Gebruikers over webshop Electro-Sat
Review toevoegenVeel keuze aan allerlei satelliet materialen. Ook witgoed is daar te koop. Email contact loopt soms wat stroefer. Website is duidelijk.
VerzendingSnelle levering,volgende dag binnen gekregen. Informatie over de verzending duidelijk genoeg.
KlantenserviceDe sat ontvanger die ik in oktober 2011 daar heb gekocht is voor reparatie in garantie periode naar de fabriek opgestuurd.
Na 8 weken nog niet gehoort over de ontvanger.
na een mail te hebben gestuurd naar Electro-sat werdt ik 5 minuten later opgebeld en werd mij een nieuwer type als vervanger aangeboden.
Hier heb ik niet op gerekend en vind dit een hoge waardering waard.
Op zondagmiddag heb ik een VU+ Solo linux satellietontvanger en een Inverto Quad LNB besteld via de website.
Ik heb mijn keuze laten vallen op Electro Sat ivm de concurrerende prijs.
Op 4 maart las ik toevallig een negatief artikel over de Inverto LNB's,die last schijnen te hebben van regendruppels (jaja!)
Telefonisch heb ik de LNB afbesteld en dat ging nog, omdat men net was begonnen met inpakken.
De volgende dag werd de mooie VU+ ontvanger bezorgd in grote omdoos.
Ik kon gelukkig vaststellen dat het inderdaad niet een slechte clone (namaak)versie betrof, want die worden overal aangeboden.
De verzending boven 100 euro is gratis.
Naar aanleiding van een review bij TV-Totaal een satelliet-decoder Amiko Alien 8900 besteld bij sw webshop van Electro-Sat, vanwege een van de laagste prijzen.
VerzendingPer iDeal betaald en het ding werd de volgende dag afgeleverd.
Goed, maar eigenlijk niets echt bijzonder.
De decoder heeft ca 9 maanden prima gewerkt, maar om een of andere reden had ik plotseling geen beeld meer op de betaalde kanalen (op FTA kanalen wel). Ik zal wel wat aan de instellingen veranderd hebben, maar wat ik ook probeerde, geen resultaat.
Dus maar een E-mailtje naar Electro-Sat met de vraag wat te doen. Binnen twee uur kreeg ik iemand aan de telefoon met wat instructies en na 3 minuten had ik al weer beeld! Dit is op zich al mooi, maar het bijzondere was dat het op dat moment zaterdagavond 10 uur was!
SERVICE met hoofdletters!.
Het lijkt niet goed te gaan met deze winkel. Ik had een mandje gevuld met diverse onderdelen ter waarde van honderden euro's. Eenmaal in het betaalscherm, krijg je de mogelijkheid op verschillende manieren te betalen. Hierbij koos ik voor betalen per credit card (toch het meest veilige). De melding dat volgt, is:
De koppeling met de betaalsystemen is om administratieve reden buiten gebruik gesteld.
Ik heb een dag later nog een keer geprobeerd de bestelling te voltooien, maar opnieuw kreeg ik die melding. Dus ik maar contact opgenomen met de winkel. Als antwoord kreeg ik terug, dat betalen via credit card niet mogelijk is
Dat ze in een webwinkel wel de mogelijkheid bieden om op die manier te betalen, plus dat ze ook nog eens logo's tonen van verschillende credit cards, lijkt aan te tonen dat ze of heel slordig zijn met de opbouw van hun site, of dat ze misschien wel hun verplichtingen niet na zijn gekomen. In elk geval komt de winkel door de melding van hun betaalsysteem en het uitblijven van verdere communicatie te onbetrouwbaar over om nog zaken mee te doen.
Ik zag de advertentie van een VU+ duo op marktplaats. Het was op dat moment de goedkoopste vu+ duo te koop.
Eigenlijk ben ik super tevreden met mijn aankoop.
De VU+ duo is geweldig.
Ik ben eigenlijk heel tevreden met electro-sat. Ik was van plan om een 500 Gig harde schijf te kopen. Ik kreeg 50% korting bij 1 Tb harde schijf.
Tevens heeft de eigenaar tijd genomen om met mij te bespreken hoe ik het beste mijn schotels kan instellen.
Dankzij electro-sat heb ik op dit moment een mooi vu+ duo en een twee schotels op dak. Een draaibare op tuner 1 en vaste met meerder lnb's op tuner2, precies zoals elektro sat mij geadviseerd heeft.
Dit adres bestaat al jaren niet .
Nieuw Adres:
Vlaardingenstraat 49A