Gebruikers over webshop GSMstunts.nl
Review toevoegenLet op! Indien u een Sony Ericsson Aino toestel bij dit bedrijf aanvraagd krijgt u een exemplaar uit Duitsland. Er wordt geen Nederlandse handleiding bijgevoegd. Bij dit exemplaar wordt dan ook geen Bluetooth alsmede geen Docking Station meegeleverd. Dat staat weliswaar op hun website maar, m.i. verwacht men wel deze onderdelen die normaal gesproken deel uit maakt van dit model te kunnen ontvangen. Men kan achteraf geen accessoires aanvragen voor dit model. Ook niet bij Sony Ericsson.
De levertijd viel teleurstellend uit ook hoewel op hun website stond dat het toestel binnen 2 à 3 dagen leverbaar zou zijn. Ze hebben dezes inmiddels aangepast.
Ik ontving geen bericht over de vertraging. Ik moest toen zelf contact met ze opnemen om te weten te komen wat ermee aan de hand was. Na een aantal pogingen het toestel te laten verzenden heb ik uiteindelijk mijn rechtsbijstandverzekeraar moeten inschakelen om het toestel te krijgen.
De doos waarin het toestel zat stond los in een iets wat grotere doos zonder extra verpakking zodat de binnendoos heen en weer kon slingeren.