Your-pc.nl company

Gebruikers over webshop Your-pc.nl company

Ik had een case besteld en betaald via creditcard
Er stond op hun website dat ze 1 in voorraad hadden.

N.V.T

Ik kreeg geen antwoord via E-mail, ze waren onbereikbaar via telefoon....

Ik heb gelukkige plotseling geld terug gekregen.
Maar ze hadden geen persoonlijke bericht gegeven. Beetje jammer.

Omdat ik vaker hier heb besteld ,heb ik de asus crosshair 4 pre-ordered.
Werd netjes via mail op de hoogte gehouden van de status van het produkt.
Wanneer ik vragen had, werd dat ook netjes en snel beantwoord.

Omdat ik een paar dagen weg ging, hadden we afgsproken dat het produkt op die dag verzonden zou worden, dat was geen probleem.
Alleen we hadden niet in de gaten dat er op Hemelvaart niet werd verzonden, dus dag later kwam het pakketje aan.
Netjes ingepakt met zwarte folie, mobo in de doos met piepschuim en factuur en niet vergeten lekkere lollies.

Deze Leverancier is erg netjes met zijn klanten. beantwoord telefoontjes tot diep in de nacht, en als er iets naar wens is, zorgt hij ervoor dat het naar wens wordt. Echt zelden heb ik zo'n service en klant vriendelijkheid gezien bij een webshop. meestal ben jij een van de zovele die besteld maar daar had ik geen gevoel van dit keer.

Website is overzichtelijk, niet echt de mooiste website die ik heb gezien, maar wel voerzichtelijk. informatie die erop word gegeven is gewoon goeie relevante informatie.

met de technische kennis van de leverancier zit het ook wel snor. Ik kon met mijn vragen gewoon terecht bij hem, en als ik om 22:00 een belletje zijn kant op deed, kreeg ik gewoon iemand aan de lijn.

Ik heb zelf betaald via overschrijven. netjes geld overgemaakt naar zijn bankrekening zelfs NÁ dat ik mijn videokaart binnen kreeg.

De prijzen die ik voorgeschoteld kreeg waren zeer laag. ik had een pwoercolor radeon 4890 besteld voor 120 euro. met verzendkosten betaalde ik 126,75. omdat mijn bestelling over de zoveel euro was kreeg ik ook een blikje energiedrank erbij.

Mijn 4890 ging kapot (kon zijn fout niet wezen, videokaart was gloed nieuw.) en ik kreeg meteen een vervangend product opgestuurd. nog voordat ik de oude mnaar hem stuurde. gewoon eerlijk dus.

De verzending ging heel soepel: hij stuurd het op, je krijgt een track en trace nummer toegemaild en je hebt het product in één of twee dagen. echt langer gaat het niet duren. voordat jij je track en trace nummer uitgebreid hebt bekeken (wat pas een dag na de verzending kan) is het pakket al binnen. topservice! ik kreeg ik hem op mijn werk aangeleverd. in een grote doos vol met luchtzakjes en papier. ook nog met een blikje energie drank omdatik over de zoveel euro betaald heb.

zoals ik al aangaf: dat is ook top. mijn hd4890 ging kapot nadat ik er 1dag op gegamed had, (wat niet zijn fout kan zijn aangezien het gaat om een gloednieuw product)en dat heb ik meteen op de vrijdag gemeld. zaterdag ochtend kon ik al genieten van mijn nieuwe videokaart. goud eerlijk noem ik dit.

Dit is een apart geval; Ik zou meedoen aan de HWI compo, het overclocken van een Phenom II X2 555 BE, echter het moederbord dat ik had, was stuk. Ik zou maw. nooit meer op tijd een RMA-aanvraag kunnen doen cq. een vervangend bord van de fabrikant krijgen. Het hele verhaal over het hoe-en-waarom heb ik aansluitend op hardware.info gezet .

Constant, eigenaar van deze shop, las mijn verhaal, en besloot mij een moederbord in bruikleen te geven, geheel kostenloos! Dat zo iets nog bestaat, had ik niet durven dromen! Vragen die ik had hieromtrent, werden binnen no-time beantwoord, zelfs de 'domme' vragen ;p

Ik ben ook nog op de webshop geweest om te kijken of de G.Skills waarnaar ik op zoek was leverbaar waren, maar dat was helaas niet het geval (maar zou in de toekomst waarschijnlijk wel het geval gaan zijn). De webshop ziet er verzorgd en overzichtelijk uit.

Verzenden ging even snel als het beantwoorden van de mail. Het pakket kwam in een oversized doos, met voldoende luchtkussens om een springkussen te maken. Prima dus!

Helaas liep het moederbord tijdens het testen van de NB-frequentie vast, waarna, na het clearen van CMOS en het verwijderen/opnieuw inzetten van de batterij, een mosfet ontplofte bij de powerup. Hier kan de winkel natuurlijk niets aan doen, maar de ware klantvriendelijkheid blijkt meestal bij een garantieverzoek. Ik voelde me erg rot gezien de situatie, maar verwachtte eigenlijk geen moeilijkheden omdat ik Constant een beetje had leren kennen en mijn vermoeden bleek terecht. Weer supersnel een RMA-nummer en antwoorden op aansluitende vragen mijnerzijds. Kan gewoon niet beter!

In eerste instantie was ik geintresseerd in een MSI Radeon 5970. Echter voordat ik de bestelling definitief zou plaatsen had ik even gemaild naar het algemene info adres van your-pc.nl , dit in verband met de schaarste van de 5970's. Mijn vraag was rond 20:00 op een maandag verzonden en binnen het kwartier had ik antwoord op al mijn vragen!

In eerste instantie werd er aangegeven dat de leveranciers de kaarten weer op voorrad zouden verwachtte rond de 12de van Maart. Echter kwamen we er al snel achter dat bijna geen enkele leverancier die levertijden waar kon maken.

Elke keer werd ik door your-pc.nl erg goed op de hoogte gehoude van de nieuwe verwachtte lever datum bij hun leveranciers van verschillende merken 5970's.

Uiteindelijk had ik mijn wens voor een MSI kaart maar opzij gezet en your-pc.nl op 27-3 aangegeven dat ieder merk 5970 goed was en ik wel bereid was om wat bij te moeten leggen voor een snelle levering. Deze beslissing had ik genomen omdat ik ondertussen al bijna 2 maanden met een high-end systeem thuis zat zonder bijbehorende videokaart.

Noch dezelfde dag kreeg ik antwoord van your-pc.nl dat ze gingen kijken of ze een 5970 konden importeren. Op 29-3 kreeg ik het verlossende mailtje dat ze een VTX3D 5970 konden importeren.

Op 1-4 kreeg ik de bevestiging (met plaatje) dat ze kaart binnen hadden en dezelfde dag nog op de post ging. En op 2-4 was het juweeltje dan eindelijk in mijn bezit!

Kortom de service is erg persoonlijk en gewoon top!

De enige reden dat ik voor het punt Algemen geen Zeer Goed geef is dat de webshop er nog wel wat slordig uit ziet, maar ik heb goede hoop dat ze dit snel in orde maken.

Verzending was in 1 woord ook TOP.

Zoals aangegeven kreeg your-pc.nl de kaart op 1-4 binnen via DHL uit het buitenland, en nog dezelfde dag hebben zij hem weer doorgestuurd naar mij, en ontving ik een mailtje met het track & trace nummer.

De kaart was zeer goed verpakt. De kaart zat in zijn eigen verpakking die weer in een grotere doos zat waar allemaal papier snippers en luchtkussentjes in zaten. De grote doos was weer helemaal gesealed met zwart plastic, en vervolgens was dit alles ook nog op diverse plekken met tape afgeplakt! Kortom dit pakketje had een orkaan kunnen overleven.

Op de website gezien dat er Powercolor's 4890 op voorraad waren en gelijk besteld. Ik kreeg gelijk reactie en 10 minuten na de girale overschrijving al een bevestiging dat de order geplaatst was. Binnen 3 dagen had ik het in huis en dat is andere internetaanbieders tot nu toe nog niet gelukt.

Ik ben zeer tevreden over deze service! Een dikke 10.

Ik heb via internet gezocht naar een HD5850. Na e.e.a. zoeken kwam ik op de site van your-pc. Hier zag ik dat de hd5850 kaarten "op voorraad" waren. Ik heb voor de zekerheid eerst een mail gestuurd voor de club3d kaart . Dezelfde avond kreeg ik ook een mail terug dat de 5850 niet op voorraad waren maar wel een andere kaart kon bestellen die snel aanwezig zou zijn. Deze Sapphire kaart dan ook maar gelijk laten reserveren. Er was bij mijn nog enige verwarring omdat de Sapphire kaart iets eerder verzonden zou worden. maarja, zat met levering vanuit distri. Dus kaart was de 31 van dec. bij mij bezorgd, maar zelf niet aanwezig. Dus vandaag 04-jan 2010 alsnog ontvangen.

Door your-pc netjes verzonden. zaten noppenfolie en luchtzakjes in de doos. Via your-pc geen track&trace nummer gekregen, gewoon een bericht via mail dat de bestelling verzonden was (30-dec) en de volgende dag aangeboden zou worden. Dit was ook het geval.

Mij is de sapphire 5850 toegezonden zonder eerst te hoeven betalen. Door your-pc is gezegd eert de 5850 op doa te controleren. mocht dit zo zijn dan kan ik de kaart gewoon terugsturen. your-pc is dus heel coulant.
Er wordt snel op een mail gereageerd, zelfs 's avonds laat nog.

Via Google kwam ik bij Your-pc omdat zij de Asrock ION 330 konden leveren voor de laagste prijs (ruim onder de rest).
Gelijk contact met ze genoemn, en kort daarna bestelling geplaatst.Dat ging allemaal goed tot bij de betaling.
Omdat ik graag via Ebay dit wou doen cia mail doorgegeven dat deze functie niet werkte.
Niet lang daarna response gehad dat het gelijk opgelost was.

Daarna nog een paar bugs in de site gevonden, maar die werden a la minuut opgelost waardoor na veel heen en weer gemaild mijn bestelling eindelijk door was.

Ze schijnen met een nieuwe Winkel software te werken en die was dus nog niet zo goed getest.
Gelukkig ben ik niet zo moeilijk en daar waren ze dankbaar voor.

Zelfde avond nog doorgekregen dat bestelling vrijdag/zaterdag binnen zou komen.

En ja hoor, zaterdag nadat ik terug was van mijn werk stond mijn nieuwe systeem op me te wachten.

Alles is dus perfect gegaan,buiten die bugs maar dat zie ik zelf dus niet als een probleem.

Alles was netjes verpakt. Geen comentaar hier op

Nog niet mee te maken gehad. Wel reageren ze snel op al je vragen via mail.
Ook als het nog laat in de avond is.

Scorekaart voor Your-pc.nl company