WOW HD Nederland

Gebruikers over webshop WOW HD Nederland

Vooral omwille van de prijs van de goederen (cd's) gekozen voor WOW HD. Pas na het bestellen de vele negatieve reviews gelezen op trustpilot en tweakers.
Mijn ervaring: kort (1 dag) na de bestelling bevestiging gekregen van de verzending van mijn cd's. De bestelling zou binnen de 8 tot 15 werkdagen worden geleverd. De 12de werkdag werden de cd's geleverd. Na uitpakken bleek alles ook onbeschadigd. De levering was echter niet te volgen via track & trace (ondanks de melding dat deze binnen de 24/48 uur beschikbaar zou zijn).

Cd's voldoende verpakt. Levertermijn is vrij lang, in vergelijking met bepaalde concurrenten. Aan de andere kant is het aanbod van WOW HD dan weer groter: de cd's die ik heb besteld, waren op de meeste webshops (vb. bol of fnac) niet beschikbaar.

Ook ik ben zo dom geweest hier twee bestellingen te doen
De opgegeven levertijd is al lang verstreken maar ik heb niets ontvangen
De klantenservice reageert op geen enkel bericht
Niet kopen dus!!

De aangegeven levertermijn is reeds lang verstreken maar ik ontvang niets

Heb al diverse berichten verstuurd maar krijg helemaal geen antwoord

Besteld in september 2015 en betaald met i deal
Lang aan het lijntje gehouden en uiteindelijk leveren ze niet en reageren nergens op. Pretenderen dat er een nieuwe eigenaar is maar de baam en inloggegevens blijven het zelfde. Pure oplichting. Mail dagelijks maar geen respons. Nu augustus 2016

Leveren niet maar incasseren wel de betaling
Reageren niet op mijn mailtjes

Reageren niet ook niet na herhaaldelijk aandringen
Heb alle kanalen geprobeerd

Oplichters, Er worden mooie beloftes gedaan, deze worden nooit nagekomen.
En elke keer sturen zij het zelfde mailtje....dat het geld klaar staat om teruggestort te worden.

Nooit geleverd gekregen. Wordt de bestelling opnieuw geleverd, dit gebeurt nooit.

Beloven geld terug te storten. Dit gebeurt nooit, later wordt er niet meer op mails gereageerd.

CD besteld, maar helaas nooit geleverd gekregen. De kllantenservice reageert niet op 2 mails die ik heb verstuurd. Geld weg dus.

GEWOON NIET BESTELLEN !!! ER IS HEEL WAT LOOS !!! Betalen en niet leveren..bestel,als U toch wilt, in ieder geval géén out of stock items...maar nogmaals; beter niets...geld terugvragen wordt beantwoord met 'n mailtje; Uw bestelling is vertraagd..in mei 2 cd's besteld..niets,niets.. niets....

Wowhd Alles in Backorder, ook recente CD.

Op 29 april j.l. een SACD besteld en na een maand een e-mail naar Wowhd gestuurd of de Super Audio CD wel leverbaar was. Geen antwoord gekregen.
Sinds 29 april t/m vandaag 8 juni 2015 staat deze SACD in Backorder.

Een andere op 10 mei j.l. bestelde CD, een nieuwe van Emmylou Harris, stond eerst als verzendklaar en kort daarop ging de status naar Backorder.

Ik wacht voorlopig eerst maar af wat er gaat gebeuren.

Reviews uit het verleden geven een ander beeld dan die uit het heden.

WOW HD is een prima webshop! Het assortiment is uitgebreid en de prijs in bijna alle gevallen (veel) lager dan in Nederland.

WOW HD is géén bol.com waar de bestelling de volgende dag op de mat hebt. De artikelen komen soms van ver en duurt het wat langer voordat je de bestelling in huis hebt. Door het grote prijsvoordeel vind ik het acceptabel.

Een keer is mijn zending kwijtgeraakt. Na een mailtje aan de klantenservice is het opnieuw verzonden.

Zeer slechte ervaring hier. Wees gewaarschuwd voordat je hier iets besteld!
Realiseer dat het niet zichtbaar is waar iets vandaan komt (ivm douanekosten buiten EU). NL/EU webshops zullen uiteindelijk voordeliger zijn!

Sleeve van dubbel LP (€34) was beschadigd, LPs waren beiden te wobbly om fatsoenlijk te spelen.
Extra douanekosten (€20) omdat de LP schijnbaar uit de US moest komen (deze informatie is overigens nergens te vinden!)

Item moest retour. Kosten worden maar deels gedekt (€10 van €13). Inadequate retourinformatie mbt PO BOX heeft ervoor gezorgd dat het pakket niet aangenomen werd en dus terug kwam (via PostNL).
Moest opnieuw verzenden via andere methode.

Heb mijn verlies genomen (€57) en besloten hier nooit meer te bestellen.

In tegenstelling tot een heleboel mensen, ben ikmerg tevreden. Tot nu toe total 103 producten besteld en dat ging zonder problemen. Vind de site ook goed overzichtelijk.

Zoals ik al vertelde, 103 producten gekocht via WowHD, en alles is netjes aangekomen.
ALHOEWEL, ik ik heb nu 1 cd na 14 dagen niet binnen, dus ga ik reclameren, en eens afwachten hoe het afgehandeld wordt. De verzekering van 75 ct voor of je nu 1 of 10 producten besteld vindt ik een uitkomst. Soms duurde het even voor product aan kwam, maar meestal was ik daar van te voren van op de hoogte.

Pakket kwijtgeraakt door postbedrijf en geen track en trace, bovendien slechte service, waarbij je voor hun moet denken

Het pakket is kwijtgeraakt tijdens de verzending, heel matig dat tegenwoordig zoiets nog gebeurt.

Je krijgt je geld terug, nadat je het een maand geleden heb besteld.

Boek besteld na een paar weken wachten nog steeds niets ontvangen. Diverse keren via de mail contact opgenomen met WOW HD, maar ze blijven me met smoesjes aan het lijntje houden

Zeer slecht het boek is nooit binnen gekomen. Proberen de schuld aan post.nl te geven, maar volgens mij ligt de fout bij hun.

Ik heb een slechte ervaring met WOW HD. Ik heb meer dan een maand geleden een boek besteld. Dit is nooit aangekomen. Ik heb al vele mails naar hun gestuurd, maar zij blijven me maar aan het lijntje houden. Ik wil gewoon mijn geld terug, maar zij laten het afweten. Ik bestel nooit meer bij WOW HD.

Een duidelijke en overzichtelijke winkel met betere prijzen dan de meeste andere Nederlandse shops. Het leveren duurt wel wat langer omdat het niet uit Nederland komt maar als je dat van te voren weet is dat geen probleem

Ik had hier een spel besteld maar na mijn bestelling stond het spel in Backorder. Omdat ik hier niet op wilde wachten heb ik de klantenservice gevraagd mijn bestelling te annuleren en het geld terug te storten. De klantenservice reageerde de volgende dag met een bevestiging.

Een week later had ik het geld weer terug op mijn rekening, lekker snel dus.

Op 13 september heb ik Battlefield 4 gepreordered en op 31 oktober 2013 was de release date. Omdat de status op 1 november nog niet op verzonden stond heb ik contact met ze opgenomen en mijn geld terug gevraagd. 2 november heb ik schriftelijke bevestiging gekregen en 6 november stond het geld weer op mijn bankrekening.

Vandaag, 19 dagen na de release date, hebben mijn collega's die de game daar ook gepreordered hebben nog steeds niks ontvangen. De status staat bij mijn collega's al 2 weken op 'verzonden', dus annuleren is niet meer mogelijk.

Edit: Mijn collega's hebben vandaag, 20 dagen na de release date, het spel ontvangen. Helaas konden ze deze gelijk retour sturen, want het is vanuit Hongkong verzonden en er moest gelijk 19,63 euro import heffing over betaald worden.

Annulering was 1 november, 2 November heb ik per e-mail bevestiging gekregen van de annulering, 6 november stond het geld weer op mijn rekening.

Prijs en aanbod is goed.. Maar nieuwe releases krijgen ze later dan een kleine internet shop.
Battlefield 4 preordered in mei!!!!!!!!! En nu nog niet binnen. En dan geven ze aan dat de release date 1 november is. Terwijl hij in USA op 29 okt en hier in NL op 31 okt kwam. Nooit meer bij WoWHd. De Wehkamp leverd nog sneller daar had ik met de release van bf3 hem netjes op de dag van release op de mat.

Duurt veel te lang. Na de dag van release nog even 15 dagen :s. Wat!!!!! €19,63 douane kosten.
Noooit meer bestel ik nog iets bij WoWHd!!!

Duurt een dag voor ze reageren en komen dan steeds met een standaard antwoord. En als je dan replied dan duurt het weer een dag. :@

Grote keuze mogelijkheid en (soms erg) goedkoop.
Bestel vanaf 2009 regelmatig, alles is altijd geleverd.
En problemen werden opgelost.

Mijn ervaring is dat het product niet zo snel als aangegeven komt, maar meestal tussen 10 en 15 dagen.

Bij deze bestalling niet nodig geweest, maar vorige ervaringen zijn adequaat, maar in het Engels!

Website ziet er netjes uit, bestellen werkt snel en goed.

Lijkt op eerste gezicht een betrouwbare webshop.

Product zou op 1 december zijn verzonden, tot nu toe niet gezien.

Al 2 keer contact opgenomen met de vraag opnieuw het product te verzenden of me geld terug te vragen. Tot nu toe alleen reactie terug dat ik moet wachten.

Reacties die ik terug krijg zijn wel in het engels ter wel het een Nederlandse website is.

Helaas moet ik nog tot 22-12 wachten voordat ik verdere acties kan ondernemen.

EDIT: Vandaag 17-12 het product alsnog binnen gehad, maar daar is helaas alles mee gezegd. Laatste keer dat ik hier iets besteld hebt.

site ziet er netjes uit
krijg ook een mail dat mijn bestelling geplaatst was
(op dag van order)
bestellen was makkelijk met ideal

verzending is zeer slecht
Halo 4 op 01-11-2012 besteld met release day 06-11-2012
vandaag 22--11-2012 nog steeds niks ontvangen
wat erg jammer is want je doet een pre-order om de game op dag van release in huis te hebben!

Als je de website op het eerste gezicht ziet denk je, mooie Nederlandse webshop met goedkoop en breed aanbod.

Het tegendeel is echter waar, ik kwam er via Tweakers na bestelling pas achter dat het een internationaal bedrijf betreft.

Echter is het aanbod groot en de prijzen best laag vergeleken met sommige andere shops.

Na bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail en kun je de bestelling volgen via CD WOW maar een tracking code krijg je er helaas niet bij.

Het moet dus uit Engeland komen, mijn pakketje was 24 juli verzonden en is 30 juli afgeleverd bij mij thuis.

Zoals al eerder gezegd is er geen tracking code aanwezig.

Hier heb ik nog geen gebruik van moeten maken.

Mijn zevenjarige dochter had na lang sparen genoeg bij elkaar gespaard om een nieuw Wii-spelletje te kopen. Na op YouTube allerlei spelletjes te hebben bekeken en vergeleken, koos ze voor het spel Purr Pals voor 18,99 dollar.

Na tien dagen wachten (heel lang voor een zevenjarig meisje) viel het spel in de bus. Vol verwachting schoven we de schijf in de Wii. De disk kan niet worden gelezen, meldde de Wii. "Vast een kapotte disk. Die gaan we omruilen" zei ik tegen mijn teleurgestelde dochter.

Enkele dagen na mijn verzoek om een terugzendformulier ontving ik een email met de volgende tekst:

"You have placed the order for a NTSC game which is recommended for US only."

en

"As a result of this increased availability, we have a strict Return Policy that, unfortunately, does not provide for errors made when purchasing. The product information provided on our site clearly states that this game is NTSC version and therefore we cannot authorize a return on this occasion as per our Returns Policy."

NTSC? Ik keek op de productpagina en daar vond ik de prijs- en bestelinformatie, een lange beschrijving en daaronder, in kleine letters de tekst NTSC.

Maar dat maakt allemaal niet uit, want in Nederland hebben we de wet Koop op Afstand en elk bedrijf dat zich op Nederland richt moet zich hieraan houden. Dat betekent dat ik producten als spelletjes binnen zeven dagen kan terugsturen, ongeacht wat de reden is. Met een .nl domeinnaam en Nederlandstalige teksten geldt dat ook zeker voor CDWOW.

Op twee vervolgemails van mij werd niet meer gereageerd. Ze overtreden hiermee de Nederlandse wet. Het mag duidelijk zijn dat ik CDWOW sterk afraad.

Het spel zat in een een strakke bubbeltjesenvelop en werd via de brievenbuspost verstuurd. Tien dagen is vrij lang voor een internetbestelling.

Zie het algemene verhaal. Op een klacht die ze wettelijk horen op te lossen wordt niet gereageerd.

Scorekaart voor WOW HD Nederland