iBOOD

Gebruikers over webshop iBOOD

Dit is zonder meer mijn favoriete site. Op dit moment heb ik 99 produkten gekocht varierend van tropische planten tot hardware en schoeisel of keukenapparatuur. Allemaal impuls aankopen. Omdat de aanbieding zo goed was of omdat ik toch dacht; dat heb ik nodig! Altijd vergeleken op prijsvergelijkingssites en immer wieder(allways) komen ze er goed uit. Ook de klantenservice is behulpzaam hoewel af en toe een beetje traag.

sinds mijn eerste aankoop zo'n 12 jaar geleden, blijft dit mijn all time favorite site

Een ding wat ik erg mis, is de mogelijkheid om standaard een afhaalpunt in te stellen. Je moet altijd je mail en bezorgservice in de gaten houden om dat binnen 24 uur te veranderen, kost je een dag. Ik ben overdag niet altijd thuis(maar wel goed beveiligd :-) )

Zoals gezegd, nooit problemen ondervonden met oplossen van problemen. Soms is het een gemis dat maten niet goed te vergelijken zijn maar dat is het algemene probleem met online kopen.

het bestellen is heel makkelijk, de deals en dat zijn hele goede deals, die veranderen per 24 uur, de keuze van betalen is legio, en dat gaat heel veilig, de
service, die is perfect, want als er ook maar iets mis is, wordt er gelijk actie ondernomen, en dat is wel zo prettig, ik ben met deze webshop heel tevreden.

de meeste leveringen van de bestellingen duren, best wel lang, en dit heeft niet alleen met de huidige tijd te maken, wat corona betreft, het heeft ook wel te maken
met, waar ibood het inkoopt, maar als er een bestelling een bepaalde levering heeft, en is nog niet verzonden, dan krijg ik wel een berichtje, dat het iets langer duurt, en dat is wel fijn, en dan krijg ik het pakket iets later maar dat is niet erg.

ja en dan de klanten service, die is gewoon goed, want als ik dan bel of mail, dan
wordt er actie ondernomen, en dat is wel zo prettig, want daar is de klantenservice
toch voor, en die doen wat ze moeten, de mensen helpen, als er problemen zijn,
en dat is natuurlijk een geruststelling, om dit te weten, top.

Mooie aanbiedingen, goede klantenservice. Je moet soms wel ff wachten op wat je besteld, maar het wijkt zelden af van wat ze van te voren aangeven

Ik heb regelmatig iets via IBood gekocht en altijd tevreden. Ik kan deze site aan bevelen.

Ik heb een tijd getwijfeld of ik deze Galaxy Buds+ zou kopen, maar voor deze prijs prima. Ik ben helemaal tevreden.

Al veel producten gekocht via Ibood en steeds tevreden van de dienstverlening en opvolging van de bestelling. Indien er iets fout loopt kan je steeds dienst doen op hun service

Doe al jaren zaken met ibood en tot nu toe tot volle tevredenheid. prijs is toch altijd lager dan je op internet kan terugvinden in vele gevallen

Erg vaak hebben ze voor mij aantrekkelijke aanbiedingen. Ik heb niets te klagen over de levertijd. De servicen en gegeven informatie is goed en helpen me met een keuze te maken. Van electronica tot huishoudelijk, er zit vaak iets bij wat mijn interesse wekt.

Meestal wordt de bestelling geleverd binnen de gestelde levertermijn, als dat een keer niet het geval is wordt dit goed gecommuniceerd

een enkele keer iets terug moeten sturen ivm te kleine maat, ook dit leverde weinig problemen op.

De prijs was erg scherp en in combinatie met een andere bestelling vielen de verzendkosten mee. Product zat keurig verpakt en werd op tijd geleverd.

Heb tientallen keren op Ibood besteld maar nog nooit een defect gehad of iets terug willen sturen. Na 3,5 jaar in de bestelde tv kapot. Probeer inmiddels al anderhalve week contact te leggen via mail (3x) en telefoon (niet bereikbaar of meer dan uren! in de wachtrij.

Je krijgt ze simpelweg niet te pakken. Gisteren van 14:45 tot 16:00 in de wachtrij gestaan. Dacht vandaag als eerste te bellen om 10:00 hebben ze de lijn dichtgegooid omtrent thuiswerken en corona crisis... dat strookt niet .

Beste tomva,

We zijn een tijdje telefonisch niet of slecht bereikbaar geweest in verband met de omschakeling naar het thuiswerken. Wel hadden we in de tussentijd een functie voor live chat toegevoegd, maar dat is misschien nog niet zo bekend.

Hopelijk is het inmiddels voor je opgelost, anders ontvangen we graag een bericht van je via webcare@ibood.nl, zodat we je alsnog kunnen helpen.

iBOOD Webcare Team

leuke bundeling dagelijkse en driedagelijkse aanbiedingen ; leuke presentatie ; degelijke werking site ; duidelijke opvolging, bij ibood hebben ze het echt wel voor mekaar

duidelijk te tracen ; goeie aflevering. in 9 jaar nooit problemen mee gehad

de zeldzame keer dat ik iets moest terugsturen (ik herinner me een onvoldoende verfmachine, en nadien nog wel eens iets) is vlot ingenomen en terugbetaald.

Altijd mooie deals, zacht prijsje. Ik ben al jaren klant, voordat ibood heel bekend werd. Het mooie vind ik de diverse deals van huis, tuin en keukenspullen.

Niet alle artikelen waren geleverd, maar kreeg snel mijn geld terug van de niet geleverde artikelen.

Heb afgelopen jaar op 2 verschillende datums via iBOOD een Philips 75PUS8303/12 tv en een LG SK10Y soundbar besteld in een super aanbieding.

Helaas moest ik de soundbar na een aantal maanden retourneren vanwege een storing, die niet gerepareerd kon worden.

De begeleiding was heel goed van meet af aan.

De enorme doos werd thuis opgehaald en iedere week werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Toen na 5 weken bleek, dat deze irreparabel was, ontving ik binnen 3 dagen mijn aankoopbedrag terug op mijn creditcard.

Gewoon een zeer goede afhandeling van a tot z.

Beste tcjvanhoogen,

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en voor de positieve review. Van tevreden klanten worden we heel blij. :)

iBOOD Webcare Team

Ik kende ibood niet, maar ik las goede berichten. Ik zag een mooie aanbieding en heb een bestelling gedaan, alles verliep netjes. Ik kreeg wat ik had besteld, het kwam netjes op tijd en voor een mooie prijs.
Het beviel erg goed, dus momenteel zijn er weer 2 bestellingen onderweg.

Ik lees voor de koop de aanbiedingen en de voorwaarden goed door. Ik heb best een aantal (ook "dure") aanbiedingen bestelt. Bij het ontvangen van de aanbieding kreeg ik precies wat er belooft is.

Het duurt iets langer voordat het verzonden wordt, maar dat geeft mij niet. Dan kan ik ook even wennen aan het idee dat ik iets gekocht heb, ipv dat het al de volgende dag bezorgd wordt, maar waar ik soms nog geen tijd voor heb om het te gaan gebruiken.

Klantenservice is goed, geeft uitgebreide uitleg maar wel in een standaard antwoord. Op zich niets mis mee, want het beantwoorde mijn vraag ruim voldoende. Dat leverde mij weer een tegenvraag op, die ik vervolgens niet beantwoord kreeg, maar oké. In het marktonderzoek na afloop over hoe ik de service had ervaren, miste ik eigenlijk ergens een mogelijk om dat simpel nog even te vermelden, maar ik snap het wel dat ik op mijn replay geen antwoord meer kreeg. Met de dagen rond Black Friday en kerst is het druk. Verder heb ik geen problemen ondervonden, tot nu toe.

Koop op deze site al jaren. Zeker 100 bestellingen gedaan.Ik denk al ruim 10 jaar of langer. Wel eens een probleem met de bestelling ondervonden. Altijd tot tevredenheid opgelost. Jammer dat ze niet altijd eerder bestelling kunnen uitleveren. Anders zou ik nog meer bestellen.

Altijd keurig verpakt. Nooit geen beschadigde items binnen gekregen. We dat ik eens twee stoelen had besteld en dat er 1 zoek was geraakt bij de bezorging.

Altijd tot tevredenheid opgelost. Wachttijd zou korter moeten zijn, daar moeten ze aan werken.

Een nieuwe waterkoker. Glas barst spontaan. Stuur maar op het beoordeling. Kosten voor verzending, onderzoek ,administratie. Onzekere uitkomst. Echt ridicuul dit. Risico ligt voor 100 % bij de koper. De meeste webshops doen dit niet. Ik ben echt boos en delete mijn account aldaar.

Levering vlg afspraak

Totaal geen empathisch vermogen. Een goede klantenservice betaald zich altijd terug nu zijn ze een klant kwijt

Beste Herman111,

We proberen altijd zo duidelijk mogelijk te zijn. In sommige gevallen kan er sprake zijn van kosten. Bijvoorbeeld als een schade of defect door verkeerd gebruik zijn ontstaan. Maar als er iets aan het product mankeert, valt het onder de garantie en zijn er geen kosten. Onze excuses als dat niet geheel duidelijk voor je was.

iBOOD Webcare Team

Onlangs een Philips lamp besteld, kwam uiteindelijk aan met een UK stekker. De klantenservice gebeld en aangegeven dat ik het in dat geval wou retourneren. Dat kon, maar wel op eigen kosten. Slechte service.

Verzending duurt redelijk lang maar dat verwacht je bij iBood, retouren is niet gratis.

Na 10 minuten in de wacht te staan een zeer onvriendelijke medewerker aan de telefoon. Geen gratis retourlabel gekregen, hoe moeilijk kan het zijn zou je denken. Klanttevredenheid staat schijnbaar niet hoog op het lijstje bij iBood.

Beste ITsEZ,

We vinden het spijtig dat je ons een lage score toekent, terwijl we bij de aanbieding hadden verduidelijkt dat er een Engelse stekker zou worden meegeleverd bij het product. Uiteraard vinden we het jammer dat je die informatie gemist hebt.

Aangezien je zelf besloten hebt om van de aankoop af te zien binnen de zichttermijn, zijn de retourkosten voor eigen rekening. Overigens is dat wel een gereduceerd tarief.

We kunnen je slechts aanraden om voortaan de deal informatie beter te lezen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

iBOOD Webcare Team

Ben al jaren klant bij iBOOD en heb eigenlijk nooit een slechte ervaring gehad. Je kan twisten over de verzendkosten, de genoemde "originele" prijs en de tijd die de levering soms duurt en ook niet alle deals zijn even scherp als voorheen, maar zo nu en dan zit er wel een pareltje tussen. Helaas ging het van de week mis door DHL. Bezorgen kwam niet opdagen en had vervolgens in zijn computer aangegeven dat ik niet thuis was. Hierover een klacht gestuurd naar DHL en iBOOD. iBOOD reageerde snel en ik kreeg een bon van €20,- voor mijn volgende bestelling. Prima service voor iets wat feitelijk buiten hun schuld lag.

Zie toelichting

Beste Erikzan,

Goed om te lezen dat je tevreden bent over de afhandeling van jouw melding. Bedankt voor deze review!

iBOOD Webcare Team

Ben er weer eens ingetrapt. Besteld, betaald en vervolgens wachten en wachten. Na twee weken de eerst mail dat het niet op tijd zou zijn. Na 3 weken een mail dat ze weer uit moeten stellen. Ze geven de mogelijkheid op dat moment om te cancelen, dat moet je ze mee geven. Maar misschien is het handiger dat je dingen aanbiedt die je ook daadwerkelijk kan versturen.

Scorekaart voor iBOOD