Kabeloutlet

Gebruikers over webshop Kabeloutlet

Ik heb een Hirschmann KOKA799B coax kabel (6m) en twee losse F-connectoren besteld om het Ziggo-modem maar de meterkast te kunnen verplaatsen.

De bestelde producten waren goed verpakt in een stevige en ruime kartonnen doos.
De verwachte levertijd was 1-2 werkdagen. De bestelling werd de volgende dag geleverd.

Ik heb geen contact gehad met de webshop omdat de bestelling correct is verlopen.

Deze webshop beschikt over een overzichtelijke site met voor zo ver ik weet een goede voorraadindicatie. Bestelling verloopt vlot zoals je tegenwoordig van een webshop kunt verwachten.

's avonds heb ik de producten besteld, deze zijn de volgende dag gereed gemaakt, ingepakt en nog weer een dag later stonden de producten in huis, prima dus.

Bij gebrek aan ervaring met Aftersales wilde ik hierbij mijn "pre"sales delen. Ik heb bij deze webshop namelijk een aantal producten gekocht met betrekking tot het uitbreiden van de kabel bij ons thuis. Denk hier bij aan een antenneversterker en kabels met de juiste koppelingen.
Aangezien ik hier zelf weinig ervaring mee had heb ik alvorens de spullen te bestellen een berichtje gestuurd naar deze winkel met de vraag of zij mij hierbij konden helpen, ik heb daarbij mijn eigen opzet uitgelegd. Daarnaast heb ik in deze mail gevraagd of zij voor mij ook een kabel van 35m konden voorzien van de juiste connectoren aangezien ik hier zelf weinig ervaring mee heb en er ook niet het juiste gereedschap voor heb. Binnen een half uur een mail terug met advies voor wat betreft het invullen van het netwerk en de bevestiging dat de kabel voor mij zal worden klaargemaakt zoals ik hem wenste.
Uit de e-mails bleek niet alleen dat ze je graag wilden helpen, maar ook dat ze met je meedenken. Zo gaven ze aan dat ik de verkeerde connector had en dergelijke.
Dit alles vind ik zeer positief voor een website waar ik terecht gekomen ben voor de goedkoopste prijs en niet direct voor de beste service!

Duidelijke website met goede voorraad indicaties; stunt artikelen duidelijk zichtbaar.

Op 12-01 een bestelling geplaatst, netjes een bevestiging dat de bestelling klaar stond. Op maandag 14-01 betaald en dinsdag middag verzonden met bevestiging. Zojuist het pakketje mogen ontvangen.

Leuk cadeautje bij de bestelling gevoegd als dank voor de bestelling; erg leuk!

In de bevestiging van order & verzending staat aangegeven dat het pakketje normalerwijs de volgende dag afgeleverd wordt. Zo gezegd zo gebeurd. Netjes op tijd en goed ingepakt.

Bestelling geplaatst, KabelOutlet had de voorkeur gekregen vanwege de scherpe prijs. Website is duidelijk, bestelproces eenvoudig. Aanrader.

Goede communicatie.

Prima verpakt, geen op-/aanmerkingen.

Na het bestellen wilde ik toch nog wat bijbestellen,maar graag in dezelfde verzending i.v.m. verzendkosten. Ik heb daarover toen gemaild en kreeg bijna direct een persoonlijke nette reactie. Dit werd snel afgehandeld en toch nog dezelfde dag verzonden, top!

Voor het aansluiten van in totaal drie TVs op een analoog signaal kwam ik al zoekende uit op de Hirschmann GHV41MX. Deze was bij diverse online shops leuk geprijsd; door reviews. de website met aansluitvoorbeelden en het gratis verzenden vanaf 99 Euro voor KabelOutlet gekozen.

Het apparaat en de extra kabel die ik nog nodig had waren snel gevonden en besteld.

Op dinsdag om 18:18 besteld, later die avond een bestelbevestiging ontvangen. De dag erna een betalings- en verzendbevestging gekregen en daarna nog een T&T van DPD. De boel zat prima verpakt, met erbij nog als extraatje een pen.

In eerste instantie leek de versterker niet goed te werken; daar waar twee TVs los van elkaar zonder versterker prima beeld gaven, was dat met versterker niet zo. Zelf het e.e.a. getest en dit naar KabelOutlet gestuurd, met mijn voorlopige conclusie dat de versterker mogelijk defect is.

Roy mailde vrij snel dat zijn idee was dat het een te sterk signaal kon zijn. En toen bedacht ik me dat er bij ophanging van het glasvezelmodem een verzwakker op de CAI uitgang was aangesloten. Die had ik verwijderd, omdat daardoor het beeld op de TV beter was. Nadat ik de verzwakker terug had geplaatst, was het beel prima op beide TVs. Een perfecte suggestie dus!

Ik vind dat KabelOutlet een overzichtelijke website heeft. Vragen die ik stelde (mbt producten die niet in het assortiment zaten) werden snel en correct beantwoord.

Bestelling was binnen 2 dagen thuis. De status van de bestelling is te volgen, wat ik zelf een vereiste vind. Verpakking (doosje) was stevig en losse stekkertjes waren apart in een zakje verpakt.

De aftersales vind ik zeer goed. Mijn eerste bestelling betrof een (coax) versterker. Ik kreeg het signaal niet goed waarna ik via de mail contact op heb genomen met KabelOutlet. Nadat ik eerst instructies heb gekregen (om te kijken of alles goed was aangesloten), werd er een nieuwe versterker opgestuurd. Het defect bleek idd in de versterker te zitten. Vlot afgehandeld, kortom TOP service!

Ook de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt vind ik prettig. Hierin staan vaak mooie aanbiedingen ...

Website is zeer duidelijk, je kan snel je product vinden etc. Ik wou eigenlijk het product ophalen achteraf leek mij dit geen goed idee. Wel is het erg lastig om het afhaaladres te achterhalen van kabeloutlet.

CI+ module en smartcard zat goedverpakt in een kartonnen doos.

Ik had bij kabeloutlet een cam module besteld voor mijn nieuwe televisie en zag, nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald, een aanbieding met gratis smartcard. Daar wilde ik graag gebruik van maken en heb gelijk een mail gestuurd en de voicemail ingesproken van het 06 nummer die op de site staat. Niet veel later werd ik netjes terug gebeld en had het toen al geregeld via de mail.
Moest nog een klein bedrag overmaken en dan zou ik de volgende dag of de dag erna het pakketje ontvangen. Helaas is dat niet gebeurt en dat kwam niet door kabeloutlet. Laat dat duidelijk zijn! Ik heb ze een mail gestuurd om te zeggen dat er na 2 dagen nog steeds niks is gearriveerd waarop zij mij vroegen als het de volgende dag er nog niet was, een mail wilde sturen. Dat heb ik gedaan en de volgende dag stuurden zij mij een nieuwe module + smartcard. Dit getuigt van zeer goede service vind ik!!
Uiteraard heb ik ze verteld dat mocht het eerste pakketje toch nog arriveren, ik deze retour zou sturen. En wat blijkt .... pakketje vandaag opgehaald van postkantoor en gelijk retour gestuurd. Dit maal met een track & trace code!!

Als je iets besteld dan word je netjes d.m.v. e-mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

De site is overzichtelijk en makkelijk.

Om de kosten laag te houden hebben ze bij dit product geen gebruik gemaakt van een track en trace code. Helaas met gevolg dat het niet op tijd arriveerde. Normaal schijnt het altijd goed te gaan maar dit keer helaas niet. Nogmaals niet de schuld van kabeloutlet.
Zoals je hierboven kan lezen is alles toch nog goed gekomen en met een track en trace code had ik het de volgende dag!

Ik weet niet of je hier kan praten van een aftersales, maar volgens mij toch wel een beetje en dan beoordeel ik deze ook als zeer goed.

Ik heb een CI+ module en enkele kabels besteld bij Kabeloutlet. Alle bestelde items werden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit. Uiteindelijk bleek één van de kabels de verkeerde, welke zonder problemen geruild is.

Goed verpakt en snel verwerkt. Onderdelen die niet op voorraad waren, werden snel nageleverd zonder extra verzendkosten.

Kabeloutlet had geprobeerd contact met me op te nemen omdat ze het idee hadden dat ik de verkeerde kabel had besteld en dit bleek te kloppen. Deze mail bleef jammerlijk in mijn junkbox zitten dus bij mij onopgemerkt en de kabel is me toegestuurd. Na contact met ze te hebben opgenomen bleek de kabel zonder problemen te kunnen worden geruild. Dit gebeurde snel, binnen enkele werkdagen.

Heb hier een via de mail een Humax IHDR5050C Actiepakket besteld en kreeg zeer snel een bericht terug dat die voor mij op de voorgestelde datum klaar ligt.

Heb geen verzending gehad, want ik heb het product persoonlijk opgehaald. Maar de beoordeling is goed, omdat ik toch de vrijheid kreeg om het product zelf op te halen.

Scorekaart voor Kabeloutlet