Gebruikers over webshop Subtel.nl
Review toevoegenDe website is makkelijk en overzichtelijk. Het kleurtje is wel even wennen. De zoekoptie werkt uitstekend.
Bij bestelling krijg je een Nederlandse bevestiging met een kortingscode van 1 euro voor een volgende bestelling. Verder nog een Nederlands mailtje als de bestelling op de post is gegaan.
Ik heb een accu besteld voor mijn laptop, aangezien de originele overleden was. Het is geen origineel produkt, maar voor de helft van de prijs voor een accu vind ik dit zeker niet erg. Ik heb wel meer ervaring met niet originele accu's, en over het algemeen doen is de kwaliteit tov de prijs uitstekend. In dit geval is het om mijn laptop nog een jaartje extra te laten meegaan voor weinig.
Zoals aangegeven 2 a 3 werkdagen, dus dat klopt precies. Verzendkosten zijn zeer redelijk (2,95 voor een "HP" accu), aangezien alles uit Duitsland verzonden wordt. Ik heb geen T&T nummer gehad, maar vond dit ook niet erg gezien de goede communicatie per mail.
Pakketje was goed stevig. De bestelde accu in foam ingepakt + antistatische zak en een volledige pakbon.
Niet nodig gehad...
Je merkt eigenlijk niet dat het een Duitse winkel is. Prima vertaald, niks bijzonders qua website. Nette bevestigingen in het Nederlands.
VerzendingPakje en later de nazending kwamen goed aan.
KlantenserviceDe (fake) batterij die ik er gekocht had ging stuk na enkele maanden. Geen probleem, ik mocht hem terugsturen en ze vergoeden de verzendkosten! Vervolgens kreeg ik zonder zeuren gewoon een nieuwe. Uiterst correct!
Een keer heb ik een reactie in het engels teruggekregen, de rest was de communicatie in het Nederlands.
Website overzichtelijk, klantenservice zowel duits als engelstalig
VerzendingKan hier moeilijk een oordeel geven aangezien het pakket nooit is aangekomen.
Na telefonisch contact met de engelstalige klantenservice werd mij verzekerd dat het pakket nogmaals verzonden zou worden, ook deze zending is niet aangekomen.
Ga er straks weer een contact aan wagen, maar krijg langzamerhand het gevoel dat de zendingen gewoon niet verzonden zijn.
Helaas is 'onder rembours' niet mogelijk.
edit:
Uiteindelijk kwamen beide zendingen tegelijk aan, waarvan er 1 'gebroken' leek, vreemde verpakking, deze hebben we geweigerd en zending 2 geaccepteerd.
Waarschijnlijk is hier of Select Vracht danwel Deutsche Post verantwoordelijk voor het oponthoud, maar ik betwijfel of ik hier nog eens zal bestellen.