Gebruikers over webshop Castle Gameshop
Review toevoegenGoede prijs voor een 1,5m HDMI kabel. Voor mij de reden om deze shop te proberen ondanks het feit dat niet alle reviews positief waren
VerzendingVerpakt in een bubbelenvelop, paste fijn door de brievenbus dus werd gewoon bezorgd toen ik niet thuis was. Het was wel nog fijn geweest als er nog een factuur/besteloverzicht in de envelop had gezeten.
Geleverd in een dag tijd!
12 november besteld als pre-release order. Verwachte levertijd 5 december. 20 december nog steeds niks binnen. Half december gebeld over waar mijn levering is. Hun argument: Niet genoeg besteld. Zoeken uit wanneer we kunnen leveren. Bellen terug, wordt niet terug gebeld, maar zie 20 december op site staan: Op voorraad, 1-3 dagen levering. Ik bellen en klagen, wordt binnen 1 uur terug gebeld, zou nu 1-3 dagen duren. De levering werd vandaag of morgen verwacht.
Je zou verwachten terug gebelt te worden als het beloofd wordt, berichtgeving te krijgen als ze het product weer kunnen verkopen en niet onnauwkeurige voorraden en beschikbaarheid te geven op hun website. Zowel op 20 december als tijdens de pre-release orders.
Als met al een twijfelachtige manier van zaken doen. Sinterklaaslevertijd viel in het niet en nu is het hopen dat hij nog voor Kerst binnenkomt.
Eerste keer werd ik niet teruggebeld ondanks belofte, na een klacht van 'waar is mijn levering'. Tweede keer wel netjes teruggebeld over mijn levering. niettemin zijn ze rammelend in hun voorraad aankondigingen op hun website. Momenteel ben ik in afwachting van hun levering. Als ik hun shop rating (makkelijkerI) in de tweakers website had gevonden had ik wellicht niet besteld.
Heb Battlefield Bad Company 2 bij dit bedrijf besteld, service was uitstekend en was overzichtelijk om te zien of de bestelling was aangekomen en of verstuurd.
Had het in het begin van de avond besteld en kreeg ongeveer 1 uur later een orderbevestiging.
---
Kreeg een paar dagen na levering een mail of het product goed was aangekomen en of het naar behoren beviel, heb gezegd dat het is ontvangen en dat het naar behoren werkt en dat ik hun dank voor de snelle levering en de service en ik ga er zeker vaker wat bestellen.
5 sterren voor deze zaak.
Kwam in een envelop binnen een paar dagen later, was tevreden over de service en het spel was onbeschadigd.
Mijn eerste shopsurvey hier. Hopelijk is het volgens de juiste regels geplaatst. Ik wilde graag mijn (slechte) ervaringen van de Castle Games webshop hier delen.
Ik heb 2 games besteld op 3 December waarvan er 1 inmiddels na moeizaam contact is binnengekomen. Het was niet makkelijk om contact op te nemen, maar dit kan door de feestdrukte gekomen zijn.
Hun Twitter-service is sinds 5 December al niet meer geupdate, terwijl ze beweren binnen 30 minuten te antwoorden.
Ze beweren bij bestelling voor 16.00, dezelfde dag te versturen, maar dit was bij mij niet het geval. Ik moest letterlijk achter mijn bestelling aanlopen, en de communicatie van hun kant af was ver te zoeken.
De voorraad status op de site is niet actueel. Games waarvan Castle Games beweerd dat deze op voorraad zijn, zijn in mijn geval "niet meer te krijgen bij de leverancier". Zelfs nu, een week later, staat hij nog als leverbaar, terwijl dit niet zo is.
Dit kan toeval geweest zijn, maar als Castle Games aan het begin al vermeld had dat deze titel niet op voorraad was, had ik hem natuurlijk niet gekocht.
New Super Mario Bros Wii U, heeft de beloofde leverdatum niet gehaald. Met Sinterklaas in gedachten, op 3 December besteld op Castle Games. Maar na 5 December nog niets ontvangen. Uiteindelijk binnen gekregen op zaterdag 8 December. Na moeizaam contact.
Sonic All-Stars Racing Wii U, ook op 3 December besteld maar op 11 December nog niet ontvangen. Komt overinges ook niet meer, omdat hij blijkbaar niet meer te krijgen is bij de leverancier.
Ik heb hier mijn vraagtekens bij omdat het spel pas net uit is, en hij op hun site nog steeds op "voorraad" is. De site is dus duidelijk niet actueel, erg vervelend als je iets snel wilt hebben en de site dus niet de actuele voorraad laat zien.
Update: Ik kreeg vandaag een melding dat mijn geld reeds is terug geboekt, snel en netjes afgehandeld. Feit blijft natuurlijk dat ik deze service liever had gezien voor mij bestelling.
Ik zal niet terugkeren als klant bij Castle Games, maar heb toch mijn Aftersales beoordeling even herschreven.
Maandagnacht een Playstation 3 320GB besteld. Woensdag 14 november kreeg ik een mail van een medewerker dat de PS3 door een technische fout op de website is gekomen...
Tegen meerprijs kon ik wel een andere versie krijgen. Dat wilde ik niet, ik had alternatief voorgesteld maar dat kon ook niet. Dus 15 november op de mail gereageerd dat ze dan het geld maar terug moesten storten. Geen reactie. Op 22 november nog een mail, en een bericht op Facebook. Geen reactie.
Vandaag twee keer geprobeerd te bellen, maar ik krijg 3 korte piepen en vervolgens niks.
Hopelijk krijg ik mijn €229 nog terug, maar mij zie je hier niet meer.
---
Er is niks verzonden.
Goedendag,
Wij hebben uw mail ontvangen echter heeft u gecommuniniceerd naar een intern en persoonlijke mail account van een van onze medewerkers. Zoals aangegeven op onze website wordt u altijd verwezen naar de algemene mailbox info@castlegames.nl.
In het geval van ziekte of vakantie wordt deze inbox door iedereen gelezen, in dit geval heeft u nu langer moeten wachten op een reactie dan nodig was geweest.
Castle Games
Ik werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Het spel die ik heb besteld was dus niet op voorraad bij Castle Gameshop maar bij haar leverancier. Dit stond niet vermeld op de website, maar wel in de mail die ik direct kreeg.
VerzendingDoor bovengenoemde reden, duurde de verzending niet één, maar twee werkdagen. Zat ook nog weekend tussen waardoor het voor mij vier dagen duurde. Ik had geen haast, dus was het ook geen probleem.
Het spel was netjes verpakt. Al met al ben ik tevreden en kan ik hier de volgende keer met een gerust hart een spel o.i.d. bestellen.
site was wat onduidelijke om welke versie van game het ging, maar heb het spel besteld en daarna vragen gesteld om er zeker van te zijn dat ik het spel zou hebben als het de juiste versie was. Bleek achteraf niet het geval.
Spel is netjes op tijd geleverd. Had achteraf nog wat vragen over bestelstatus, maar die zijn allemaal uitzonderlijk goed beantwoord.
Spel is netjes op releasedatum afgeleverd.
KlantenserviceHad achteraf nog wat kritische vragen over de bestelling en wat dingen eromheen, maar die zijn allemaal uitzonderlijk goed beantwoord, vandaar een zeer goed.
De kritische vragen gingen onder andere over de onduidelijkheid van de bestelstatus en de onduidelijkheid van de site, maar zoals gezegd, heel goed en positief op gereageerd en case closed
Ik had enemy unknown besteld in de preorder, had een vrij weekend en ik had me flink verheugd om in het weekend te spelen.
Vervolgens krijg ik de volgende mail:
Het door u gekozen product staat in bestelling bij onze leverancier en zal na verwachting binnen komen op 11-10-2012. Deze datum betreft een indicatie gebaseerd op de laatste update vanuit onze leverancier...
Nou spel is nooit gekomen, niet op vrijdag (12 okt) en niet op zaterdag(13okt). En het ligt toch echt aan castle games want een ander pakket dat ik vrijdag had besteld was er gewoon zaterdag.
Als je hier iets besteld in de pre order verwacht het niet op tijd bij deze shop. Wat mijn inziens het preorder concept teniet doet!
===
17/10/2012
Uiteindelijk gisteren een net mailtje dat mijn annulering is geaccepteerd en dat het geld word geretourneerd. Heb mijn Zeer slechte ervaring veranderd in slecht
Op verschillende manieren al contact proberen te krijgen. Maar het is onmogelijk om in contact te komen met dit bedrijf. Ik heb namelijk al gemaild (nog geen reactie), webform ingevuld (nog geen reactie), gebeld en na 10 minuten werd in de wacht werd de verbinding verbroken.
Goedendag,
Kunt u uw ordernummer gaarne per mail doorgeven. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat u geen reactie heeft gehad. Wij hebben enkel 2 annuleringen voor dit product (zoals door u omschreven) ontvangen van klanten gezien het voorheen gecommuniceerde leveringstermijn niet behaald kon worden. Gaarne zou ik voor u willen uitzoeken wat er is misgegaan, mag ik u verzoeken een mail te sturen onder referentie van deze shopreview.
Alvast vriendelijk bedankt,
17/10/2012
Goedendag,
Zou u kunnen doorgeven wat uw ordernummer is, zodat wij kunnen uitzoeken of er iets is misgegaan in de communicatie?
Castle Games
Product besteld via de site waar ik me nieuw moest aanmelden. Registratie ging snel en producten uitkiezen en de rest (adresgegevens + betaalwijze) afhandelen is makkelijk. Product is volgende dag verzonden en dag erop afgeleverd wat zeer netjes is aangezien ik na 16:00u mijn bestelling geplaatst had en op de site duidelijk vermeld staat voor 16h besteld = volgende dag in huis mits artikel voorradig.
VerzendingNetjes verpakt, originele verpakking v/h spel was ongeopend & goed genoeg beschermd tegen (val)schade door luchtzakjes aan de binnenzijde v/d envelop.
Artikel was niet op voorraad maar binnen een dag alsnog met de daaropvolgende verzending. Alles verliep prima geen klachten.
VerzendingKeurig verpakt in noppenfolie met bijbehorende factuur.
Nb. De fysieke winkel in Deventer is overgegaan in Gamemania.
Goedendag,
Voor meer informatie omtrent de overgang en fusie van Castle Games met ons hoofdkantoor verwijs ik u naar http://on.fb.me/Jq5aA0.
Castle Games
Ik had de winkel gekozen omdat ze de enigste waren met Diablo 3 op voorraad.
Het betellen ging vrij makkelijk. Na bestelling krijg je een vrij simpele bevestiging mail.
Alles op de site laad wel erg langzaam.
Op 30-5-2012 had ik Diablo 3 besteld bij hun omdat het volgens de website op voorraad was en voor 16:00 besteld morgen in huis.
Je hoeft er ook geen verzendkosten te betalen.
Één dag na bestelling kreeg ik een mail: product is niet bij ons op voorraad maar wel bij onze leverancier. Zoals aangegeven op de website zal de levertijd van uw product 1-3 werkdagen bedragen.
Later op de dag een mail dat de verwachte lever datum 6-6-2012 bedraagt.
Op 4-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 7-6-2012 bedraagt.
Op 6-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 8-6-2012 bedraagt.
Op 7-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 15-6-2012 bedraagt.
Op 12-6-2012 een mail dat de verwachte lever datum 13-6-2012 bedraagt.
Op 14-06-2012 de bestelling dan eindelijk ontvangen.
In plaats van toe te geven dat ze geen idee hebben wanneer ze het spel weer binnen krijgen gebruiken ze de bovenstaande misleiding om te zorgen dat je maar niet annuleert. Dat vind ik niet acceptabel.
En met betrekking tot de verpakking: Het spel zat in een noppen folie envelop.
Met plakband zat het factuur op het kartonnen doosje geplakt, die je beschadigt met het verwijderen van het factuur (heel slim).
Goedendag,
U heeft de dag na uw bestelling een mail ontvangen waarin werd aangegeven wat het probleem was omtrent de voorraad indicatie op onze website. Ik citeer: "Gezien wij gisteren slechts een beperkte voorraad Diablo III geleverd hadden gekregen door onze leverancier is uw order in backorder gezet gezien er onvoldoende voorraad was om alle klanten uit te leveren".
Vervolgens is er een traject gestart waarin wij constant updates hebben gestuurd na aanleiding van de laatst beschikbare informatie vanuit onze leverancier. Gezien de leveringsindicatie regelmatig werd verlegd of aangepast hebben wij hierop u op de hoogte gehouden door middel van updates.
U ervaart u dit als een vorm van misleiding terwijl veel klanten juist waarderen op de hoogte te worden gehouden van de status van de levering van hun bestelling. Wij zitten in een spagaat gezien de ene klant de ander niet is. Indien de leveringsindicatie wordt verlegd kunnen wij immers ook geen melding maken, maar de ervaring leert dat wij dan worden afgekeurd gezien wij geen pro-actieve houding aannemen.
In ieder geval ons excuses voor vertraging op deze levering en hopelijk verklaard de bovenstaande tekst afdoende welk probleem zich heeft voortgedaan.
Castle Games
Deze webshop heeft een goed overzichtelijke website die er ook nog mooi uit ziet.
Alles waarvan ze zeggen dat ze daadwerkelijk op voorraad hebben, is ook op voorraad en komt ook binnen één werkdag binnen.
Ook is betalen via iDeal gratis (dat zie je nog wel eens anders) en ook verzenden is gratis, tenzij voor rembours gekozen wordt.
Op de website staat precies hoe ver je order is en ik kreeg ook een track and trace nummer. Zelf heb ik hier geen gebruik van gemaakt gezien de volgende dag de postbode al op de stoep stond (Post NL)
Games werden in een envelop met bubbeltjes plastic geleverd en dat zat samen met de playstation(doos) in een grotere doos met grote luchtzakken.
Ik wilde DJ Hero 2 bestellen. Deze shop was de goedkoopste. Na alle registraties moest bij het uitchecken plots 10 euro verzendkosten betaald worden.
Op tweakers stond 0 euro verzendkosten vermeld.
50% duurder dan geadverteerd. Dacht het niet.
Goedenavond,
Indien u besteld en betaald onder rembours worden er 10 euro administratieve kosten gerekend gezien deze betaalmethode extra kosten met zich meebrengt. Ik ga ervan uit dat u dit bedoeld, gezien wij niet exact kunnen opmaken welk probleem u exact heeft ondervonden. Overigens vragen wij u als bezoeker eerst met ons contact op te nemen voor verduidelijking, gezien wij sneller kunnen reageren indien u direct contact zoekt. Overigens is het antwoord op bijkomende administratieve kosten bij betaling onder rembours ook vermeld in onze F.A.Q.
Wij hopen dat dit uw probleem afdoende verklaart.
Met vriendelijk groeten,
Sander Hidding
Castle Gameshop
De webshop vond ik zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Ook kreeg ik direct een mailtje na mijn bestelling als bevestiging.
VerzendingTrack&trace was niet mogelijk bij GLS, of in ieder geval, ik kreeg deze code niet. Verder kwam het pakketje keurig op tijd, de doos waarin het werd geleverd leek wel een beetje nat. Maar dat zal wel met het huidige weer te maken hebben.
Goedendag,
Het klopt dat de TT code via uw account momenteel niet is in te zien. Dit komt door dat de koppeling vanuit de GLS is vernieuwd, waardoor de huidige extensie is verlopen. Wij zijn momenteel achter de schermen bezig deze functie te updaten.
Wij wensen u veel plezier toe met uw bestelling en bedanken u voor het plaatsen van deze positieve feedback.
Met vriendelijk groeten,
Sander Hidding
Castle Gameshop
Ik heb 2 weken voor de release een bestelling geplaatst van zowel een pre-order van de 3DS als het reeds beschikbare spel Pokemon White. Na 2 dagen kreeg ik tot mijn verbazing White al binnen waar ik verwachte dat deze gezamenlijk verstuurd zouden worden. Een aangename verrassing.
De 3DS zou op de dag van release in huis moeten zijn, echter één dag voor de release kreeg ik een mail met daarin de mededeling dat door leveringsproblemen van Nintendo hij pas later zou aankomen. Daar baalde ik natuurlijk wel van maar dit was niet Castles schuld. Ze gaven ook netjes de mogelijkheid om hem te annuleren. Aangezien ik niet kon wachten heb ik de volgende dag de 3DS bij een andere winkel gehaald echter toen ik 's avonds mijn bestelling wou annuleren bij Castle las ik een ander mailtje dat hij toch al verstuurd was.
Toen de tweede 3DS van Castle was aangekomen heb ik contact gehad met Castle, vervolgens de 3DS terug gestuurd en netjes mijn geld terug gestort gekregen.
Het spel was netjes op tijd. De 3DS helaas dus niet vanwege leveringsproblemen.
KlantenserviceNa het ontvangen van de 3DS heb ik deze terug gestuurd, ik kreeg binnen enkele dagen een mailtje dat ze hem ontvangen hadden. Ik heb mijn gegevens gemaild en binnen enkele dagen stond het geld weer op mijn rekening. Netjes afgehandeld. Verder niets op aan te merken dus.
De website heeft een goede voorraadindicatie. Na het bestellen krijg je voldoende statusmails. Het betalen kan met iDeal zonder extra kosten. Prima dus.
VerzendingEen nette bubbelenvelop en geen verzendkosten. Ook goed voor elkaar dus.
Website is redelijk overzichtelijk, goede prijzen en geen verzendkosten. Goede en voldoende betaalmogelijkheden.
VerzendingBestelling op donderdagavond om zes uur bestelt, zou binnen 48 uur komen. Ik kreeg een berichtje op donderdagavond dat de bestelling met de zending van vrijdag zou worden verzonden en binnen 2 dagen bezorgd zou zijn. Op maandag een berichtje terug dat het vandaag of morgen bezorgd zou zijn. Nu kreeg ik het product woensdag pas. Niet bepaalt binnen 48 uur!
Bestelling binnengekregen kwam ik erachter dat het plastic waarin mijn xboxcontroller verpakt zat stuk was maar het product was heel en maar niets verder ondernomen. Maar wel slordig.
Niet nodig gehad.
Eindelijk een echte gameshop die nog echte verkopers heeft die de telefoon gewoon oppakken zonder dure 0900 nummers en ze weten ook waarover ze praten.
Bestelling geplaatst, van te voren even gebelt om te kijken of hij ook echt op voorraad was en de volgende dag had ik mijn Special Edition Xbox 360 in huis !
Ze hielpen zelfs mee met het doorgeven van het serie nummer van de xbox ivm registratie bij MS ivm de aanvraag van een data transfer kabel.
Super service, bereikbaar, prima prijzen en snelle levering !
Goed, netjes verpakt en snel !
Goed ipv zeer goed omdat ik liever verzending zie met TNT omdat als je 2x niet thuis bent je het gewoon kan afhalen bij het postkantoor.
Bij GLS en andere bezorgdiensten kan je dan naar 1 van hun distributie centra komen en die zijn vaak niet naast de deur en allemaal extra gedoe.
Geen ervaring mee
Bestelde titel was DIVINITY II - EGO DRACONIS. De titel is zowel in de tweakers pricewatch als in deze shop, verkeerd geprefixed met "divine".
De website werkt bestellingen vlot en handig af. De search functie werkt echter niet naar behoren. (vul divinity in en je krijgt enkel de xbox versie als resultaat, los van je huidige categorie)
Bij overschrijving ontving ik geen notificatie van betaling maar een opmerking plaatsen op hun site volstond voor onmiddellijke genoegdoening.
Het duurde 4 werkdagen langer dan een andere game in een andere winkel. Niet al te snel dus maar de titel heeft in weinig winkels een flinke voorraad. Bovendien kan de post dit verschil ook beïnvloeden.