Gebruikers over webshop MacCity
Review toevoegenBij een beroep op garantie reageert MacCity niet op telefoon of email. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak, en die kun je dus niet maken.
KlantenserviceEen reparatie duurde 6 weken, tijdens deze periode werd niet gereageerd op vragen over de nog te verwachten reparatieduur. Na deze reparatie deed de toetsenbordverlichting het niet meer: al met al duurde deze reparatie 7 weken.
Topaanwinst voor ons internationaal bedrijf!
We bestellen regelmatig Apple producten bij Maccity, Ze hebben vaak ruime voorraad. en Dit bedrijf heeft blijkbaar ook de juiste contacten bij Apple, een high spec Macbook CTO heeft er 5 werkdagen over gedaan van bestelling tot bedrijf!
Zeer tevreden, Ik zou dit aan iedereen aanraden!
Binnen een dag met koerier.
KlantenserviceZeer vriendelijk, duidelijk. de Appleproducten die ik hier bestel hebben een applecare erop nodig, Maccity besteld een "Autodeploy" van de applecare zodat ik deze zelf niet hoef te activeren wat mij veel tijd bespaard.
Verder handelen ze professioneel, en kan je ze vertrouwen op betrouwbaarheid.
Heb op 28 maart 2011 een iPad2 besteld en vooruitbetaald. De vermoedelijke leverdatum zou half april zijn. Na eind april 2011 contact met ze te hebben opgenomen werd mij verteld dat er mondjes maat iPad2 werden uitgeleverd. Op 13 mei is iPad2 via verzenddienst Mikropakket afgeleverd.
VerzendingDe iPad2 was helaas zonder omslag verzonden, dus er is een kans dat iPad2 niet op de plaats van verzending aankomen. De verpakking was wel stevig genoeg, ook moest er een handtekening voor ontvangst worden gezet.