Gebruikers over webshop VenderParts.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenSnelle levering (kwam op de aangegeven datum binnen), duidelijke website en pakketje kwam uitstekend verpakt binnen.
VerzendingGoede verpakking, zat genoeg bufferruimte tussen de doos en het product en kwam op de voorspelde datum binnen.
AlgemeenNa 3x een defect product te hebben ontvangen, blijf ik achter zonder product en met hoge verzendkosten die ze niet willen crediteren.
VerzendingDe verzending was snel. Dat is dan ook het enige positieve.
KlantenserviceVenderparts stuurt 3x achter elkaar een kapotte subwoofer (gecontroleerd in 2 verschillende auto's met splinternieuwe bekabeling en door hun geleverde versterker, en dubbel gecontroleerd met een eerdere subwoofer van hetzelfde model, die wel in beide auto's perfect werkt).
Ze laten mij voor de retourzending betalen, terwijl de wet duidelijk voorschrijft dat bij een non-conformiteit álle kosten (dus ook voor retourzending) voor de verkoper zijn.
Nu zit ik zonder subwoofer en met flinke kosten van het steeds weer terugsturen van een zwaar pakket.
Geen excuses, geen terugbetaling van deze kosten. Alleen een nogal kinderachtige discussie van de eigenaar van het bedrijf.
Zo ga je niet met je klanten om.
Algemeen09022019 via marktplaats een Blackvue dashcam gevonden , deze stond er al vanaf dec. 2018 voor een leuke prijs.Xtra info opgevraagd via APP en nog steeds leverbaar aldus J.W. van HIFIDUMP en een verwijzing naar de site.Op de site echter blijkt de aanschafprijs een stuk duurder.Bij navraag via APP geen antwoorden meer.Toen maar enkele telefoongesprekken gevoerd maar het resultaat was een onbevredigend antwoord over marktplaatsjongens die dit fout hadden gedaan en uiteindelijk werd de advertentie onder het gesprek verwijderd en was er totaal niets meer mogelijk!Een gemiste kans HIFIDUMP.Geen enkele coulance o.i.d. Zo ga je niet met je klanten om HIFIDUMP.
Klantenservice09022019 via marktplaats een Blackvue dashcam gevonden , deze stond er al vanaf dec. 2018 voor een leuke prijs.Xtra info opgevraagd via APP en nog steeds leverbaar aldus J.W. van HIFIDUMP en een verwijzing naar de site.Op de site echter blijkt de aanschafprijs een stuk duurder.Bij navraag via APP geen antwoorden meer.Toen maar enkele telefoongesprekken gevoerd maar het resultaat was een onbevredigend antwoord over marktplaatsjongens die dit fout hadden gedaan en uiteindelijk werd de advertentie onder het gesprek verwijderd en was er totaal niets meer mogelijk!Een gemiste kans HIFIDUMP.Geen enkele coulance o.i.d. Zo ga je niet met je klanten om HIFIDUMP , dit is geen zaken doen!
AlgemeenSupergoede service. Toen ik over de dakkoffer belde, hebben ze me direct goede uitleg en tips gegeven over het gebruik ervan. Vriendelijke mensen, scherpe prijzen en uitstekende service dus!
AlgemeenDuidelijk, levering volgens afspraak, veel keuze aflevermogelijkheden en een extra service! Hier wordt je als consument blij van!
VerzendingVeel afleveropties dus geen niet thuis briefje levering ook echt de volgende dag!
In de opmerking van de bestelling iets gevraagd en meer dan verwacht voor terug gekregen. Klanten verrassen, daar kunnen veel andere bedrijven van leren. Ongekend! Ga zo door!
De bestelling was makkelijk te plaatsen. Geen omwegen gewoon met een paar klikken bestellen en betalen.
VerzendingIk had mijn product voor 17:00 besteld en dat werd zeker waar gemaakt, volgende ochtend om 10:00 was het pakket al bij mij in huis. Top
De bestelling was eenvoudig te plaatsen, door hun one-step-checkout. Ik werd netjes per e-mail geïnformeerd over de status van mijn bestelling.
VerzendingIk had de bestelling rond 16:00 geplaatst en werd de volgende dag om 11:00 al bezorgd door PostNL. Goed verpakt, wat natuurlijk belangrijk is bij een nieuwe autoradio.
KlantenserviceIk had een aantal vragen over de Pioneer en werd snel en duidelijk geholpen aan de telefoon. Ze hebben duidelijk veel verstand van zaken.
Hifidump.nl sjoemelt met voorraadinfo!
Hier een antenne besteld omdat deze volgens de website op voorraad was, zodat ik die de volgende dag mooi kon afhalen.
Werd ik de volgende dag gebeld dat deze niet bij hun op voorraad was, maar bij een toeleverancier. Dat is echter een heel andere status! Hierdoor wordt je op het verkeerde been gezet.
En blijkbaar doet Hifidump dit al langer, getuige een review van iemand op Kiyoh die een Tomtom had besteld, maar dus voor niets naar Halle reed (https://www.kiyoh.nl/hifidump_nl/?stars=5&k=in)
Uiteindelijk bleek dan ook nog dat de leverancier de antenne ook niet op voorraad had, sterker nog, helemaal niet kon leveren.
Bovendien heeft deze antenne (http://www.hifidump.nl/al...ab-raamantenne-folie.html) nu nog steeds de status "op voorraad" heeft, terwijl hij dus niet leverbaar is.
Omdat ik had aangegeven de antenne af te willen halen werd ik direct de ochtend na de bestelling gebeld, waarin Hifidump aangaf dat de antenne niet op voorraad was. Dit bespaarde mij een vergeefse rit. Dat is dan wel weer netjes.