iPhoneMonster.nl

Gebruikers over webshop iPhoneMonster.nl

Na een wekenlange pre-order te hebben staan bij iPhoneServicePoint werd het wachten me iets teveel. Die Iphone4g moest ik gewoon hebben. Via de forums op tweakers had ik een aantal opties. Eentje laten importeren of een kopen op een webshop. Importeren zou nog eens weken in beslag nemen dus direct maar gezocht naar een beetje redelijke prijs via een webshop. In de lijst die momenteel beschikbaar is staat iPhoneMonster niet. Dit is uitermate jammer aangezien ze tegen een goede prijs zeer snel een toestel kunnen leveren. Op de website was voor mij niet direct duidelijk dat zowel de 16GB als de 32GB op voorraad waren. Gelukkig is een mailtje zo verstuurd, binnen no-time kreeg ik een antwoord.
Mijn oude order geannuleerd en direct een besteld bij iPhoneMonster. Betaling zeer gemakkelijk gedaan via iDeal en ook gelijk op de hoogte gebracht van de order.
Per ongeluk een fout gemaakt in mijn afleveradres en werd netjes gebeld om de gegevens nog eens te verifiëren.
Op de website staat niet erg veel informatie, maar door de uitermate snelle en goede service via mail valt dit volledig in het niet.
Deze shop is zeker een aanrader om een iPhone te bestellen !

Op woensdagavond laat besteld, de volgende nog een belletje gehad om gegevens te verifiëren en een trackNtrace code.
Als het product op voorraad is heb je het de volgende dag in huis als je het voor een redelijke tijd heb besteld.

Hier nog geen ervaring mee gehad, maar na de eerdere ervaring met de service afdeling kan ik me niet anders voorstellen dat dit ook goed op orde moet zijn.

De winkel verkoopt iPhone's. Het is erg overzichtelijk, omdat het alleen nodig is om het model te kiezen en de kleur.

De prijzen waren wel aan de hoge kant, 770 euro voor de 3GS van 16 GB.

Voor de betaling kan je gebruik maken van iDeal.

1 dag later had de leverancier mij gebeld om de verzending te bevestigen. Ik was niet bereikbaar op dat moment, en had daarom een e-mail ontvangen.

In de avond van de dag waarop ik de verzendbevestiging had ontvangen, kreeg ik ook een Track & Trace code van de TNT gestuurd via e-mail.

Door problemen bij de TNT kwam het pakketje wel een tijdje later aan, maar dat heeft dus niets met de leverancier te maken. Indien het goed gaat, heb je de bestelling op de 2e werkdag na de bestelling al binnen.

Het pakketje is goed ingepakt, waardoor het product niet vrij kan bewegen in de doos.

Het enigste minpuntje is dat de garantiebon aan de buitenkant op de doos wordt geplakt, i.p.v. bij het product gelegd. In de meeste gevallen gooi je dat weg, en dan heb je geen garantie bon meer.

Scorekaart voor iPhoneMonster.nl