Gebruikers over webshop Media Computers
Review toevoegenHet scherm van mij Acer Aspire V5 was stuk, ik heb een week getwijfeld of ik een nieuwe laptop zou gaan kopen, ik hem zou laten repareren of zelf zou gaan repareren. Laten repareren zou 150 tot 200 euro gaan kosten, de helft van wat hij gekost heeft 4 maanden terug. Een nieuwe kopen is ook zonde, want de computer zelf deed het gewoon nog. En zelf een nieuw scherm erin zetten werd mij sterk afgeraden door de Media Markt en Acer zelf.
Toch besloot ik zelf eens een kijkje te nemen, laptop rand verwijderd en scherm gedemonteerd, het bleek allemaal veel makkelijker dan werd gezegd. Toen ging ik googlen op het artikelnummer van het beeldscherm en kwam op de website van mediacomputers.nl. Een nieuw schermpje voor mijn Acer kostte hier 85 euro, de goedkoopste die ik tot daaraan toe had gezien.
Nette en overzichtelijke website, ik kon alleen geen Thuis Waarborg logo vinden, dan wantrouw ik altijd een beetje dus ging ik opzoek naar wat reviews over mediacomputers.nl. Ik vond goede reviews, dat wekte weer wat vertrouwen.
Wat ik misschien nog aanraadt aan mediacomputers.nl om bij elk artikel erbij te zetten of het op voorraad is. Nu heb ik eerst gebeld of ze het op voorraad hadden.
Na gebeld te hebben of ze het op voorraad hadden, werd mij dat bevestigd en en vertelde ze me dat ik hem binnen één of twee dagen zou ontvangen. Ik heb het schermpje direct besteld en hij is de volgende dag bezorgd. Netjes en goed verpakt.
Direct het schermpje gemonteerd en mijn laptop is weer als vanouds!
Voor iedereen die ook twijfelt tussen repareren of zelf een schermpje erin te gaan zetten: zoek eens op mediacomputers.nl, daar vind je heel veel verschillende schermpjes voor je laptop. Het demonteren en monteren kost nog geen kwartier werk, want het is enkel de rand verwijderen, vier schroefjes los draaien, stekkertje loskoppelen en vervolgens in omgekeerde volgorde weer monteren. Scheelt je zo 25 tot 50 euro wanneer je het laat doen.
Direct het schermpje gemonteerd en mijn laptop is weer als vanouds!
Vervangende voeding besteld voor mijn oude laptop. Helaas bleek het wattage te laag, dus dat klopte niet helemaal met wat er op de website.
VerzendingGoed verpakt en mooi op tijd verzonden.
KlantenserviceNadat ik gemeld had dat de voeding niet werkte, kreeg ik direct bericht waar ik het pakket terug naar kon sturen. Na het terugsturen duurde het ca. 15 dagen en toen kreeg ik het hele bedrag, inclusief mijn eigen verzendkosten terug. Netjes zoals het hoort.
De 25e besteld binnen 2 dagen in huis goeie verpakking en kwaliteit lader.
Ook netjes een track en trace code van GLS.
Binnen 2 dagen netjes verpakt binnen.
Overzichtelijke website, ik zocht een laptop LCD-scherm dat ik uiteindelijk heb gevonden omdat compatible onderdeelnummers worden vermeld bij de productomschrijving op de website. Goed bereikbaar en behulpzaam via de telefoon. Ik heb het scherm afgehaald en werd vriendelijk geholpen door de medewerker, welke overigens goede technische kennis had. De prijs was goed, maar vooral aantrekkelijk omdat de winkel bij mij in de buurt is (Delfshaven) en ik zo zeker kon zijn van een onbeschadigd en goed functionerend LCD-scherm.
Dit is een simpele website die wel de juiste informatie heeft. Een leek kan heel gemakkelijk de weg vinden op de website. Nadat ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik direct een bevestiging van de bestelling. De betaling dient te geschieden binnen drie dagen (72 uur). Je kunt via IDEAL, Paypal en een creditcard betalen. Voor bezorgen komt er €7 erbij, bij betaling onder rembours is dat €15 en bij ophalen zijn er geen kosten. Ik koos dus voor het laatste. Ik kreeg de dag erna een mail dat de adapter op voorraad was. Qua prijzen vielen ze mij hartstikke mee. Ik betaalde wel €3 extra voor een kabel, maar die kabel was van prima kwaliteit.