Game Gigant

Gebruikers over webshop Game Gigant

schijnt failliet te zijn, word doorgelinkt naar een andere site schijnbaar ook van die persoon en daar staat een bericht van de curator op.

De site was overzichtelijk en de betaling ging ook gemakkelijk. De prijs van de game was een van de laagste die ik kon vinden, dus dat was natuurlijk ook fijn.
Ik heb uiteindelijk gekozen voor de Gamegigant omdat ik nogal krap in tijd zat en hun levertijd van 24 uur hierdoor goed uitkwam.

Als cadeau wilde ik een van mijn vrienden de game SSX voor de PS3 geven. De levertijd stond op 24 uur en aangezien ik maar 2 dagen had voordat het feest begon (late uitnodiging), heb ik gekeken naar de shop die het voordeligst was en waarvan de levertijd op 1-2 dagen staat. Hierdoor kwam ik uit bij de GameGigant.
Echter, de game werd niet binnen de afgesproken levertijd afgeleverd, waardoor ik dus zonder cadeau bij het feest aankwam, behoorlijk vervelend dus.

1-09-2012: Game is vanochtend bij de post geleverd. Uiteindelijk te laat, maar beter laat dan nooit.

Beste Batiatus,

Vervelend dat de game te laat bij u thuis aankwam. Wij proberen de levertijd zo goed mogelijk te schatten en deze staat bij elk artikel op de site vermeldt. Een levertijd van 24uur staat echter niet op onze site, wij vermelden alleen wanneer we verwachten dat we het artikel kunnen versturen.

Ik wens de ontvanger van het cadeau nog veel plezier met SSX!

Jan van Game Gigant

Game Gigant is een geweldige en vooral betrouwbare gameshop die games voor een hele voordelige prijs verkoopt. Een hele duidelijke site waarop staat hoeveel er nog op voorraad is en de verwachte leverdata. Ze hebben geweldige prijzen, ik had een spel besteld dat overal was uitverkocht. Game Mania had het nog maar alleen maar 2ehands en het kostte €30, bij Game Gigant kostte het €24.95 en het was splinternieuw!!! Ook de vragen die ik stelde werden razendsnel beantwoord en op een hele nette manier.

---

Na de levering heb ik de de leverancier nog bedankt voor de uitstekende service en er werd ook heel snel gereageerd.
Ik heb verder helemaal geen problemen gehad enzo dus de afhandeling van garantie, naleveringen, DOA's en RMA's is bij mij niet van toepassing.

Ik kreeg het spel binnen een paar dagen in huis en het was netjes verpakt in een harde, bruine envelop met het factuur en een sticker om te retourneren. Alles was helemaal op tijd en goed geleverd! **jammer dat ze geen echte winkel hebben waar je zou kunnen afhalen etc.**

Overzichtelijke en duidelijke website. Elk product heeft een precieze voorraadaanduiding en scherpe prijs.
Verder niet veel poespas, gewoon een strakke, eenvoudige site.

Volgens belofte geleverd. Niet de volgende dag (zoals op de site aangegeven), maar direct na het bestellen wordt de verwachte leverdatum zichtbaar.
Op die dag een bruine, stevige envelop met het bestelde spel.
Hierdoor geen T&T (geen pakket), voor mij geen probleem.

Gezien mijn eerdere ervaring met Game Gigant, was er voor mij geen enkele twijfel hier weer te bestellen.

Prijs is zoals eerder genoemd erg scherp! Green Day Rockband voor 22,99 (tov 59,99 bij de meeste) !!

De voorraad is beperkt, maar als je even geduld heb, heb je voor weinig geld een mooi spel!

De verzending was wederom netjes. In de bekende stevige (bruilne) enveloppe.

Prima site

10-12-2010 Guitar Hero - Warriors of Rock besteld voor XBOX360.

Levertijd was wel lang, maar gezien de prijs (34,99 ipv 69,99 bij de meeste) was dit geen probleem voor mij.

De verzending was erg netjes, in stevige (bruilne) enveloppe. Met retoursticker, maar die had ik gelukkig niet nodig.

Mooie en snelle website makkelijk te overzien, voor jong en oud
de aanbiedingen zijn echt goed scheelt je veel tijd en geld super gewoon en verzendkosten is niks omdat meestal door briefenbus kan. en levertijd is gewoon strak en goed voor elkaar je krijg mailtjes waar je pakketje is en hoelaat prachtig

De website zag er goed uit maar bij sommige spellen tenminste Harry Potter Collector´s Edition stond verkeerde informatie. Ook stond er niet bij dat alle spellen Engels zijn.

Het betalen ging goed en veilig via internet. Je moest steeds via mails de bestelling bevestigen en je gegevens moest je meerdere keren opnieuw intypen zodat er niks fout kon gaan.

De levering was goed en bij het goed verpakte product zat een betaal bewijs.
Ik weet niet precies de datum want ik was op vakantie.
De spellen zij meestal wel goedkoop en de betaal kosten via de bank is gratis.

Goede service en de mails worden goed en snel beantwoord.

Groeten;

Freek

Goed verzonden met betaalbewijs.

Prettige service en snelle hulp. Ook zijn de meeste spellen op de site goed ge-informeert. Bij sommige spellen staat verkeerde informatie aangegeven. Maar als je iets zeker wil weten kan je altijd nog informeren. Het is handig als ze er bij zetten dat (bijna) alle spellen Engels zijn want dan zijn er meer tevreden klanten.
Wanneer de site verbeterd wordt kan de site van mij wel een 10 krijgen.

Beste Freek,

Bedankt voor uw shopreview, we stellen dit zeer op prijs.

Vervelend dat er bij Harry Potter Collector´s Edition verkeerde informatie stond! We doen altijd ons uiterste best de informatie zo juist mogelijk te vermelden. Hierbij onze excuses voor dit ongemak.

U geeft aan dat alle games die we verkopen in het Engels zijn, dit is echter niet helemaal waar. Een aantal games die we verkopen zijn inderdaad in het Engels maar een groter aandeel kan men gewoon in het Nederlands spelen. Dit is dan ook de reden dat ik op uw shopreview reageer, aangezien andere klanten uit uw review halen dat wij enkel Engelstalige games leveren.

Freek, nog veel plezier gewenst met Harry Potter en graag tot ziens op GameGigant.nl

Ruben Buijs
General Manager Game Gigant

Ik vind Gamegigant een erg makkelijke en goedkope webshop. Het kopen van een game/blu-ray via Gamegigant gaat erg soepel. Je kiest een artikel, vult je adresgegevens in en ten slotte je betalingswijze. En voilá klaar bent u! Ook de bestelstatus vind ik erg handig. Als ik ook heel eerlijk ben heb ik Gamegigant nog niet op een minpunt kunnen betrappen.

Ik had Mortal Kombat besteld op 14 augustus 2011. 2 dagen later op 16 augustus kreeg ik de game al binnen! Helemaal netjes verpakt en zonder schade.

Aangezien deze shop de goedkoopste was voor de game (en op voorraad had) die ik zocht en er goede recenties zijn op TNET over deze winkel heb ik het hier eens geprobeerd. Absoluut geen spijt van, zal in het vervolg vaker kijken of ze de goedkoopste zijn.

Beperkt aanbod is een van de redenen goedkoper te kunnen zijn dan anderen, dit is ook terug te zien in het assortiment. Voor actuele games kan je hier goed terecht. Ik zie dat niet als nadeel maar als slimme zet in de games markt.
Online winkel is overzichtelijk en heeft voorraadindicatie.
Bestelling is zo gedaan, geen onnodige informatie vragen o.i.d.
Betaling via iDeal of overschrijving volgens mij voldoende.

Bestelling en betaling worden snel bevestigd.

Er wordt op voorhand aangegeven dat er op een bepaalde dag geleverd wordt, men heeft blijkbaar 1 a 2 verzenddagen per week bij deze winkel.
Game viel bij mij op de mat in een stevige kartonnen enveloppe met factuur en eventuele retour bon/sticker.
Had mail niet in de gaten gehouden, blijkbaar was er een dag na de bestelling geplaatst was deze al verzonden. De mail bevat een link voor Track&Trace van je zending. Bestelling is goed ontvangen.

Ik was op zoek naar het spel Brink(PC) deze was duidelijk het goedkoopste bij gamegigant! Dus heb ik hem maandag 16 mei besteld. donderdag avond kon ik spelen en ben op het moment zeer tevreden over de service van gamegigant. Ze melden alles en mocht je een vraag hebben ze reageren zeer snel mits binnen kantooruren ofc. een echte aanrader dus!

Het spel zit in het orginele doosje met plastic er rond. Deze zit in een kartonnen doosje zodat er nooit iets met je spel kan gebeuren. In het doosje trof ik een papier aan met de gegevens en een retourbon. Heb wel even moeten lachen toen ik spel er uit haalde en er viel een rolletje snoep uit! xD

Op dinsdag 26 april had ik besloten bij deze winkel "Portal 2 (PC)" aan te schaffen, omdat deze zeer goedkoop was èn als één van de weinige winkels een voorraad-indicatie had(5 op voorraad, uiterlijk zaterdag/maandag geleverd).

De bestelprocedure is overzichtelijk in 3 stappen en is volledig via HTTPS, waardoor ik verzekerd ben dat mijn adresgegevens alleen bij de winkelier terechtkomen. Ik had direct een bestelbevestiging in mijn emailbox en binnen 15min een betaalbevestiging.

Op woensdag 27 april rond half 6 ontving ik via e-mail de update dat de bestelling verstuurd was. Hierdoor was het niet direct duidelijk of de bestelling donderdag/vrijdag binnen zou komen.

Het spel was verpakt in een gemakkelijk te openen kartonnen 'envelop', waarin het spel(gesealed) en de bon zat, inclusief instructies en retour label-sticker om de bestelling te retourneren.

Website is niet geheel overzichtelijk je hebt geen duidelijk profiel waar je bestellingen staan. En de status bekijken van je bestelling is ook niet al te duidelijk.

Dinsdag avond besteld en direct met ideal betaald en vrijdag middag 15:00 was het nog niet verzonden. Maar bij een ander besteld en die verzonden het diezelfde dag nog ondanks dat ik laat in de middag bestelde.

Voor ongeveer dezelfde prijs zijn er veel snellere shops, ik zou verder kijken dan alleen de allerlaagste prijs.

Bedrag werd snel teruggestord, niks op aan te merken.

Mijn eerste ervaring met Cheap Games Online.

Duidelijke website met beperkt aanbod, bestellen gaat werkelijk heel eenvoudig en met een minimum aan invullen.
Simpelweg betalen met o.a. Ideal en je krijgt meteen bevestigingsmailtje over de betaling en een mail met het bestelde artikel en een info link waarop je de status van het bestelde kan nakijken.

Genoeg info over actuele vooraad en de te verwachten levertijd, levertijden zijn wel wat aan de ruime kant maar dat zal verband houden met de lage prijzen.

Op vragen krijg je binnen 24 uur antwoord via mail, prima geregeld, geen tel. support zoals ze zelf al aangeven om de prijzen laag te houden.

Prijs van het door mij bestelde was de laagste waar ik het voor kon vinden online (Battlefield: Bad Company 2 voor een kleine 27 €)

Als ik geen haast heb met een game bestellen zal ik het zeker weer bij deze zaak doen.

Nette bruine stevige kartonnen envelop, inclusief factuur met btw en specificaties, retourlabel voor evt. terugzenden van het bestelde.
Ook netjes een mailtje als het artikel ook daadwerkelijk verzonden wordt.

Site zit goed in elkaar en bestelproces ging naar wens, netjes bevestigingsmails gehad. Aandachtspunt vind ik de levertijden bij sommige producten bij mij stond er 2 - 8 werkdagen, dat vind ik wel erg ruim genomen. Maar aangezien ik voor de goedkoopste was gegaan kon ik daarmee leven.

Vrijdag verstuurd, zaterdag in huis. Goed verpakt in een kartonnen envelop.

Contact gehad over de levertijd e binnen de beloofde 24 uur beantwoord. Aangezien de levering op een zaterdag zou zjn heb ik een alternatief afleveradres opgegeven. Hier geen bevesting van gehad helaas. Maar wel verwerkt aangezien ik het daar geleverd he gekregen.

Ik heb Left 4 Dead 2 besteld bij deze site, omdat er nog vier exemplaren op voorraad zouden zijn, levertijd twee tot negen dagen. Helaas was dat toch niet het geval en moest ik dus eventjes wachten.
Het betalen kon via iDEAL, kostte niks extra. Hoewel er geen account aangemaakt hoefde te worden, kreeg ik wel een link naar een pagina met daarop de status (betaling ontvangen, spel wordt gezocht etc).
Op woensdag kreeg ik netjes een mailtje dat het spel verzonden was en donderdagmiddag had ik het pakketje binnen. De prijs was laag, veel lager dan in een normale winkel, dus even wat langer wachten was ook niet zo erg (in een winkel heb je het spel meteen, hier moest ik zeven dagen wachten, ruim binnen de gestelde levertijd).
Al met al lijkt me dit een prima winkel en ik denk dat ik er vaker ga kopen.

Spel kwam netjes geseald in een hardkartonnen envelop, factuur zat erbij. Een dag nadat ik het mailtje kreeg met de melding dat het spel verzonden was, kwam het spel binnen.

Duidelijke site. Je hoeft geen account aan te maken. Wat zo z'n voor en nadelen heeft. Voordeel: je vergeet je account niet, want die heb je niet. Nadeel: als je een goed geheugen hebt (of Wordpad of voor alles dezelfde gegevens of.., of..,) moet je telkens alles weer in vullen. Ik zit er niet mee, maar een gedachte.
Prima tent!

Nette mail gekregen waarin ze aangaven dat het spel verzonden was. Verder doen ze de indruk wekken dat ze erg hun best willen doen voor de klant.
Netjes verpakt in een kartonnen enveloppe aangekomen. Ik had het spel binnen vier dagen in huis. Dat is ruim binnen de aangegeven tijd en dus prima. Zou leuk zijn geweest als het twee dagen eerder was geweest, maar dat gaven ze aan, en anders had ik maar duurder ergens anders het spel moeten bestellen.

De website is vrij overzichtelijk. Alles is vrij duidelijk. Levertijd en aantal beschikbare artikelen worden duidelijk aangegeven. Na de bestelling kreeg ik gelijk een email dat de bestelling was ontvangen en dat de betaling via iDeal binnen was. Zeer netjes dus. Later kreeg ik een email dat de bestelling verzonden was, en een dag later was die binnen.

Dit was de goedkoopste site voor mijn bestelling, dus de prijzen lijken goed te zijn.

De site zij dat de levering 4-9 werkdagen zou duren. Hij kwam na 7 werkdagen binnen, dus binnen de aangegeven tijd. Ik had het liever een beetje sneller, zoals het wel bij andere sites vaak is, maar het was wel duidelijk aangegeven dat het zo lang zou kunnen duren.

metro 2033 besteld bij hun omdat ze de goedkoopste waren.

Tijdens de betaling lag de site er tijdelijk uit, resultaat - een mislukte betaling :(

mailtje gestuurd, vrij kort erna alweer mailtje terug, en dat op zondag!
betaling was afgekeurd en kon nogmaals betalen, ditmaal zonder problemen.

was verpakt in een hard kartonnen envelop, erg netjes!

Ik heb deze site mede gevonden via Tweakers en wilde graag het spel Empire (BE88480000004474) bestellen.

Cheap Games online is hier veruit de goedkoopste. Het site is duidelijk en overzichtelijk met voldoende informatie.

levering geschiedt binnen de opgegeven levertijd tussen 2-5 werkdagen, in mijn geval 4 werkdagen.

Het product was netjes verpakt in een hard karton envolop.
Bij de factuur al een retour sticker meegeleverd, zou je eventueel het product retour willen zenden.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de levering. Je krijgt een mail als het product is binnen gekomen bij hun en verzonden wordt.

n.v.t.

Scorekaart voor Game Gigant