Met vriendelijke groet,"

Ondertussen is het 9 augustus (!). Het lijkt wel of die hele toko dicht is in de zomer.

Telefoon wordt niet opgenomen. Ik zit nu zometeen 2 weken met een tafel die ik retour wil sturen...

De bestelling was zo geplaatst, zoals wel vaker kwam daarna de mail dat het product vertraging had en dat deze niet direct geleverd kon worden (2 weken na bestelling) deze bestelling werd 1 week uitgesteld. daarna op de dag zelf weer een mail (met een slap excuus) waarom deze weer niet kon worden geleverd. met de melding dat het weer 1 week later verzonden zou worden.
Vandaag weer een mail gehad dat het weer vertraagd werd (deze keer zonder datum) naar een later moment

Zeer onbetrouwbare verzending zonder de mogelijkheid om het om te zetten van 1 verzending met 2 pakketten naar 2 verzendingen met 1 pakket in elk om vertraging te voorkomen van 1 van de 2.

Geen reactie. geen contact. reageren niet op vragen. laten zeer laat van zich horen

Een aantal keer hier een product gekocht, na aanschaf bleek in sommige gevallen levering niet meer mogelijk.
Garantie wordt met heel veel moeite en onder vreemde voorwaarden gegeven, altijd doorverwezen naar fabrikant. Dit geld voor producten binnen de officiële garantieperiode en al helemaal binnen de verwachte levensduur maar buiten officiële garantieperiode.
Slecht bereikbaar.

De NAS was vroegtijdig defect maar hiervoor werd totaal geen moeite gedaan, ik moest (ook na veel moeite van mijn kant) hiervoor toch echt bij de fabrikant zijn. Ondanks dat de wet dit anders voorschrijft. Toen bleek dat Ibood onder vreemde voorwaarden het product verkregen had en ook de fabrikant geen garantie wilde verlenen (afspraak met Ibood) werd het wel heel vervelend.
Toch maar weer naar Ibood. Ibood gaf mij aan dat zij geen kennis hadden van het product en dus geen diagnose kunnen doen van het probleem. Zodoende gaan zij ervanuit dat de vraag die ik heb naar hoe ik een en ander moet werkend krijgen een defect is en dat als dit niet zo is er een rekening mijn kant op komt voor de kosten die gemaakt worden door Ibood...

Helaas waren hier de kosten voor een rechtszaak hoger dan de kosten van het product/service en ben zodoende geen rechtszaak aangegaan.

Inmiddels geld bovenstaande voor 2 producten van in totaal ongeveer €700,-
Voor mij geen Ibood meer.

Vakinhoudelijk slecht, geen productkennis, slecht bereikbaar, onwettig handelen. Dit zijn een paar steekwoorden die passen bij de klantenservice van Ibood.

Scorekaart voor iBOOD