Gebruikers over webshop PC-Connected
Review toevoegenik was van plan om een budget game pc te zoeken , en moest componenten kopen . toen kreeg ik een tip van een kennis om is hier te kijken . en ik kon er alles vinden wat ik wou hebben dus heb ik het gelijk besteld . zelfs toen ik gebeld had en nam niemand op werd ik daarna nog teruggebeld om te vragen wat er was. dus ik ben zeer tevreden over deze site.
Verzendingik kreeg hem op tijd binnen . dus hier niet zo veel op aan te merken.
Klantenserviceze geven gauw response . want ik had een verkeerde dvd-rom gehaald en ze wouden gelijk het probleem oplossen wat ik heel fijn vond. voor de rest heb ik nog niet zo veel met na leveringen en garantie etc te maken gehad dus weet ook niet zo goed hoe dat zit .
Website vind ik niet heel overzichtelijk, het is dat je dat je direct vanuit de pricewatch naar het gewenste product wordt geleid. Zelf zoeken op de site gaat niet echt lekker, in ieder geval in de categorie waar ik zocht (videokaarten). Bestellen zelf gaat prima, veel statusupdates per mail. Verder contact niet nodig geweest.
VerzendingSnelle levering, niets op aan te merken.
Ik heb al vele malen software en hardware bij PC-Connected besteld.
Altijd was alles op tijd geleverd, werden mijn vragen ruimschoots beantwoord en was de service hoog.
goed verpakt en altijd op tijd afgeleverd
Klantenserviceperfect. dit bedrijf zorgt ook na de verkoop dat de klant gewaardeerd blijft. Als je een probleem heb dan kun je meteen contact met het bedrijf opnemen en worden de problemen zo snel mogelijk verholpen. Ook als je alleen maar een vraag hebt krijg je snel antwoord.
Ik vond het na 4 jaar tijd voor een nieuwe gamebak en heb dus geprobeerd de tweakers-best-buy guide uber-game pc te kopen. Ik had geen zin om hem zelf in elkaar te zetten (vrije tijd is al te kort) dus zocht een winkel waar ze alles verkochten. Ik kwam uit bij pc-connected, omdat ze alles hadden en de goedkoopste waren.
Ik heb eigenlijk nog nooit zulk goed contact met een webshop gehad: hij belde me als hij vragen had en ik kon altijd (ook op zaterdag) bellen als ik vragen/wensen had. Ze belde me ook toen de pc verzonden was (naast de mail-updates).
Aardig personeel en ze hadden verstand van wat ze deden. Geen idee of andere webshops dit ook doen (eerste keer dat ik een pc laat samenstellen), maar alle drivers enzo waren al geïnstalleerd, wat ik wel zeer prettig vond.
Enige minpuntje zat in de website zelf: zoeken binnen een subcategorie is niet super-gebruikers-vriendelijk, maar echt storend was dat voor mij niet. Zeker een shop om vaker dingen te halen.
Ik heb geen ervaring met de aftersales want alles werkte perfect bij aankomst, maar afgaand op het overige contact denk ik dat dat wel goed zit.
Alles was zeer degelijk en robuust verpakt en ik kreeg ook de dozen van alle componenten apart meegestuurd. Zoals gemeld ook een belletje toen de pakketten verzonden waren en alles was te volgen via Track en Trace.
Afgelopen half jaar 2 orders geplaatst en een zeer positief gevoel aan over gehouden.
Website werkt goed, al zou een extra onderverdeling (subcategorieën) het navigeren wat makkelijker maken. Nu krijg je soms 10 pagina's wat het gericht zoeken niet echt eenvoudig maakt. Gelukkig werkt de algemene zoekfunctie wel goed. Ook handig dat wordt weergegeven hoeveel producten op voorraad zijn.
Direct na het plaatsen van de order volgen verschillende mailtjes met status-updates.
Op mail wordt snel (binnen paar uur) gereageerd.
Alles wat ik 's middags had besteld was de volgende dag in huis, top! Track&Trace werkte naar behoren en de producten waren goed verpakt.
KlantenserviceGelukkig nog niet mee te maken gehad.
Omdat ik aan een nieuwe PC toe was en mijn kameraad ook wel trek had in een nieuw speeltje, 2 PC's op gaan bouwen. Als videokaart werd besloten om er een MSI 6850 TwinFrozr in te gaan zetten. Prijs was bij PC-connected goed net als de shopreviews, dus aldaar op 21-12-2010 (in de avond) een bestelling geplaatst voor 2 kaarten (die op voorraad zouden zijn volgens de website) en direct betaald via Ideal.
Op 22-12-2010, in de ochtend een mail gekregen dat de videokaarten niet leverbaar zijn en ook niet op voorraad liggen bij de leverancier. Men gaf mij de keus om of een andere kaart te kiezen, er stonden een aantal opties in de mail, of mijn betaling terug te storten.
Aangezien de opties niet mijn wens waren de koop geannuleerd en gevraagd om terug betaling van mijn 500 euro.
Op 23-12-2010 stond op mijn bankrekening keurig het 2 dagen eerder betaalde bedrag. Hoewel men dan wel niet mijn product kon leveren heeft men snel gereageerd en ooksnel mijn geld teug gestort. Dir feit geeft mij in ieder geval vertrouwen in deze webshop en ik zal bij verdere aankopen PC-Connected zeker in mijn achterhoofd houden als mogelijke leverancier van mijn spullen.
Product is niet geleverd dus ik kan geen oordeel vellen over de verzending.
KlantenserviceZie Algemeen, is terugstoren geld aftersales??
Zotac MAG Atom mini-pc besteld. Goede website, vanuit pricewatch naar product gelinkt en gelijk besteld. Betaling via iDeal.
VerzendingBinnen de beloofde 24h, goed verpakt met luchtzakken als opvulling (de katten hebben er veel plezier van gehad).
Heb een setje Corsair XMS3 CMX4GX3M2A1333C8 geheugenplankjes besteld bij PC-Connected met bestelnummer 1258. Wat een heerlijke winkel is dit. Ik zal voor de volledigheid eerst alle standaard onderwerpen behandelen.
Site ziet er overzichtelijk uit. Enig nadeel vind ik het ontbreken van het fabrikantnummer zoals hierbovenaan vermeld. Hierdoor zou er enigzins wat twijfel kunnen ontstaan of de deeplink vanuit tweakers wel klopt. Op de site staan deze plankjes als Corsair DDR3 4GB 1333 XMS Kit2 CL8. Dit klopt uiteindelijk wel, maar bijvoorbeeld de benaming XMS ipv XMS3 kan al voor verwarring zorgen.
Betalen gaat via iDeal en gaat uiteraard met het grootste gemak. Erg netjes is dat alle communicatie vanuit PC-Connected komt. Mailtje voor de registratie van je account, voor je bestelling en elke statusverandering... Zo weet je altijd wat er gebeurt en hoe het er mee staat.
Op tweakers stond bij deze geheugenplankjes PC-Connected als 24h levering, ofwel: "Gisteren besteld, vandaag in huis". En dat klopt ook. Hoewel op de site van PC-Connected staat dat het 1-2 werkdagen kon duren, werd het vanochtend netjes om half 10 langs gebracht. De verpakking was degelijk: Het doosje werd opgevuld met van die luchtzakjes waardoor je geheugen geen kant op kan. Top winkel!
KlantenserviceGeen gebruik van gemaakt.
Site is okay, kan duidelijker maar alles wat nodig is is aanwezig.
VerzendingPrecies zoals het moet, status updates van de bestelling van plaatsing naar verwerkt naar verzonden, zodat je weet wat er gebeurt.
En de volgende dag gewoon afgeleverd. Niets 1-5 werkdagen. Gewoon zoals beloofd, verzonden op dezelfde dag en bezorg de volgende dag.
Dat zouden alle webshops moeten doen, het is de basis van goed online winkelen.
PC-Connected volgde ik al enige tijd nauwlettend via de PW. Zeker omdat deze webshop met zijn prijzen onder die van alle grote gevestigde webshops gaat. Ik ging er daarom van uit dat PC-Connected zijn prijzen en/of levertijden niet nakwam, maar in de reviews bleek het tegenovergestelde. Voordat ik tot mijn eerste bestelling van een vijftal branders en een paar office paketten overging besloot ik ze te e-mailen. Het antwoord kwam zoals ik al gelezen had binnen een paar minuten. Bleef mij verbazen omdat ik begrepen had dat het personeelsbestand minimaal was.
Geen zeer goed omdat er aan de website nog wel wat verbeterpunten mogelijk zijn. Zo zijn er regelmatig (verspreid over de hele week) SQL errors te zien, wat niet zo professioneel overkomt. Verder is er geen actuele status van de bestelling beschikbaar, dat is op zich geen probleem bij een snelle bestelling, maar de betere en langer gevestigde webshops hebben het anno 2010 wel. Dit geld ook voor de hoeveelheid producten die aangeboden wordt via de website (en daarmee ook via de PW), dit is met nog geen 10.000 aan de lange kant en dat merk je als je een hele computer naar jou wensen samenstelt.
Mijn e-mail bevatte de vraag waarom er zo weinig cardreaders op de site stonden, het antwoord luidde dat de marges daarop te klein zijn. Dat klopt en is een eerlijk antwoord, maar ik hoop dat als ik een staffelhoeveelheid wil bestellen bij een grotere bestelling dat wel gewoon mogelijk is.
Netjes status updates per e-mail en een werkende track en trace. Lang niet alle webshops sturen netjes per e-mail een factuur in pdf formaat mee maar PC-Connected gelukkig wel. Voor mij eigen boekhouding en het overzicht kies ik voor digitaal. Bovendien is het verleden gebleken dat het e-mailen van facturen ook heel functioneel is in het geval van een faillissement, waarbij de facturen niet meer van de website gedownload kunnen worden.
De 12,50 verzendkosten zijn aan de hoge kant, zeker als het ook nog om DHL gaat, gelukkig woon ik in een rustig dorpje waar vrijwel nooit wat mis gaat met koeriersdiensten. Waarschijnlijk is dat ook mede een reden dat de prijzen zo laag zijn.
Uiteindelijk dus zaterdag besteld en dinsdagochtend werd het pakketje afgeleverd. Maandag bij hen dus en direct naar mij, uitstekend.
De OEM branders waren buiten het plastic zakje waar ze standaard inzitten ook allemaal verpakt in bubbelplastic, wat mij betreft meer dan voldoende. Ook zat er netjes een pakbon bij.
De website is netjes en overzichtelijk. Gelijk na je bestelling krijg je via de mail netjes de gegevens over de status van de bestelling. Ook beantwoord dit bedrijf je mailtjes zo snel als ze kunnen! Zelfs na kantooruren nemen ze de moeite om je netjes terug te mailen! Echt geweldig!
Mijn vader had hier ook een hardeschijf besteld op mijn aanraden, omdat de prijs zeer gunstig is bij deze winkel. Ik stond er van te kijken hoesnel die geleverd werd.
1 dag na de bestelling kon hij hem al ophalen. Bij mij was dit ook het geval.
Netjes werd mijn voicemail ingesproken, en kreeg tevens een mail dat me hardeschijf al klaar lag.
Dit is echt een winkel die waarde hecht aan het oordeel van zijn klanten, maar die ook graag klaarstaat voor zijn klanten. En dat is natuurlijk ook erg van belang.
Netjes even de hardeschijf opgehaald, en ook nog tijd voor een babbel! Erg leuk bedrijf dit!
Zeerzeker een aanrader! Zal in de toekomst zeker weer zaken doen met PC Connected.
Ik heb de spullen opgehaald.
KlantenserviceNiet mee te maken gehad, maar wat ik hoor in de wandelgangen is dit allemaal perfect geregeld.
Het is een overzichtelijke site en ontzettend handig met het bestellen van items. als er iets niet op voorad is bieden ze je een andere aan met dezelfde specs bij mij was het een kingston werkgeheugen maar die was er niet meer dus boden ze mij een duurdere aan voor dezezelfde prijs.
Ik kon gemakkelijk betalen via ideal het ging soepel en vlot
Ze reageren meteen als er iets is ik vind het top service.
ik bestelde de geforce 480gtx van point of view en hij was de volgende dag binnen samen met mn bestelde voeding
hij was stevig verpakt en met luchtkusentjes bedekt
en je wordt via de site op de hoogte gehouden van alles wat er gebeurt ik vind het top service
Via de pricewatch kwam ik op de site van pc-connected. De site ziet er verzorgd uit en had snel de Point of View 480GTX gevonden. In mijn mandje geplaatst en afgerekend met iDEAL. Na elke status verandering van mijn order werd ik op de hoogte gesteld met een mail.
VerzendingIk had mijn bestelling geplaatst op 28/10/10 en een dag later had ik de videokaart al in huis geleverd door DHL. De videokaart in zijn originele verpakking was verpakt in een bruine doos die opgevuld was met lucht kussen.
Verzorgd en netjes, bedankt.
Website werkt goed, echter kon ik vooraf niet controleren of de door mij bestelde SSD schijf het exacte typenr had dat ik wou hebben. Uiteindelijk wel de juiste ontvangen, overeenkomstig met de disk die ik in de pricewatch uitgezocht.
Scherpe prijzen
Prima verpakt, fijn van DHL dat als je niet thuis bent je 's avonds tussen 18u en 19u je pakketje al kan afhalen en je niet nog twee dagen hoeft te wachten zoals bij TNT.
Ik kreeg direct een indruk van een kundige, snele en accurate winkelwaar ze wel weten wat ze verkopen. Dat is in het algemeen een pre, en bij computerzaken in specifiek goud waard. Maar dat is niet overal voorhandig, omdat in deze sector meer dan andere, zoveel vernieuwing plaatsvindt.
Nou, daarbovenop leverden wat ze beloofden binnen de termijn dat ze beloofden. Ik ben al met al heel tevreden.
Goed en netjes verpakt met DHL. Gloednieuw, zoals het hoort.
Belangrijkste van een website vind ik dat de informatie over de voorraad juist is en dat was zo. E-mail contact liep 's avonds tot laat door evenals overleg over het type DDR3 geheugen. Altijd snel een antwoord gehad i.p.v. 1 keer per dag een email waar ik nu mee te maken heb bij een andere webwinkel in het oosten van het land.
VerzendingAlles liep zoals verwacht, bestelling was maandag binnen omdat ik had aangegevn dat bezorging in het weekend niet mogelijk was. Netjes met DHL Track&Trace en de inhoud was goed verpakt.
KlantenserviceGelukkig nog niet mee te maken gehad, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Op 15 september had ik een videokaart besteld(MSI GTX460 Cyclone) bij een andere webshop, maar de voorraad was nog wel erg laag(3 stuks). Uiteindelijk belde ik 16 september om te controleren of er nog geleverd kon worden maar dat was helaas niet meer het geval.
Toen gezocht naar een webshop met gelijkwaardige prijzen en voorraad. Be Connect was 1 daarvan, toch voor de zekerheid even gebeld of er daadwerkelijk voorraad was. Dat bleek niet het geval terwijl dit wel zo leek, wat het enige minpuntje is(maar daar hebben meer webshops last van). Toen zag ik een andere GTX460(club 3d). Nog maar een keer gebeld, de meneer vertelde mij dat er geen voorraad was maar hij er wel 1 voor me kon regelen! Ik vroeg wanneer het afgeleverd zou worden, hij gaf aan de volgende dag. Ik heb de bestelling geplaatst maar had er eigenlijk weinig vertrouwen in.
De volgende ochtend bleek mijn wantrouwen onterecht, waar daar stond de DHL medewerker voor de deur. Klasse! Ik heb wel eens eerder beloftes gekregen van webwinkel eigenaren, maar deze meneer komt ze keurig na.
Het product was goed verpakt.
KlantenserviceNiet nodig gehad.
Omdat wij opzoek waren naar een nieuw tv en de vorige keer bij pc-connected goed waren behandeld zijn we weer bij hen uitgekomen.
Natuurlijk is het voor ons een pluspunt dat ze in dezelfde plaats zitten als wij wonen.
Ik had mijn zinnen op de Samsung UE40C6000/40 LED gezet, en na veel lezen op het internet besloten dat dit model het moest worden.
Eerst even gebeld met hen om wat meer te weten te komen,vervolgens vroeg de verkoper of we misschien niet persoonlijk langs wilden komen dus zo gezegd zo gedaan.
Onder het genot van een bakkie koffie nog even gebabbeld en toen besloten over te gaan tot een koop.
Wij hebben het zelf afgehaald.
KlantenserviceHoop ik niet nodig te hebben.
Ik heb bij pc-connected een GTX460 besteld,
Ze hadden er nog 1 op voorraad en dat klopte precies,
zodra ik het besteld had werd de kaart van de site gehaald, zou houden dus de voorraad goed bij, en dat verdiend echt een plus punt.
9 augustes 's avonds besteld.
en 11 augustes binnen gekomen
dus niets om op aan te merken, perfect
de videokaart was ook heel goed ingepakt en beschermt.
nog geen gebruik van hoeven maken
Na wat vergelijken gekozen om bij PC-Connected een CF kaartje te bestellen, ook al was het wat duurder. Ik had er bij de concurrentie geen vertrouwen in dat het tijdig zou aankomen (het was een kadotje). Site zit prima in elkaar. Ook de verwerking van de order ging snel en correct. Alles was op de zondag dat ik bestelde afgehandeld. Het enige dat tegen viel was dat ik voor een betaling met iDeal moest betalen.
VerzendingHet pakje was keurig op tijd en prima verpakt bij mij op werk afgeleverd.
Klantenservicenvt